Mi smo preko 20000 sve skupa potrosili na ivf. I to samo na zadnji postupak. A bila su jos dva prije 😂 Sad se sprdamo da imamo dizajnersko dijete kojem ne mozemo ni kolica priustiti 😂😂
Moj muž se sprda da još se nije ni rodila a već mu izmuzla para ajme😂 Neka je, samo da ona meni bude živa i zdrava , tek onda će on vidit😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure mene danas cijeli dan prepone bole. Bas jako. Prvi put mi se to javlja pa moram pitat ak je i kod vas tak? Prestaje ili bude konstantno sad? 😅
Cure mene danas cijeli dan prepone bole. Bas jako. Prvi put mi se to javlja pa moram pitat ak je i kod vas tak? Prestaje ili bude konstantno sad? 😅
Konstantno vec 3 tjedna :(
Cure, saljem puno ljubavi za sve tegobe koje su vas snasle. Ja za 99% svega cujem prvi put, ni doktor ne spominje velicinu cerviksa, stupnjeve plodne vode... na nikakve briseve nisam isla... valjda je sve ok pa bolje da ni ne pitam.
Nek vam vikend prođe u lijepom raspolozenju i bez briga!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ma nije mi zao ni jedne jedine lipe, neka su oni nama dobro 💗
Mene ne bole prepone, ali mi cijeli dan jucer i danas probada nesto kao iglicama kroz vaginu. Spomenula sam to doktoru pa je rekao da je to cesto.
Tierra ma najbolje nista ni ne znati, evo stvarno. Samo stres
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja se svako drugo jutro budim kao da sam kopala i orala, a ne spavala. Bole prepone, bole stopala, bole svi mini zglobovi u šaci. Al kad se zagrijem, budem ok 😁
33👩❤️👨32
veliko vam HVALA na svim porukama podrske i lijepim rijecima (da ne nabrajam svaku ponaosob) na moj post o nervozi prije pregleda, uspjele ste me rasplakat ! ne mozete ni zamislit koliko puno mi to znaci ❤️❤️❤️
pitale ste za pluca: moj pulmolog je poslao poruku da je to samo "mild obstruction" i da nema potrebe sto mjenjat... a ja ko riba na suhom. moram napravit termin kod njega pa ic to raspravit, jer me bas ogranicava u svakodnevnom zivotu. a mm kaze hoce ic pitat po kojim kriteterijima on mene u "mild" svrstava kad po svakom parametru sam "moderat to severe"
puno vas je vec u medjuvremenu imalo pregelde, cestitam na zdravim i naprednim bebicama🎉 a slee i piba ne brinite previse o skracenom cerviksu, panika krece tek na 2,5 cm 😉 sad se malo pazite, vise mirujte, budite smirene, slusajte doktora i sve ce biti u redu! a bas sve ste mi predivne trudnice 😍
nova srecica hvala znam da si pisala da ste sa curkom cesto u bolnici i da je imala gips...ako ti je do jadanja ne vidim razlog zasto ne bi i ovdje to napisala, jer sam sigurna da govorim i u ime drugih cure - sve smo ovdje da si budemo podrska, pa makar da se zajedno ljutimo ako nesto ne ide po planu. naravno da sve zelimo vesele teme i dobre vijesti, ali kad zagusti - tu smo!
Bruna nadam se da ste ti i curka vec uveliko na putu ozdravljenja
avica nalaz ogtt ti je jako na granici. pretpostavljam da ce te poslati na dijabeticku dijetu, ali iskreno ako se ti dobro osjecas i beba odgovara tjednima ja nikako ne bih pravila paniku pa te cak ni slala na dijetu. probaj malo pripaziti sto i kako jedes, puno pij, setaj ako mozes i trebalo bi sve biti u redu
Bela jako mi je zao za prijateljicu 🤞 da sve bude u redu! vidjela sam kroz moj radni staz i dosta djece rodjene tako rano i nisu bas zaostajala za vrsnjacima... za puls: 130 je malo povisoko, ali moze biti reaktivno na nizak tlak. pomeni svakako svom gin, mozda da ti naprave EKG. mozes li ga kako sniziti akutno? btw ti i Izak ste mi divni bas ti je busica fino iskocila
Margo nadam se da kasnim sa zeljama za brz oporavak 😃
Jelenas zao mi je da te je opet zapao taj dr za pregled, vjerujem da ga asociras sa ne bas lijepim sjecanjima 🙁 ali bitno je da je beba dobro, sve ostalo je sporedno
Masa kolica su top, sad i ja hocu takva 😅
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
LadyD meni ti bolovi sto si opisivala isto lici na isias - i sama sam u problemu😅 dosad nisam uspjela pronaci magicnu formulu, ali ako budem, javim ti 😂 principijelno je preporuka lezati na ravnom i tvrdom - mene to ubi, a ti probaj pa vidi. onda napr. moja mama kaze da je topal tus ubi, meni malo pomogne....poslije trudnoce na vjezbice, da te manje hvata 😉 a sto je pravilno ustajanje? ja se osjecam kao nasukani kit, pa onda ledja u #%& i ustanem onako kako uspijem😅
Zelena ako zelis mozes postavit nalaze, pa mogu da ti prevedem sa "medicinski" na "ljudski" 😅
Dobro dosla Leoni 🎉 gdje si u Austriji? ja sam austrijanka ali trenutno u USA😅
Taya sretan rodjendan sa zakasnjenjem 🎉 poviseni leukos u T su normalni a snizeni eritrociti su vjerovatno isto u "trnutno" stanje dok ti je HB u redu, ali ipak zadrzi oko na tome
Ri i moji su bili veliki (cura 4200g, malac 3980 4tj ranije), islo najnormalnije vaginalno 😃 ali bih ti u svakom slucaju epiduralnu preporucila 😅 ja bih umrla bez 😅
nemamimena nadam se da ce vas te kure antibiotika rjesit tih bestija 🤞
Jelenas sretna godisnjica🌹 uzivajte na maximum na odmoru
aurora sretan tati rodjendan
teeny brz oporavak curici
Josipa divno da zarucnik dolazi😍 tebe ne ocekujem citati ovdje slijedecih dana
Angel nemas uopce razloga za brinuti se jos sto beba nije okrenuta, to se moze doslovno u par min promjeniti - moja curka napr. se namjestala na glavicu samo za pregled (streberka) a kad izadjemo iz ordinacije, ona se okrene poprijeko.... mozes misliti na sto je to licilu u 39tt🙈 za porod je bila slijedeci dan u savrsenom polozaju
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Slee ima terapija, ako vas zanima mogu malo opsirnije o tome pisati, sto je praxa u stvari jer sto cemo mi exaktno raditi znam tek kad se beba rodi, jer ovako ne mozemo stupanj odrediti i naravno druge malformacije nisu 100% iskljucene... btw razumijem te na temu psihopata zaljubljeni
Bela hvala ti na divnim rijecima, puno mi znaci to ❤️
nova srecica hvala naravno moze mail schinin.new@gmail.com
Jelenko, Freya, Josipa, Bruna, Aurora, Lilli, Clarissa, Jelenas, Ginger, Danchy, Lota_twins, Slee, Taya, nemamimena, Lori, teeny, Upitnica, nela hvala vam velika na lijepim rijecima i podrci!!!! ❤️❤️❤️❤️ nemate predstave koliko puno mi to znaci! saljem svakoj od vas veliki zagrljaj!
Jelenko sretan rodjendan 🎉 spontano bih rekla da je razlog hiponatriemije kod tebe u antiepilepticima. ali to je toliko sitno odstupanje da me nebi brinulo, a koliko sam skuzila ti si u dobrim rukama i oni sve drze na oku. spasavanje jeza je top 😍 ja ih bas obozavam
Alin i Ena dobro dosle
Sirenita, Josipa cestitke na dobrom pregledu
LadyD hvala ti draga na poduzem postu ❤️ jeste da se mi u sve to razumijemo ali opet je drugacije kad ja to nekome drugom u toj situaciji objasnjavam nego kad meni tako objasnjavaju... ja se definitivno bolje osjecam sa druge strane kreveta😅
Ginger drzim 🤞 da nadjete uzrok sto je mami i da sto prije krenete sa terapijom. iskreno se nadam da ona bude dobro
Luu divan je
Lota divni decki 💕 jesam ti pricala da je mm pola takvog para i on brat su bas bliski
Teeny nije nerjesivo (bar se nadam, pravo stanje znamo kad se rodi) ali ce biti jako intensivno... hvala na podsci
Taya ti jos sitno brojis
Birdy znam da sada ludis, ali se probaj opustiti. sve to sto si procitala moze biti ali hydramnion je samo "soft" marker za takve stvari, a najcesce je da je beba bila malo lijena za pit. 🤞 da se sve izregulira i da slijedeci put bude opet dobar nalaz!
Upitnica oh da, bude i vise skuplje samo zato sto stoju baby naprijed. ja sumnjala da mi djeca mozda imaju alergiju. pa rekoh probam im dati antihistamin, dosla u walmart, gledam childrens loratadine 3x skuplji nego obicni iako je isti sastav, ista doza, sve...
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Slee, nisan se stigla javiti nakon pregleda ali računala sam da ću se sigurno probuditi usred noći, 😅 pa da ću onda tipkati do jutra po mobu ko i svake noći.. vidila sam da dosta žena ima problema s nesanicom i ludim snovima.. mene od početka trudnoće lovi i jedno i drugo 😁 budim se u 3:30 svaku noć ko alarm.
Ugl, pregled obavljen. Cerviks je zatvoren i uredan 🙌🙌 dečko sidi guzom okrenut prema dole i dosta nisko pa najvj. to radi taj pritisak. nalaz kriv i urina je bio uredan, no danas me opet cijeli dan dosta jako bolilo, pa me doktor ipak odlučio staviti na mirovanje na koji tjedan čisto da vidimo oče to pomoći s bolovima.
Osjecaj mi je kad da već sad imam drob od 9mjeseci, ogroman pritisak i na WC-u sam u prosjeku svakih 30min, a zapravo mi se drobic jedva vidi tako da sve me strah što će biti kad počne rast 😅
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
By the way, stvarno sam oduševljena koliko međusobne podrške ima na ovom forumu, i kako se svakog sasluša i ohrabri 😊 curama s dijagnozama iskreno želim da sve prođe u najboljem redu, i jedva čekam da dođemo u period kad će prve zimske bebice biti sa nama, pa da se skupa sve veselimo jedna s drugima i da ovi trenutni strahovi i stresovi budu iza nas 😊😊 (tj.onda će najvj.doci novi, bar tako kažu 😂😂, ali otom potom)
Šaljem svima pozitivne energije 🥰
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji