Ema dobro nam dosla. Ima nas tu jos cerviks mirovanja. Je ti i skracen cerviks ili samo u obliku slova U?
Hvala. Je, skratio se s 3.70, na 3.37 u tih 3 tjedna.
url = https: //lilypie.com]
Slee hvala na savjetu.. ma najviše me muči da mi tako od jedanput dođe slabo i vrtoglavica.. bilo da nešto radim, čak i kad ležim, neki dan kad sam čekala na vađenje krvi.. događalo mi se i na početku trudnoće i sad kad su bile vrućine jer mi pao tlak ali ovo kako mi sad zadnjih tjedan dolazi još nije bilo..
—
Nadam se da ste sve u redu.. izgleda nas svaku nešto muči.. čari trudnoće..🤷♀️ i onda nek netko kaže da je trudnoća laka.. od povišenog šećera, mučnina, hematoma, skraćenog cerviksa ili ostalog.. ali sve ćemo to izdržati za svoje bebice 💚
Ena32 dobrodošla.. 😘 bit će bebica uredu 😀
Hvala☺️. Joj, samo da bude, baš se bojim
Bok cure!
Želim svim divan vikend, vrijeme je za poželjeti. Kakvi su vam planovi? Mi ćemo sutra u prirodu negdje a u nedjelju roštiljamo na vikendici.
Shinin žao mi je što se ipak radi o nekoj malformaciji ali evo čitam malo i kažu da se može ispraviti, ma bit će Max dobro, samo smireno i polako! Dobro je saznati tako neke stvari na vrijeme pa se možete pripremiti nadam se da je druga nožica dobro ♡
Luu super za pregled i čestitam na dečkiću!
Alin, Ena dobrodošle!
Jelenko sretan rođendan! Jež je stvarno ogroman ja ih često vidim kad šećem po kvartu navečer, preslatki su mi.
Lota, Lu, Slee preslatke bebe
Ginger držimo palčeve za dobre vijesti od neurologa vezano za mamino stanje!
Lota žao mi je za gestacijski ali sve se to ispravi uz upute dr., nemoj se brinuti! Pogotovo ako nisu velika odstupanja u pitanju.
Lorena ja imam pai 4g/5g mutaciju. Uzimam aspirin 100 prema uputi ginekologice, iako je hematolog rekao da čak ništa ne treba, da to nije trombofilija po njemu. Radi se o vrhunskim privatnicima pa sam im odlučila vjerovati i piti samo aspirin.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️
Bok cure!
Želim svim divan vikend, vrijeme je za poželjeti. Kakvi su vam planovi? Mi ćemo sutra u prirodu negdje a u nedjelju roštiljamo na vikendici.
Shininžao mi je što se ipak radi o nekoj malformaciji ali evo čitam malo i kažu da se može ispraviti, ma bit će Max dobro, samo smireno i polako! Dobro je saznati tako neke stvari na vrijeme pa se možete pripremitinadam se da je druga nožica dobro ♡
Luusuper za pregled i čestitam na dečkiću!Alin, Enadobrodošle!
Jelenkosretan rođendan! Jež je stvarno ogromanja ih često vidim kad šećem po kvartu navečer, preslatki su mi.
Lota, Lu, Sleepreslatke bebeGingerdržimo palčeve za dobre vijesti od neurologa vezano za mamino stanje!
Lotažao mi je za gestacijski ali sve se to ispravi uz upute dr., nemoj se brinuti! Pogotovo ako nisu velika odstupanja u pitanju.
Lorenaja imam pai 4g/5g mutaciju. Uzimam aspirin 100 prema uputi ginekologice, iako je hematolog rekao da čak ništa ne treba, da to nije trombofilija po njemu. Radi se o vrhunskim privatnicima pa sam im odlučila vjerovati i piti samo aspirin.
Hvala 😊. Divni planovi za vikend💓.
Ja ću vjv pogledati sve filmove i serije na tv, a pošto bude lijepo vrijeme izaći i na dvorište malo, zahvaliti se u ležaljku i upijati sunce dok ga još ima.
