Auroraa ma joooojjjjj vidi te obrascice slatke! Neka je on velik i zdrav, ja bas bolim kad mi kaze da je moj veliki i bucko 💗 super za pregled, ljubomorma sam na cerviks 😂
—
Leoni i lorena divne steee, preslatke 💗 meni je transfer bio 24. 5. Moja mala blastica sutra puni 21. tjedan!
❤️😘 Moja mala osmostanicna sutra 22 tjedna😁
Kupila sam danas aktivni folat od Solgara. Jesi mi za taj rekla da uzmem?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Piba nadam se da ces sve to lako proci i da ti nece tesko padati sada kao prosli put 🙁 zao mi je da je tako. Ali verujem da ces sve izdrzati 💪🏻
Lorena meni je 29.1. predvidjen termin 🤷🏻♀️ Pa bas smo pune hormona 😅 ponekad pomislim da jos uvek zrace iz mene 🤭
Slee eto nisam znala da si i to nasa MPO sestra 🙄🤫 nisi bila na MPO temi ili sam ja u tom periodu bila tamo vec off
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Lorena da da, taj od solgara je super!
Leoni jesam, i ja sam mpo sestra 😂 ja sam bila aktivna 2020. i onda smo se nas par cura prebacilo na fejs, a kasnije smo nas samo par na whatsup grupi svaki dan visile. A makla sam se s foruma u 1. mjesecu ove godine skroz jer me pocelo sve jako opterecivati. Sad se i dalje cujem s tih par cura, bas smo se zblizile skroz. Jednom mpo, uvijek mpo, uvijek najbolja ekipa tamo 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee eto isti slucaj, bila sam aktivna od oktobra do decembra, onda sam se povukla i javljala se dva-tri puta mesecno. Takodje sam sa par cura non top u kontaktu, ali i dan danas virnem na temi 🤭
Nifty+Anomaly uredni
Cure predivne ste.. 🥰 beba također 😍 a robice ima više nego dovoljno, sve je predivno..
Čestitam svima na dobrim pregledima.. 😀
Cure koje imaju povišene vrijednosti ogtt-a bit će sve u redu.. 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Aurora, baš je slatki dečkić, vidi te buciii obraščiće, super za pregled 💙💪🎉 javi kad je idući 😊
piba7, žao mi je zbog ogtt-a...
Lorena & Leoni, baš ste slatkeee, super su vam buške, samo nek bebice lijepo napreduju 🥰
U vezi ikeine posteljine, ja sam uzela samo donje plahte na gumicu jer sam isto čula da su njihove posteljine za poplune drugačijih dimenzija, pa da se ne zeznete 🙈
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam na dobrim pregledima juce i danas na lepim info 🥰
Pisete o garderobici, ja kupila dovoljno valjda za pocetak 🤷🏻♀️ Strah me kad pomislim na pranje i peglanje 😅
Ja sam inace dobro, malo su mi noge "teske", ali nemam vidljivkh otika. I ispod rebra me boli ponekad 🤷🏻♀️ Cekam doktoru da vidim sta ni je za raditi.
Ti kupila ko da ces rodit cetvorke 😂😂😂😂
Isto smo trudne i ja sam tek narucila samo 2 vrece za spavanje.. Tocno me sram 🙈🙈🙈🙈🙈
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Vecer🙂
Cure cestitam na dobrim pregledima
Slee super za dobre rezultate briseva🤞🤞
Sad ne znam vise koja je stavljala sliku bebaca,sladak je skroz
Trbuscici svi predivni😁
Htjela sam vas pitati dali je neka od vas popravljala zube u trudnoci? Meni se upalio zub i danas su mi stavljali ljek,za dva tjedna mora plombu stavljat i odmah mi napomenula da se bijela placa 300 kn,a na stranici hzzo pise da trudnice imaju pravo na besplatno?! Ima li koja iskustva s tim?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Zelena nemoj da te sram 😂 ja imam previse slobodnog vremena pa ne znam sta da radim, ali kad sam videla koliko imam, stvar nijednu nisam vise pogledala 🤫
Imam jos gnezdo i par plisanih igrackica.
Imamo mi vremena i te kako da sve pripremimo 🥰
Nifty+Anomaly uredni
Mi smo za prvo dijete uzeli ovaj krevetic/komplet:
https://www.ekupi.hr/hr/Igra%C4%8Dke-i-dje%C4%8Dja-oprema/Dje%C4%8Dja-soba/Kreveti/Kreveti-za-bebe/Komplet-dje%C4%8Dji-kreveti%C4%87-Drewex-%C5%BEirafa-%2B-madrac-%2B-AP-posteljina-3-djelna-plavo-srce/p/EK000368986#tabDetails
Dobije se krevetić, podnica, madrac, posteljina i ogradica. S tim da smo mi neku akciju ulovili pa smo sve to platili cca 700kn.
—-
Došli su mi nalazi OGTT-a i grozni su 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦 na tašte je dobar secer, nakon 60min jako povisen, nakon 120 povisen. Očekivala sam to, jer sam i u prvoj trudnoći imala gestacijski dijabetes. Zlo mi je od pomisli da dijetu i guk profile. Ali samo je bitno da sve bude dobro, sve drugo je manje bitno.
Sad još samo čekam nalaze briseva i kontroli idući petak da vidim što se s cervixom događa.
I sta sad, koja je terapija kod gestacijskog dijabetesa? Ili je samo dijeta?
Dijeta 1800 kalorija, GUK profili svaka 3 tjedna i ako se stanje pogorsa stave te u bolnicu na inzulin.
Slee nema ti veze OGTT s time što jedeš. Ja sam do sad dobila 4kg, ne jedem uopće slatko, a nalaz mi je uzas. Ima veze isključivo s posteljicom, inzulinom i apsorbcijom glukoze za vrijeme trudnoće.
Sortiraj odgovore
Najstariji