Da li vasa beba ima omiljenu stranu sa koje ne mrda? 😂😂😂 moj je od pocetka samo na desnoj strani lijeva kao da ne postoji samim tim mi i stalno stomak izgleda kao tobogan 😂
_
Danas sam pocela sa urinokulturom i malo se plasim nalaza jer konstantno vidim kao mutni trag u urinu, nadam se da je sve ok i da bude sterilna 🤞
boy 💙🌍
Slee poslano!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Josipab aaaa hvala ti, pogotovo ovaj dio za kavu 💗 Ma da, mene je ivf i sve to skupa sto se izdogadjalo izmorilo i nije ni cudo da sam sada malo labilna. Mi se nismo dugo borili, ostala iz prve trudna, ali vanmaternicna i ostala bez jajovoda i od tada pa do sada u ovih godinu i pol bas turbulentno radoblje - tri postupka, 4 transfera, operacija, 5 trudnoca, 4 izgubljene, krvarenje na pocetku ove teudnoce, smedjarenje sada, nije ni cudo da ludim i na limun. Nekad se uhvatim kako sam ostra prema sebi i cak se samoj sebi i rugam kako sam panicar odjednom postala, ali zapravo trebamo svi mi biti njezniji prema sebi, bez obzira sto smo prosli ili nismo. Bit cu ja dobro, samo dodju ovakvi dani.
—
Jelena hvalaaa, upravo stiglo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ne stignem vas ni čitati..baš ste brze s temama..😁
Mi smo danas bili u kupnji i krećemo s bojanjem sobe da malo osvježimo zid.. poslje ću ubacit još neku naljepnicu.. beba će s nama u sobu.. 🥰
Danas sam naručila sve potrebno za bolnicu i dolazak kući.. od kozmetike, pa toplomjer, putni krevetić i svašta nešto.. ovih dana će baš biti veselo s dostavom.. 🤦♀️
Baš se veselim jer sutra idem s mamom u kupnju krevetića za spavaću sobu.. 🙃 ali prije toga moram ponovo na vađenje krvi na koji me poslala ginekologija.. a čekam i nalaz pape..nadam se da će biti uredu..
Nadam se da ste sve dobro.. 😃 da neće više biti nekih krvarenja, smedarenja i ostalog.. da do kraja uživamo u trudnoći.. ja sam baš zadnjih par dana morala malo usporiti.. počele su se javljati neugodne kontrakcije pod kraj dana, nemogu spavati, počeli su strahovi za porod.. polako ću sve pripremiti jer vidim da me muče te stvari..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Slee, svasta si prosla,sve to ostavi traga i ožiljke, u redu je da smo neke dane negativne i turobne i tjeskobne
Lipo si rekla,trebamo biti nježnije prema sebi,imat vise razumijevanja, i cjeliti rane :) blažen ovaj forum,sve smo voljne dijeliti svoja iskustva,price,prava podrska koja nam treba 🤗
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipabaaaa hvala ti, pogotovo ovaj dio za kavu 💗 Ma da, mene je ivf i sve to skupa sto se izdogadjalo izmorilo i nije ni cudo da sam sada malo labilna. Mi se nismo dugo borili, ostala iz prve trudna, ali vanmaternicna i ostala bez jajovoda i od tada pa do sada u ovih godinu i pol bas turbulentno radoblje - tri postupka, 4 transfera, operacija, 5 trudnoca, 4 izgubljene, krvarenje na pocetku ove teudnoce, smedjarenje sada, nije ni cudo da ludim i na limun. Nekad se uhvatim kako sam ostra prema sebi i cak se samoj sebi i rugam kako sam panicar odjednom postala, ali zapravo trebamo svi mi biti njezniji prema sebi, bez obzira sto smo prosli ili nismo. Bit cu ja dobro, samo dodju ovakvi dani.
—
Josipabaaaa hvala ti, pogotovo ovaj dio za kavu 💗 Ma da, mene je ivf i sve to skupa sto se izdogadjalo izmorilo i nije ni cudo da sam sada malo labilna. Mi se nismo dugo borili, ostala iz prve trudna, ali vanmaternicna i ostala bez jajovoda i od tada pa do sada u ovih godinu i pol bas turbulentno radoblje - tri postupka, 4 transfera, operacija, 5 trudnoca, 4 izgubljene, krvarenje na pocetku ove teudnoce, smedjarenje sada, nije ni cudo da ludim i na limun. Nekad se uhvatim kako sam ostra prema sebi i cak se samoj sebi i rugam kako sam panicar odjednom postala, ali zapravo trebamo svi mi biti njezniji prema sebi, bez obzira sto smo prosli ili nismo. Bit cu ja dobro, samo dodju ovakvi dani.
—
Ajme ti si bas svasta prosla, zao mi je.. Nadam se da ce ti dalje trudnoca biti bezbrizna,probaj se samo cim manje nervirati
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Nelanr ista stvar kod mene na desnu stranu kod pupka naprči guzicu presmijesno 😂😂😂
Evo mene s pregleda naš Vito je velika beba 🥰 ima 800 grama , doktor je sve detaljnjo pogledao i izmjerio i sve je u savrsenom redu. PAPA je nakraju ipak uredan hvala bogu, imam poviseno leukocita u mokraci pa idem sutra odnijet urin i moram stavljat vaginalete.
Evo pozdrav od malca 💙💙💙
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nelanr ista stvar kod mene na desnu stranu kod pupka naprči guzicu presmijesno 😂😂😂
Evo mene s pregleda naš Vito je velika beba 🥰 ima 800 grama , doktor je sve detaljnjo pogledao i izmjerio i sve je u savrsenom redu. PAPA je nakraju ipak uredan hvala bogu, imam poviseno leukocita u mokraci pa idem sutra odnijet urin i moram stavljat vaginalete.
Evo pozdrav od malca 💙💙💙
Bravo za Vitu i bravo za mamu 💙💙
Baš mi je drago da je sve u redu
Presladak je malac 💙
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Maso super za papu i pregled! Veeeliki deckoo slatki 💙💙
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)