Ena dobrodosla drzim fige da sve bude okej do kraja 🤞
Lili ako se nastavi i preko vikenda kontaktiraj doktora za svaki slucaj.
Birdy drzi se. Nadam se da je sve okej i da ce se to regulisati ubrzo.
Je li vama kazu na pregledu stupanj zrelosti posteljice ?
Meni je vec sad na pregledu bila 2. Stupanj, a citam da bi puno kasnije trebala biti taj stepen pa ne znam sta sad da mislim. Doktor mi nista nije rekao na tu temu osim sto me je pitao jesam li pusac, a ne boravim uopste u takvom okruženju nit mi je ko pusac osim svekrve, ali nikad ne pusi u mom prisustvu.
I u prvoj trudnoći mi je pocela ranije sazrijevati, ali ne bas ovako rano..
Ena dobrodosladrzim fige da sve bude okej do kraja 🤞
Lili ako se nastavi i preko vikenda kontaktiraj doktora za svaki slucaj.
Birdy drzi se. Nadam se da je sve okej i da ce se to regulisati ubrzo.
Je li vama kazu na pregledu stupanj zrelosti posteljice ?
Meni je vec sad na pregledu bila 2. Stupanj, a citam da bi puno kasnije trebala biti taj stepen pa ne znam sta sad da mislim. Doktor mi nista nije rekao na tu temu osim sto me je pitao jesam li pusac, a ne boravim uopste u takvom okruženju nit mi je ko pusac osim svekrve, ali nikad ne pusi u mom prisustvu.
I u prvoj trudnoći mi je pocela ranije sazrijevati, ali ne bas ovako rano..
Hvala na dobrodošlici i lijepim željama.
Također se nadam da će i kod vas sve proći ok i sretno do kraja 🙏
url = https: //lilypie.com]
Zelena36 ja sam vec gnijezdo narucila al sam planirala da mi bude kod mame da beba ne spava na kaucu vec tu, a sto se tice ostalog teksta u clanku cime da pokrivam bebu? ja zaista nisam vise pametna sve je zabranjeno i nista se ne smije. Posteljinu planiram naruciti sa ogradicom al cu ogradicu drzati dok se beba ne krene vrtiti i to i poslije skinuti jer su hladni zidovi u stanu i vise zbog tog je uzimam. Niko ne zeli SIDS al da se beba radja na ljeto lako bi i bez dekica i svega ovako zaista ne znam kako eto pustit cu ga da se smrzne i gotovo. 😔
Schinin mnogo mi je zao sto je tako ☹️ al evo upratila sam ostale cure kazu da znaju par slucajeva i da je sve bilo ok i jos vase znanje vjerujem da ce sve biti ok ❤️
Citam sve sto pisete cestitam na pregledima, cure koje morate da mirujete ipak je to najbolje za bebu i vas i brzo ce proci drzim vam fige da budete jake i sto brze vam proleti ovo vrijeme do tad netflix, hbo, narudjbe stvarcica za bebe ❤️
Ja sam dosta usporila tempo vise mi ne odgovara ni odlazak u supermarket umaram se i previse.
_
Za cure koje su u tjednima otprilike ko ja da li vam se smanjio apetit ? ja nemam vise zelje da jedem od 2x dnevno i brinem se da to ne bude uticalo na bebu al zaista ne mogu i ako imate ideje za neka malo zdravija jela za bebu pisite jer ja sve mislim da ne unosim dovoljno zdravog dojadilo mi je i voce i povrce vise 😔
boy 💙🌍
Hvala Josipa, pogledala sam sex education cijelu, hit&run nisam pa cu stavit na popis
—
Birdy pa jbmu, bas mi zao sto si se tako prestrasila. Ali ako sam dobro skuzila doktorica nije radila paniku, to si ti kasnije citajuci na internetu? Nemoj citati pliiiiz! To je najgore sto mozes. Stvarno najgore (govori ti kraljica guglanja). Drzi se i nemoj sad potonuti, malo ces pripaziti na ishranu i u bolnici ces biti u dobrim rukama! A i mi smo tu! Ja sam tu po cijee dane kao sto mozes vidjeti 😀
—
Teeny ne kuzim se u zrelost posteljice, meni nikad jos nije to spominjala. Ali ako ona nije radila nikakvu paniku pretpostavljam da je tvoja situacija pod kontrolom :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zelena36ja sam vec gnijezdo narucila al sam planirala da mi bude kod mame da beba ne spava na kaucu vec tu, a sto se tice ostalog teksta u clanku cime da pokrivam bebu? ja zaista nisam vise pametna sve je zabranjeno i nista se ne smije. Posteljinu planiram naruciti sa ogradicom al cu ogradicu drzati dok se beba ne krene vrtiti i to i poslije skinuti jer su hladni zidovi u stanu i vise zbog tog je uzimam. Niko ne zeli SIDS al da se beba radja na ljeto lako bi i bez dekica i svega ovako zaista ne znam kako eto pustit cu ga da se smrzne i gotovo. 😔
Schininmnogo mi je zao sto je tako ☹️ al evo upratila sam ostale cure kazu da znaju par slucajeva i da je sve bilo ok i jos vase znanje vjerujem da ce sve biti ok ❤️
Citam sve sto pisete cestitam na pregledima, cure koje morate da mirujete ipak je to najbolje za bebu i vas i brzo ce proci drzim vam fige da budete jake i sto brze vam proleti ovo vrijeme do tad netflix, hbo, narudjbe stvarcica za bebe ❤️
Ja sam dosta usporila tempo vise mi ne odgovara ni odlazak u supermarket umaram se i previse.
