Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    20. Rujan 2021. 08:24

Jutro cure i sretno s pregledima i ogtt-om 🤞🤗 Meni dr.radi popodne pa ce valjda poslati nalaz.
    Slee ni ja nisam jos nista kupila, danas nam je tocno 25 tj. 🥰 Mislim da smo odabrali kolica pa mi je malo lakse. Toliko je sitnica i strah me da se necu znati organizirati 🙈 Vidim da ikea ima problema sa zalihama pa ne znam sto cemo s komodom, mozda na kraju uzmemo neku bas za previjanje.
    Hvala na svim popisima koje ste stavile, ja sam jucer izvadila laptop i planiram se pozabaviti svime iako sam vec rekla da cu krenuti nakon pregleda s 22 tj.i evo me i dalje bez icega 😅
    Bela najbitnije je da je deckic zdrav i da se muz i ti slazete a ostali ce se naviknuti. Bas si puno dopustaju ali iskoristite to kao priliku za postavljanje granica jer ce biti uplitanja i kad beba dode 🙄 Mi smo rekli mojima jer su nam uglavnom podrska sto god mi odlucimo, muzevima nismo jer vec znamo da im se nece svidjeti ali tko ih pita. Mi znamo sto smo prosli da bi dobili nasu bebu i bitno nam je da sve prode u redu, navikla sam da njima ne mogu ugoditi i ni ne trudim se.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Maša🤰🏼
    20. Rujan 2021. 08:26

Pozdrav cure :) malo me nije bilo 😂😂
    Josipa i Sle sretan vam rodendan 🥳🥳
    Mom of four hvala za popis za Rijeku … sad sam vidila da je cura iz jesenskih rodila u Rijeci i na slici je beba u robici i s dudom pa neznam dali je to njezino sve ili mislis da je iz rodilista? Kad si ti rodila ? Da se nije nesto promjenilo? 🤔🤔 

Bela mi smo rekli za spol a za ime smo odlucili sutit bas iz tog razloga jer je NEMOGUCE da ce se svima svidat nas izbor i stvarno s ovim hormonima nezelim slusat ali zasto nebiste nazvali ovako ili onako… zao mi je da ti je tako ispalo 😢

Ogtt radila sam ga u petak i nalazi su mi super 🥳🥳🥳 takoder sam radila papu zadnji pregled i vidila sam na portalu zdravlja da mi pise ABNORMALAN NALAZ tako da vjerujem da nije dobro 😢😢😢😢 danas imam pregled pa cu saznat vise malo me strah :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mum of four
    20. Rujan 2021. 08:32

Jutro🌞🌞
    Curama koje imaju pregled želim da prodje sve najbolje.

Bela nemoj da te dira tuđe mišljenje,ljudi jednostavno moraju naučit gdje su granice. Vi ste vašem djetetu  odlučili dati ime koje se Vama sviđa briga te za druge. Meni je svećenik držao prodike jer sam rodila na sv. Antona a dala maloj ime Lara🤣🤣🤣 Mislim si rodi sebi dijete pa ga zovi kako hoćeš.
    Kad smo već kod ljudi ja sam imala situaciju kad sam išla na pregled i sestra mi mjeri tlak i ja joj kažem bit će sigurno povišen jer sam uzbuđena zbog pregleda,a žena meni pa šta sam ja uzbuđena zbog četvrtog djeteta?!?!?! Eto svakakvih budala ima🤷‍♀️🤷‍♀️ 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    20. Rujan 2021. 08:34

Maša🥰🤰🏼

Pozdrav cure :) malo me nije bilo 😂😂
    Josipa i Slesretan vam rodendan 🥳🥳
    Mom of fourhvala za popis za Rijeku … sad sam vidila da je cura iz jesenskih rodila u Rijeci i na slici je beba u robici i s dudom pa neznam dali je to njezino sve ili mislis da je iz rodilista? Kad si ti rodila ? Da se nije nesto promjenilo? 🤔🤔

Belami smo rekli za spol a za ime smo odlucili sutit bas iz tog razloga jer je NEMOGUCE da ce se svima svidat nas izbor i stvarno s ovim hormonima nezelim slusat ali zasto nebiste nazvali ovako ili onako… zao mi je da ti je tako ispalo 😢

Ogttradila sam ga u petak i nalazi su mi super 🥳🥳🥳 takoder sam radila papu zadnji pregled i vidila sam na portalu zdravlja da mi pise ABNORMALAN NALAZ tako da vjerujem da nije dobro 😢😢😢😢 danas imam pregled pa cu saznat vise malo me strah :/

Ja sam zadnju curu rodila prije 6 i pol godina,al i tad i prije 15 godina kad sam prvu rodila sve je bilo isto😀. Dudicu smijes nositi premda neke sestre znaju zbog toga drzati prodike. 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Slee
    20. Rujan 2021. 08:36

Jutro! 
    Sretno cure danas na pregledima i ogtt-u

Bela bas mi je zao sto te pogodilo, mnei je vase ime bas super kul ako ti to sta znaci. Vama se svidja i vas je izbor. Ja sam svojima rekla samo moguce varijante pa su isto bacali neke rime, komentare, posalice dok nisam pukla i pitala jesu li oni normalni. To im je buduci unuk, a oni se sprdaju kao da se radi o, ne znam, nadimku za papigu. Slazem se s aurorom, ja bih isto to iskoristila za postavljanje granica. Ne znam petljaju li se inace u neke vase izbore sto se tice odgoja, ali treba to sve srezati odmah. 

Cijeli vikend prosao mi bez smedjeg iscjetka, ali ja svakih pola sata virim u gace i trcim na wc brisat se. Sanjam krvarenja i vidim da ludim. Jucer navecer su mi opet pocele paranoje oko toga sto mi je rekla da su mu mjere malog mozga za par dana manje. Pa mi je paranoja zbog posteljice pa zbog heparina pa zbog mog zdravlja jer pijem masu terapije. Bas sam lose i ne znam kako si pomoci da se trgnem i da prestanu te paranoicne misli. Ima li netko isti problem ili savjet? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

nemamimena26
    20. Rujan 2021. 09:25

Upitnica_st, danchy1990, Jagodica1988, Maša - sretno danas na pregledima 
    __
    Maša polako samo, budeš vidjela kako će biti na pregledu, pa ćeš znati šta sa nalazom. Meni je na zadnjem papa testu bilo Ascus, čekam sada da vidim danas ili sutra kakav će biti nalaz briseva...
    __
    Evo jutros je baš zahladilo, nadam se da ste dobro, mi smo sinoć opet imali veselje, malac je u trbuhu imao pravi party, jutros me i probudio baš pošteno  tako da mogu slobodno reći da se počeo zaista sve više i više javljati 
    __
    Kakve planove imate danas?

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

PeggyCarter
    20. Rujan 2021. 09:28

Jutro cure, sretno danas na pregledima :D

Bela_le nemoj se puno brinuti o mišljenju drugih,na kraju krajeva to je samo vaš izbor i ničiji više
    Freya_444 mi smo dobili Cutie Cloud krevetić - tj. od 4u1 imamo 3 varijante - baby, mini1 i mini2 
    https://cutiecloud.com/proizvod/cutie-komplet-4-u-1/
    Josipab sretan rođendan s malim zakašnjenjem 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

nemamimena26
    20. Rujan 2021. 09:31

Bela u potpunosti se slažem sa Slee i Aurorom, apsolutno je vaše pravo izbora imena i odluke i smatram da se u taj dio zaista nema tko petljati, osim da izraze svoje mišljenje da li im se sviđa ili ne, i to je to.
    __
    Primjer, dragi i ja kada smo pričali da bi bio Niko (osim ako se nešto ne promijeni), upetljala se od dragoga mama, sa komentarom tko je odlučio da se tako zove i da li smo u odabir imena uključili malu od dragoga (ima curicu iz prvog braka, koja će sada šest godina), naravno maloj se ne sviđa kako bi se braco zvao.
    Ja sam tu onda jasno i glasno rekla da mogu poštivati sve i svakoga, te da sam malu od dragoga prihvatila kao da je moja od prvoga dana, ali da mi se u odabir imena, apsolutno nitko neće petljati, kome se ne sviđa, žao mi je!

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bela_le
    20. Rujan 2021. 09:31

Hvala cure na podrsci, ne mislim imen sogurno mijenjati zbog njih, cak bi mi bilo okej da su rekli da im se ne svida i stali na tom, ali su bili komentari tipa ja ga sigurno tako necu zvati, na kraju sam odlucila da ko ga ne bude zvao tako kako se zove nece ga zvati uopce, koliko god bliska rodbina bili
    Freya mi smo na poklon dobili upravo takav krevetic kao sto si opisala tako da ne znam di je kupljen, ali mozda da pogledas magic baby, nekako mislim da bi tamo moglo biti
    Slee nemam savjet kako da si pomognes, ali mogu ti reci da sam se u jednom trenu osjecala u potpunosti isto, uz krvarenja sva, jos uvijek poslije svakog odlaska na wc automatski gledam jel ima krvi, a sto se mozga tice, na pregledu sa 16tt mu je ta neka pregrada bila manja za 3 dana, ja sam se svakodnevno izjedala zbog toga dok nisam otisla na slijedeci pregled na kojem je bila u dan tocna, jos uvijek nisam 100% mirna jer me cijelu trudnocu nesto prati, ali sad kako vec 3 tjedna nije bilo problema (osim te 2 kapljice krvi) sam si malo mirnija, zelim ti od sveg srca da i tebi na slijedecem pregledu bude sve okej i da i ti budes malo mirnija ❤❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

PeggyCarter
    20. Rujan 2021. 09:34

Btw kod otvaranja porodiljnog, ako porodiljni otvaram od 18.10 sve papire trebam donijeti na HZZO do 5.10 ili 5.11?

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.