Bok cure,
Raspisale ste se sinoć, čekalo me dosta za pročitati.
Evo ono šta me jučer smetalo, danas ništa, tako da nisam izlazila do ljekarne uzimat vaginalete. Čini mi se kao da mi određena hrana to pogorša ili ako jedem kasnije navečer.
...
Vidim da ste spominjale porodiljni i sve, zanima me iskustvo mama - jel bolje ostavit godišnji kad se vratim s porodiljnog ili ga iskoristit prije..nisam pametna
S obzirom da radim od doma, zasad mi je ok, al tribala bi radit točno još 4 tjedna, a čini mi se da bi mi dobro došlo tih par dana nakon porodiljnog..Mislim imat ću 10tak dana od 2021. i još puni godišnji od 2022. jer se vraćam pri kraju 2022. (ovisi kad nam odluči bebač - uranit, zakasnit ili na vrime). Računala sam trenutno po terminu, koji je 30.11., da i rodim na termin, mogla bi komodno do 6.1. pisat godišnji i još bi mi starog ostalo.
Evo malo sam se raspisala, radim puste kalkulacije, pa bi mi dobro doša neki savjet iz prve ruke.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Bok cure, baš se loše osjećam pa samo kratko da se javim...
Alexandra čestitke na super pregledu!
Slee mislim na tebe, znam da ti nije lako. Svatko je čuo ovako ili onako za krv a nažalost je i sa svježom i sa starom bilo svakojakih ishoda. Bitno da ste ti i beba ok, ovo će proći! Babywatcher imaš jel tako, da se umiriš malo?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Izdržite cure, danas je baš grozan dan, ubija sparina ova 🤦🤦😭😭👀
Lucija 16.12.2021.💗
Znači ja na žalost moram ic na preglede u bolnicu, kad sam se htjela narucit kod svoje gin napisala mi da zbog cjelokupne situacije najbolje da odlagim i dalje u bolnicu.. Gin tamo sam pitala dal radi pvt i za 4d uzv, posto su na bolničkom uzv slike kriminalne.. I veli mi da radi, al da ne moze napravit snimku (kao sto inace naprave kadis na 4d) nego samo slike koje nisu u boji.. Nije mi problem platit privat, nego sam vec dobila po nosu zašto mi moja gin nes radila, da mi nr mogu 2 vodit trudnocu.. A u bolnici pregled traje 3 min i doslovno ne stignem ni nis pitat 😡
A zasto si ne iskombiniras pregled onda kod nekoga iz bolnice? Npr. Ako ides roditi na sv.Duh nades tog doktora gdje radi privatno u kojoj poliklinici? Mozda ti je to najbolja opcija…a onda ce i u bolnici ponasati drugacije prema tebi…tad im to nece biti problem😉
Jucer sam bila na uzv, pa sam pitala za pvt i da bi htjela napravit 4d..veli mi da radi pvt, da mi rano za taj uzv, zazvoni mu tel, prica s nekim, nakon toga mi govori za moj secer i prodje opet moje vrijeme bez dogovora 🙄
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Izdržite cure, danas je baš grozan dan, ubija sparina ova 🤦🤦😭😭👀
Bome... Ko da je pocetak 7.mj
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Alexandraaa90 čestitam___
Cure, utješite me malo pa mi recite da nisam jedina koja je danas doslovno kao pijana od ovog vremena i niskog tlaka
Pa ovo je užas, uopće ne mogu k sebi doći, ali nimalo…
Nisi jedina. I ja sam danas koma. Jos me ubilo na ovom pregledu, doktorica nesto gleda a nista ne govori 10-tak min. Sva sam bila pretrnila, dok nije pocela pricati…
I ja isto. Imala ssm sto planova, na kraju sam zaleglana kauč s knjigom...jedva cekam tu kišu i pad temperature.
Peegy, ja sam si ostavila većinu godisnjeg iz 2021.za nakon porodiljnog (izracunala sam po terminu poroda ostatak koji mi treba do 31.12.2022.) plus cu imati cijeli iz 2022. (koji bih onda koristila jos par prvih tjedana u 2023.) Htjela bih ostati doma što duže s bebačem, riješiti prilagodbu za vrtic i sve (nemamo opciju baka servisa pa ce ici u vrtic čim se ja vratim na posao). Pričala sam s curama u kadrovskoj što napraviti i onda smo se ovako dogovorile.
Vidim da ste se raspisale o godišnjem. Ja nisam koristila svoj jer sam odmah na komplikacijama završila. Ne znam jesam možda trebala iskoristit. Ja se vraćam na job tek u 2023 tako da sumnjam da će me ovaj od ove godine čekat. A po svemu kaj sam vidjela neću imat ni od 2022.jer neću radit ni jedan dan. Jesam ja to dobro skontala? Ne znam jel mi s isplati prekinut komplikacije pa iskoristit go prije nego mi otvore porodiljni? Ko se kuži u to? Strah me da mi prosjek ne padne previše eventualno radi toga.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Alexandra čestitke na pregledu 😀
Da cure baš je užas od vremena jučer i danas.. nisam cijelu noć spavala.. ali ama baš ništa..danas mi je cijeli dan slabo, niski tlak, ništa ne mogu jesti..ma užas.. jedva čekam ovu promjenu vremena.. 😑
Što se tiče godišnjeg ja ću ga iskoristiti poslije porodiljnog.. ostao mi je cijeli godišnji od 2021. i to mogu iskoristiti do 12.mj. 2022. pošto sam iznenada zbog krvarenja završila na strogom mirovanju i komplikacija.. i još dobivam sljedeće godine godišnji za 2022.
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok cure,
Raspisale ste se sinoć, čekalo me dosta za pročitati.
Evo ono šta me jučer smetalo, danas ništa, tako da nisam izlazila do ljekarne uzimat vaginalete. Čini mi se kao da mi određena hrana to pogorša ili ako jedem kasnije navečer.
…
Vidim da ste spominjale porodiljni i sve, zanima me iskustvo mama - jel bolje ostavit godišnji kad se vratim s porodiljnog ili ga iskoristit prije..nisam pametna
S obzirom da radim od doma, zasad mi je ok, al tribala bi radit točno još 4 tjedna, a čini mi se da bi mi dobro došlo tih par dana nakon porodiljnog..Mislim imat ću 10tak dana od 2021. i još puni godišnji od 2022. jer se vraćam pri kraju 2022. (ovisi kad nam odluči bebač - uranit, zakasnit ili na vrime). Računala sam trenutno po terminu, koji je 30.11., da i rodim na termin, mogla bi komodno do 6.1. pisat godišnji i još bi mi starog ostalo.
Evo malo sam se raspisala, radim puste kalkulacije, pa bi mi dobro doša neki savjet iz prve ruke.
Moj savjet ti je da ostavis godisnji za poslije porodiljnog. Em sto ces duze bit sa bebom a s druge strane ako ce odmah ici u jaslice trebat ce ti sigurno dva tjedna za prilagodbu
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ja sam si skratila vrijeme izradom novog okvira za novu bebu 🤗🥰https://ibb.co/hFWyP0H
Ajme predivno je☺☺☺
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji