Nemamimena mislim da je to ureaplazma, ali nista strasno, otici ce to antibiotikom odmah!
—
Evo ja zvala svoju psihologicu, dogovorile smo se sad jednom tjedno popricati telefonski sto mi je super jer mi je ona puno pomogla kad je bilo najteze. Odmah mi je lakse.
—
Pokreti ja isto ne osjetim svaki dan isto. Nekad bas lupka da se vidi i na trbuhu kako se rita, a nekad skoro cijeli dan nista ne osjetim, osim mooozda ako se bas koncentriram nesto duboko unutra kao migoljenje. Posteljica mi je naprijed
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Masa cestitke na pregledu 💙
Aurora2 imam jastuk od pocetka no poceo me malo nervirati, ispuse se na dijelu gdje dugo drzim nogu a ostali dio postane tvrd.. ali svakako bez njega nebi mogla..sad cu ga stavljati iza leda malo
Nelanr i moja je bila beba na desnoj strani dugo do danas! Sada je evo na lijevoj 😀
Slee super za serije 😂 meni zao nisam ni jednu pogledala i tako mi proletilo ovo vrijeme.. drzi se, svega si prosla i samo misli kako ovaj puta ide prema dobrome
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Nemamimena mislim da je to ureaplazma, ali nista strasno, otici ce to antibiotikom odmah!
—
Evo ja zvala svoju psihologicu, dogovorile smo se sad jednom tjedno popricati telefonski sto mi je super jer mi je ona puno pomogla kad je bilo najteze. Odmah mi je lakse.
—
Pokreti ja isto ne osjetim svaki dan isto. Nekad bas lupka da se vidi i na trbuhu kako se rita, a nekad skoro cijeli dan nista ne osjetim, osim mooozda ako se bas koncentriram nesto duboko unutra kao migoljenje. Posteljica mi je naprijed
Meni je posteljica iza tako da sam očekivala ipak kad krene lupkat da ću ju svaki dan osjetit. 😂
Prvi put sam došla do ove faze tako da mi je sve čudno.
Super za psihologicu! Jel to ideš preko uputnice ili privatno? Ja sam isto razmišljala da se nekom obratim malo jer su svi oko mene u điru samo se opusti. 😒
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Zelena, ovdje nema glupih pitanja,dosta nas je neiskusno i nemamo blage veze ni o cemu!
Mislim da se tetrice koriste za brisanje bebe nakon pranja,za prebaciti preko ramena kad je nosis,za brisanje kad se bljucne i tako taj djir-ja se nadam 😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Scaroett idem preko uputnice i stvarno mi je super. Dobro dodje cut nekog objektivnog i pojadat se nekome bez kocnice
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Danas je bila frendica kod mene, ona je tetricu koristila tako sto ju je stavila na kauc i onda bebu na nju, kao neku podlogu tako kad ide negdje. Rekla je da ona koristi doslovno za sve i svasta
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Scarlett poslano!
Nemamimena izolirana ti je ureaplasma 10na5. Meni je nakon 1 ture antibiotika pala na 10na3, sad završavam drugu turu kad i ponavljam bris za 2 tjedna i nadam se da će otići skroz. Ostalo ti je sve ok! Odnosi obavezno s kondomom dok traje terapija, ja bih inzistirala i na terapiji za partnera u slučaju da ne preporuče iako u većini slučajeva preporuče. Muž i ja i dalje prakticiramo kondome za svaki slučaj. Probiotik nakon antibiotika se preporuča. Još će ti ginekolog sve reći, ovo je samo moje iskustvo.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure hvala vam puno na savjetima i komentarima 🌹🎈
Jelenas, javila mi se gin, pitala je kada imam idući pregled kod nje, a to je tek za dva tjedna. Rekla je da će pripremiti sestrama sve od recepata, pa da dođem po terapiju, pitala sam je da li smijemo općenito imati odnose, rekla je svejedno, jer ćemo oboje piti terapiju. Ali sam čitala da se preporuča sa kondomom, kako si i sama napisala.
Za probiotik i to mi nije ništa spominjala, ali ako mi i ne spomene, biti ću slobodna pitati tebe za detalje oko toga, ako nije problem? 😇🙏
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Scarlett poslano!
Nemamimena izolirana ti je ureaplasma 10na5. Meni je nakon 1 ture antibiotika pala na 10na3, sad završavam drugu turu kad i ponavljam bris za 2 tjedna i nadam se da će otići skroz. Ostalo ti je sve ok! Odnosi obavezno s kondomom dok traje terapija, ja bih inzistirala i na terapiji za partnera u slučaju da ne preporuče iako u većini slučajeva preporuče. Muž i ja i dalje prakticiramo kondome za svaki slučaj. Probiotik nakon antibiotika se preporuča. Još će ti ginekolog sve reći, ovo je samo moje iskustvo.
Ako sam te dobro shvatila, ti si i nakon prve ture ponovila briseve, pa se vidjelo da je palo na 10na3?
Koliko je ta jedna tura trajala? Cca dana..
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Vidim da ste pisale o kušanju. Ja se svaki tjedan kupam u kadi. Uzivam u tome. I citala sam cak da je topla kupka dobra u trudnoci protiv bolova. Samo da se na kraju ne preporuca.. Zadnjih par tjedana isto kao i odnosi.
Sortiraj odgovore
Najstariji