Lorena bez brige, vidim da si mpo trudnica pa su dr. i zbog toga posebno oprezni, a i da dobijes heparin to nije nista strasno. Sve je to isti lijek samo razliciti proizvodaci pa postoji Clexan, Fragmin, ne znam jel kod nas jos neki. Ja sam jutros prvi put uzela 2 injekcije jer mi je pojacana doza, valjda cu izdrzati cijeli mjesec tako, nestat ce mi mjesta na trbuhu 🙈
Maso bas mi je zao sto nije bilo nicega, znaci stvarno imaju velikih problema s nabavom, mislim da mi necemo nista od tamo osim stvarcica za organizaciju kojih bude na stanju :/
Za bebicu ne brini, nije ni cudo ako si cijeli dan u pokretu, sigurno ce se javiti kad malo odmoris ali nemoj panicariti, to osjete i onda se pogotovo ne jave 😁 Moj je opet bio miran zadnja dva, tri dana da nisam skoro ni osjetila pa je zato nocas jace lupkao, u pon. nam je 26 tj.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Lorena ne brini, sve ce to biti dobro, stvarno su male mutacije i vjerojatno ce samo reci da nastavis s andolom. Ja sam npr dobila andol i clexane 0,2 to je najmanja doza. Trebala sam bas ic vaditi krv i provjeriti hoce li mi povecavati, ali sad kako moram mirovati smo to pomakli do izabiduceg pregleda. Ja isto imam pai i mthfr, pai isto kao ti, a mthfr od oba roditelja.
—
Moj plan za vikend je lezati, jesti i pronaci neke dobre serije na netflixu. Imate li preporuka?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Maso, moj je onaj dan prije pregleda bio bas tih jer sam ja bila jako nervozna. Kasnije lupao kao lud. Danas je opet tisi, mozda jedan pokretic osjetim. Al moj je nocni tip, on najcesce prije spavanja poludi
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lorena ne brini, sve ce to biti dobro, stvarno su male mutacije i vjerojatno ce samo reci da nastavis s andolom. Ja sam npr dobila andol i clexane 0,2 to je najmanja doza. Trebala sam bas ic vaditi krv i provjeriti hoce li mi povecavati, ali sad kako moram mirovati smo to pomakli do izabiduceg pregleda. Ja isto imam pai i mthfr, pai isto kao ti, a mthfr od oba roditelja.
—
Moj plan za vikend je lezati, jesti i pronaci neke dobre serije na netflixu. Imate li preporuka?
Iskreno volila bi da mi uvedu i terapiju u inekcije jer bi ja u svojoj glavi bila puno mirnija. Danas sam od kad sam dobila nalaz cila nikakva, bas štufa, a moja mala ko da osjeća i aktivna je 100 na sat😂 Već zna kako me umirit, to je za ne virovat. U ponediljak sam na kontroli kod privatnog ginekologa kod kojeg vodim trudnoću isto. Pa cu bas i njega pitat za mišljenje. Nezz kako cu docekat cetvrtak i odlazak na transfuziju. U mene nikako mira😤
Kakve serije voliš, mislim da sam ih sve prigledala😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena bez brige, vidim da si mpo trudnica pa su dr. i zbog toga posebno oprezni, ai da dobijes heparin to nije nista strasno. Sve je to isti lijek samo razliciti proizvodaci pa postoji Clexan, Fragmin, ne znam jel kod nas jos neki. Ja sam jutros prvi put uzela 2 injekcije jer mi je pojacana doza, valjda cu izdrzati cijeli mjesec tako, nestat ce mi mjesta na trbuhu 🙈
Maso bas mi je zao sto nije bilo nicega, znaci stvarno imaju velikih problema s nabavom, mislim da mi necemo nista od tamo osim stvarcica za organizaciju kojih bude na stanju :/
Za bebicu ne brini, nije ni cudo ako si cijeli dan u pokretu, sigurno ce se javiti kad malo odmoris ali nemoj panicariti, to osjete i onda se pogotovo ne jave 😁 Moj je opet bio miran zadnja dva, tri dana da nisam skoro ni osjetila pa je zato nocas jace lupkao, u pon. nam je 26 tj.
MA nek mi da, ne bojim se ja inekcija više, na davala sam ih se sad u postupcima😂 Samo da sve prođe dobro pa i 10 u danu da ih tribam dat😁 Jel se bodes sa strane stomaka ili?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena ako te strah potaj svog privatnog ginekologa da ti prepise privatni recept najmanje doze clexana, tako sam ja. Jer tesko da ce ti na uputnicu dati uz ove mutacije besplatno. Ja se ne bodem vise u trbuh, nego u nogu. Strah me malo u trbuh jer nemam sto za uhvatiti jer mi trbuh dosta napet
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji