Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    28. Rujan 2021. 20:23

Evo ponovo link na krevetić
    https://www.ekupi.hr/hr/Igra%C4%8Dke-i-dje%C4%8Dja-oprema/Dje%C4%8Dja-soba/Kreveti/Kreveti-za-bebe/Komplet-dje%C4%8Dji-kreveti%C4%87-Drewex-%C5%BEirafa-%2B-madrac-%2B-AP-posteljina-3-djelna-plavo-srce/p/EK000368986

Lori🍀
    28. Rujan 2021. 20:24

Hej cure!
    Nisam vas baš uspjela detaljno popratiti zadnjih par dana. Vidim da su pregledi dobro prošli što je najbitnije, super
    Moj idući pregled je 13.10.
    Shinin čini mi se da si bolje i baš mi je drago Biti će to sve dobro, vi ćete naći najbolji način sa pomognete malenome i imati će djetinjstvo kao i svako drugo dijete. 
    Jelena baš mi je žao što si se prepala za vikend Za koji tjedan će se tvoja curica češće javljati pa ćeš biti mirnija. Meni je baš velika razlika sada i npr. prije 3 tjedna. 
    Hvala na info za popuste na tulu i ergobaby, možda uzmem već ovih dana nosiljku 
    Cure pisale ste o bh kontrakcijama, ja sam ih isto osjećala prošli tjedan. Zadnja 4 dana više pazim na odmaranje, uzmem češće pauzu kad nešto radim, sjedim par puta na klupu kad hodam i sl. I evo nisu se javile, izgleda da sam se previše naprezala.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

freya_444
    28. Rujan 2021. 20:24

Mum of four

Vecer🙂
    Cure cestitam na dobrim pregledima
    Slee super za dobre rezultate briseva🤞🤞
    Sad ne znam vise koja je stavljala sliku bebaca,sladak je skroz
    Trbuscici svi predivni😁
    Htjela sam vas pitati dali je neka od vas popravljala zube u trudnoci? Meni se upalio zub i danas su mi stavljali ljek,za dva tjedna mora plombu stavljat i odmah mi napomenula da se bijela placa 300 kn,a na stranici hzzo pise da trudnice imaju pravo na besplatno?! Ima li koja iskustva s tim?

Ja sam jedan popravila na početku trudnoće, a sada popravljam drugi, radi se o upali živca. Ali naravno stavio mi je zubar bijelu plombu na taj prvi i ništa nije naplatio jer ti ne smije jer imaš pravo na besplatnu plombu!! Nemoj da ti uzme novce za to 🙈🙈

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    28. Rujan 2021. 20:27

Lori🍀

Hej cure!
    Nisam vas baš uspjela detaljno popratiti zadnjih par dana. Vidim da su pregledi dobro prošli što je najbitnije, super
    Shininčini mi se da si bolje i baš mi je dragoBiti će to sve dobro, vi ćete naći najbolji način sa pomognete malenome i imati će djetinjstvo kao i svako drugo dijete.
    Jelenabaš mi je žao što si se prepala za vikendZa koji tjedan će se tvoja curica češće javljati pa ćeš biti mirnija. Meni je baš velika razlika sada i npr. prije 3 tjedna.
    Cure pisale ste o bh kontrakcijama, ja sam ih isto osjećala prošli tjedan. Zadnja 4 dana više pazim na odmaranje, uzmem češće pauzu kad nešto radim, sjedim par puta na klupu kad hodam i sl. I evo nisu se javile, izgleda da sam se previše naprezala.

Zapisano za pregled 🤭
    Mislim da sada na babytula.eu imaju brutalne akcije pa si pogledaj. Mene mami Tula Free to grow 🙈
    Ali opet ne znam dal' da uzimam unaprijed nosiljku, sve si razmišljam što ako mala ne bude htjela biti u njoj 👀😔
    Stavila sam tulu u košaricu, i nikako da kupim 🤣

Lucija 16.12.2021.💗

• Lorena3009
    28. Rujan 2021. 20:30

Mene baš danas sa live strane zastrica, ka neki grc. Al ne stvrdne mi se ništa. Kad legnem ok. Kad sidnem ajme. Kad lagano setam ok. Krenilo mi oko 5 popodne. Nije dugo. Kažem cim legnem nije. Kazu normalno je jer se sirimo i maternica se siri. Al opet, bas nije ugodno

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Lori🍀
    28. Rujan 2021. 20:31

freya_444

Mum of four

Vecer🙂
    Trbuscici svi predivni😁
    Htjela sam vas pitati dali je neka od vas popravljala zube u trudnoci? Meni se upalio zub i danas su mi stavljali ljek,za dva tjedna mora plombu stavljat i odmah mi napomenula da se bijela placa 300 kn,a na stranici hzzo pise da trudnice imaju pravo na besplatno?! Ima li koja iskustva s tim?

Ja sam jedan popravila na početku trudnoće, a sada popravljam drugi, radi se o upali živca. Ali naravno stavio mi je zubar bijelu plombu na taj prvi i ništa nije naplatio jer ti ne smije jer imaš pravo na besplatnu plombu!! Nemoj da ti uzme novce za to 🙈🙈

Ajme ovo je tako dobra info! Iskreno prvi put čujem i odem guglati i stvarno, trudnice i dojilje imaju pravo na besplatne bijele plombe!

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

aurora12
    28. Rujan 2021. 20:34

Lorena3009

aurora12

Sirenita cestitam 👶🥰
    Evo i nas s pregleda, sve je ok, cerviks 4.4 i zatvorena sam. Malo mi je visoka glukoza nataste (5.5) pa je rekao da pogledam onu dijetu od 1800 kcal i izvadim hba1c, to sam i pretpostavila. Za dva tjedna opet vadenje krvi jer sam rh-. Po njemu beba ima 1350g, kaze da nije previse iako sam svugdje citala da je puno za ove tjedne a rodica mi je rekla da je njoj na zadnjem pregledu procijenio curicu na dosta vise nego sto je imala pa se nadam da je ipak malo manje. Muz je visok 193 i krupniji je, ja 178 i nisam bas mrsavica tako da ne mozemo ni ocekivati manju bebu 🙈 Samo nek nam bude zdrav 🥰❤ Evo i slicica naseg ozbiljnog decka, to je i na mamu i na tatu 🤗
    https://ibb.co/P9mbJ1S

Odlicno👌 A malecki je pravi bucko💙😍 Odličan ti je cerviks, koliko si ti sad točno trudna? Ne mogu povatat sve

26+1

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Mum of four

freya_444

Mum of four

Vecer🙂
    Trbuscici svi predivni😁

Hvala ti na odgovoru😀,tako sam i citala al ona mi je pricala o cijeni dok mi je zub radila tako da kasnije nisam bila u stanju nista komentirati😒 Bas cu joj reci to,mislim si 300 kn nije malo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Lori🍀

freya_444

Lori🍀

Hej cure!
    Shininčini mi se da si bolje i baš mi je dragoBiti će to sve dobro, vi ćete naći najbolji način sa pomognete malenome i imati će djetinjstvo kao i svako drugo dijete.
    Jelenabaš mi je žao što si se prepala za vikendZa koji tjedan će se tvoja curica češće javljati pa ćeš biti mirnija. Meni je baš velika razlika sada i npr. prije 3 tjedna.

Zapisano za pregled 🤭
    Mislim da sada na babytula.eu imaju brutalne akcije pa si pogledaj. Mene mami Tula Free to grow 🙈
    Ali opet ne znam dal' da uzimam unaprijed nosiljku, sve si razmišljam što ako mala ne bude htjela biti u njoj 👀😔
    Stavila sam tulu u košaricu, i nikako da kupim 🤣

Ja isto tu gledam! Baš sam s frendicom pričala o tome, njena nije htjela na početku i malo po malo ju je prihvatila i baš su se puno nosile. Izgleda mi jako praktično i baš si želim tako nešto😊 pogledam na Tula stranici, hvala!

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

• ana_88
    28. Rujan 2021. 20:36

Preslatki malis i predivni trbuscici 💗cure bit ce sve dobro sa tim secerom, malo cete se pripazit i bit ce bolje

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.