_
Za cure koje su u tjednima otprilike ko ja da li vam se smanjio apetit ? ja nemam vise zelje da jedem od 2x dnevno i brinem se da to ne bude uticalo na bebu al zaista ne mogu i ako imate ideje za neka malo zdravija jela za bebu pisite jer ja sve mislim da ne unosim dovoljno zdravog dojadilo mi je i voce i povrce vise 😔
Ja isto nemam apsolutno nikakvog pojma... Ne znam kak smo mi prezivjeli, jer u nase vrijeme doslovno niceg nije bilo, a bome ni tolko informacija.. Kako mi je ovo prvi put, a iskreno nisam se nesto prije ni informirala o djecjim stvarima, jer nisam imala potrrbe, tocno me sokiralo kolko je sve za bebe skupo
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Čim nešto dobije predznak baby- skuplje ne bar 30% 😂
Tjednima već gledam kolica i mislim se kako za tu cijenu moš kupit staro auto u voznom stanju 😂😂
Pa jaje pa autosjedalica.... jadnatisam. A mislila sam da je 15ak tisuća na potpomognutu puno 😂 sve u to utrošila
33👩❤️👨32
Jelenko sretan rodendan ❤
Mamasita cestitam na dobrom pregledu, oprosti ako sam propustila nekad, carski samo zbog tezine bebe ili neceg drugog?
Josipab cestitam na dobrom pregledu
Danchy super ulov 😊
Slee bebac je bomboncic 😍
Luu i Lota i vasi deckici su preslatki 😍
Taya i meni se zna dogodit da mi tako pozli, onda provjerim tlak i puls i vidim da je pula u nebesima, tlak nekad nizi, ali ne uvijek
Lota zao mi je za gestacijski 😔
Ena32 dobrodosla, zajedno smo bile onda na ljetnicama 2018, ali sam ja bila pod drugim nickom, ne sjecam se kojim, ali ja sam cura koja je zadnja rodila na ljetnicama
Birdy zao mi je zbog losijeg pregleda 😔
Nelanr meni je bas jako povecan apetit u zadnje vrijeme, strah me i pogledati vagu
Planovi za sutra su nam opustanje prijepodne, a posljepodne rodendan od prijatelja iz vrtica
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Čim nešto dobije predznak baby- skuplje ne bar 30% 😂
Tjednima već gledam kolica i mislim se kako za tu cijenu moš kupit staro auto u voznom stanju 😂😂
Pa jaje pa autosjedalica…. jadnatisam. A mislila sam da je 15ak tisuća na potpomognutu puno 😂 sve u to utrošila
Ajde da netko isto misli 😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Mi smo preko 20000 sve skupa potrosili na ivf. I to samo na zadnji postupak. A bila su jos dva prije 😂 Sad se sprdamo da imamo dizajnersko dijete kojem ne mozemo ni kolica priustiti 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mi smo preko 20000 sve skupa potrosili na ivf. I to samo na zadnji postupak. A bila su jos dva prije 😂 Sad se sprdamo da imamo dizajnersko dijete kojem ne mozemo ni kolica priustiti 😂😂
😂😂😂😂
Dizajnersko dijete... 😂😂
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji