Evo me sa pregleda,sve je u najboljem redu. Vratili su me u prvu pekaru da nešto pojedem pa iza toga slatka voda,nisam sigurna šta su stavili unutra šećer ili glukozu. Bilo je pitko, čak puuno slabije od baklave 🤣. Još koja minuta pa će mi krv vaditi,samo jednom se vadi.
U međuvremenu pregled,beba spava,sve kako treba biti 🥰
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sretno na pregledima cure. 🥰
-
Bela žao mi je što su vas tako 'napali' ljudi, to se i nama desilo na jednom rođendanu još prije nego sam ostala trudna kad sam rekla par imena koja bi dala budućoj djeci i isto su me popljuvali. Sada kada smo u iščekivanju ne govorimo nikome ništa i to je to, kad se beba rodi nikome neće pasti na pamet pljuvati ime. 🙄
-
Freya u gradu imam Kretex i otišla sam neki dan vidjeti što imaju i našla sam ovaj https://www.kretex.hr/proizvod/krevetic-sana/, čvrst je i stabilan, 2 razine podnice, ograda se spušta i diže i za te novce je stvarno super. Imaju ih više lijepih, ali svi su na tu foru više manje. Mi ćemo uzeti taj vjerojatno. ☺️
-
Znam da je još netko pitao za Kretex dućan neki dan, imaju stvarno super stvari, robica im je kvalitetna, stalno čitam kako ih žene hvale, a nisu skupi. Imaju puno tih tetra, ručnika, maramica po jeftinim cijenama, to sam svakako planirala nešto i tamo uzeti. U kompletu s krevetićem imaju u ponudi i opremu za njega, kao 6u1 komplet pa ćemo i to tamo uzeti.😅
-
Slee ja u zadnje vrijeme imam baš čudne snove, kako se ne znam brinuti za bebu, kako nemam mlijeka za dojiti, da ne znam pelenu premotati, kako nisam sposobna biti mama i onda se ulovim kroz dan kako se preispitujem da li će to stvarno biti tako pa na neki način i mene hvata paranoja. Trudim se biti pozitivna kroz dan, al svejedno noću opet imam takve snove. I mene zanima da li ima tko kakav savjet, makar je sve to u podsvijesti. 🙄
Jutro, curke!
Josipab, sretan rođendan s malim zakasnjenjem, drago mi je da si lijepo proslavila.
Mi smo ovsj vikend bili u sitnim radovima i pospremanju po kuci, iščistili balkone, podrum i garažu, pripremili hrpu stvari za reciklazno dvorište...odmah se bolje osjecam kad se riješim bespotrebnih stvari. Sad nam samo preostaje lagano pripremati sobu za bebača.
I ja loše spavam, budim se često, ne mogu se namjestiti, sanjam lude snove...užas. A beba je sad vec hiperaktivna non- stop. U subotu popodne smo bili na dječjem ročkasu, nije prestala lupati 3 sata u komadu, kao da kuži da je na zabavi. 😂
Bela_ le, i mi smo imali slicnu reakciju kad smo muževoj obitelji spomenuli moguća imena za bebu...da nismo normalni, da su imena grozna itd....onda su krenuli s nekim svojim prijedlozima 🙈
Opcenito me fascinira što nam hrpa ljudi uzima za pravo sugerirati imena, meni to nikad nije palo na pamet.
Aurora, gledala sam uppababy uživo i super su. Meni je jedina zamjerka bila što im sportsko sjedalo ne može u nulti položaj, uvijek ostane kao u nekom blagom L-u. Ali djeluju mi jako udobna za bebu i super kvalitetna.
Jutro!
Sretno cure danas na pregledima i ogtt-u
—
Bela bas mi je zao sto te pogodilo, mnei je vase ime bas super kul ako ti to sta znaci. Vama se svidja i vas je izbor. Ja sam svojima rekla samo moguce varijante pa su isto bacali neke rime, komentare, posalice dok nisam pukla i pitala jesu li oni normalni. To im je buduci unuk, a oni se sprdaju kao da se radi o, ne znam, nadimku za papigu. Slazem se s aurorom, ja bih isto to iskoristila za postavljanje granica. Ne znam petljaju li se inace u neke vase izbore sto se tice odgoja, ali treba to sve srezati odmah.
—
Cijeli vikend prosao mi bez smedjeg iscjetka, ali ja svakih pola sata virim u gace i trcim na wc brisat se. Sanjam krvarenja i vidim da ludim. Jucer navecer su mi opet pocele paranoje oko toga sto mi je rekla da su mu mjere malog mozga za par dana manje. Pa mi je paranoja zbog posteljice pa zbog heparina pa zbog mog zdravlja jer pijem masu terapije. Bas sam lose i ne znam kako si pomoci da se trgnem i da prestanu te paranoicne misli. Ima li netko isti problem ili savjet?
Ja sam isto tako bila u panici kad sam morala strogo mirovati, bila sam uvjerena da se odvojio dio posteljice pa je to u kombinaciji sa krvarenjem/iscjetkom bilo prestresno. Stalno sam imala i neke bolove, bilo me strah istusirati se da ne bi nesto pogorsala. Nakon iduceg pregleda je bilo lakse i s vremenom su nestali i bolovi tako da sam se napokon pocela osjecati kao zdrava trudnica (bebu sam pocela osjecati tek nakon tog perioda pa je bilo jos teze). Tvoja beba je vec velika i zaboravit ces na sve, samo sad izdrzi, mazi bebu i pricaj joj i zamisljaj kako ce to sve proci uskoro. Mjerama se ne opterecuj puno jer koliko sam vidjela takva odstupanja su skroz uobicajena pa se zene samo prepadnu bez razloga. Za terapiju isto ne brini, nista ne uzimas napamet tako da je sve to s razlogom i nece nastetiti bebi, moze samo pomoci 🤗 Ako imas neku knjigu/seriju na pameti sad je pravo vrijeme, samo ne neke teske teme 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure sretno na pregledima i ogtt-u.. 😀
Bela ne brini zbog imena.. to je vaše dijete i možete ga nazvati kako želite.. 😀
Mi smo za ime rekli samo mojim i suprogovim roditeljima i mojoj sestri.. i svi su ga prihvatili.. za ostale ako me pitaju kažem da još nemam ime tako da će ga saznati kad se beba rodi.. 🤣
Što se tiče popisa za bolnicu to je većinom to što se mora pripremiti.. ja ću još pokušati saznati što se baš mora uzeti u našu bolnicu da mi ne nedostaje.. a danas ću i obaviti online kupnju u dm-u, naručit ću nam putni krevetić za dnevni boravak a sutra krećem s mamom u kupnju krevetića za spavaću sobu..🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
jelenas možeš li mi onaj popis poslati na mail?
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Hvala cure na prijedlozima za krevetić! Skočiti ću do Westgatea isto pa tamo pogledat ponudu. Ovaj krevetić iz Kretexa je baš nešto slično što tražim ☺️🤗 proučiti ću malo :)
Čestitam na uspješnim pregledima i ogtt i sretno ostalima koje imaju kasnije preglede 😃❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Ginger hvala ti 🤗 Vidjela sam da je sjedalo u L pa cemo uzeti i dodatak za novorodence. Njega bih koristila kad preraste kosaru, ne bih od pocetka.
Luu super sto si spomenula Kretex, nisam nikad cula za njih ali ja bih se mogla zaletiti u jedan ducan s opremom kod svojih. U manjem je gradu pa nije toliko razvikan i skup a kvaliteta je super.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bok cure! Koji ružni ponedjeljak
I ja sam očajno spavala a i mala me lupkala cijelu noć. Briga nju ona sad spava aja moram radit
Hvala puno na popisima, super su korisni!
Danchy super za pregled
Bela pa ne vjerujem, vaše dijete vaša odluka o imenu. I da im se ne sviđa čemu uopće takvi komentari Općenito sii ljudi kad su djeca u pitanju daju prevelika slobode u komentiranju svega i svačega. Od toga kad ćeš zatrudnit, pa jel to smiješ jesti, pa nemoj bebu tako držati, pa kad će drugo. Pošalji svima ječmenac
Slee drago mi je da je prestalo smeđarenje
JelenaS jesi riješila situaciju na poslu za onaj san kad trebaš izaći ranije?
Sretno svima na pregledima danas!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Evo me sa pregleda,sve je u najboljem redu. Vratili su me u prvu pekaru da nešto pojedem pa iza toga slatka voda,nisam sigurna šta su stavili unutra šećer ili glukozu. Bilo je pitko, čak puuno slabije od baklave 🤣. Još koja minuta pa će mi krv vaditi,samo jednom se vadi.
U međuvremenu pregled,beba spava,sve kako treba biti 🥰
Bravo za pregled
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji