Teeny da, tako i meni pritisak, pogotovo mi smeta kad se saginjem ili dugo sjedim tad me bas jako nesto cudno iznutra steze. Ma vjerujem da ce nam se podici to pa da ce sve biti ok i da cemo moc posvuda.
Lotta ja sam isto na pocetku malo mirovala zbog krvarenja, ali ne toliko dugo. Jedan dan mi prosao u lezanju i vec mi muka 😂 ali sve za malog, totalno si nisam bitna ja.
Margo hm kako provodimo dan. Do jucer sam si bas lijepo poslozila sve, ujutro setnja, kava pa malo po kuci, popidne dvije serije, par stranica knjiga, googlanje stvari za bebu, predvecer druzenje s muzem i setnja i navecer opet serija, film, knjiga, forum. Sad cu sve isto osim sto nece biti vise setnji neko vrijeme pa cu morat ubacit jos koji red serija, knjiga i ostalog. Znam da je zenama koje imaju manju djecu to nemoguce, ali evo ja koristim ove dane da pogledam cijeli netflix 😂
—
Meni je u subotu rodjendan, doci ce samo moji i muzevi. Imate li nekijednostavan recept za kolac da je bas jako brzo gotov i da ne moram dugo stajati na nogama. Ili toliko jednostavan da mogu muzu samo citati upute?
Keks torta 😀
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Slee, nemoj se zajebavati s izradom kolaca i ciao. Naruci negdje neku finu slasticu, nije vrijedno novih bolova i zatezanja i stresa. I meni je rodendan u nedjelju,blizu smo rodendanski i terminski! 😂🥰
Ja cu raditi cheesecake,necu slaviti ovaj put zbog korone,otici cu samo do svojih-oni su svi cijepljeni. A dragi stize iduci tjedan kuci 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Što doruckujete? Ja jogurt i zobene pahuljice. Nikad u životu nisam doruckovala😀 znam da je to grozno
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Slee,nemoj se zajebavati s izradom kolaca i ciao. Naruci negdje neku finu slasticu, nije vrijedno novih bolova i zatezanja i stresa. I meni je rodendan u nedjelju,blizu smo rodendanski i terminski! 😂🥰
Ja cu raditi cheesecake,necu slaviti ovaj put zbog korone,otici cu samo do svojih-oni su svi cijepljeni. A dragi stize iduci tjedan kuci 🥰
I ja sam 30.9. Bas se pratimo ❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Margo, ja doruckujem zobene pahuljice kuhane u zobenom mlijeku. Dodam žličicu namaza od tamne cokolade kad se skuha, gore nabacam sjeckane bademe i sjeckane suhe sljive i banAne ili neko drugo voce. Divota za probavu!😆
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Lorena,jooooj,ne mozes virovat! 🥰🥰
I da,sretno curama danas na pregledima!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Teeny da, tako i meni pritisak, pogotovo mi smeta kad se saginjem ili dugo sjedim tad me bas jako nesto cudno iznutra steze. Ma vjerujem da ce nam se podici to pa da ce sve biti ok i da cemo moc posvuda.
Lotta ja sam isto na pocetku malo mirovala zbog krvarenja, ali ne toliko dugo. Jedan dan mi prosao u lezanju i vec mi muka 😂 ali sve za malog, totalno si nisam bitna ja.
Margo hm kako provodimo dan. Do jucer sam si bas lijepo poslozila sve, ujutro setnja, kava pa malo po kuci, popidne dvije serije, par stranica knjiga, googlanje stvari za bebu, predvecer druzenje s muzem i setnja i navecer opet serija, film, knjiga, forum. Sad cu sve isto osim sto nece biti vise setnji neko vrijeme pa cu morat ubacit jos koji red serija, knjiga i ostalog. Znam da je zenama koje imaju manju djecu to nemoguce, ali evo ja koristim ove dane da pogledam cijeli netflix 😂
—
Meni je u subotu rodjendan, doci ce samo moji i muzevi. Imate li nekijednostavan recept za kolac da je bas jako brzo gotov i da ne moram dugo stajati na nogama. Ili toliko jednostavan da mogu muzu samo citati upute?
Cheescake😁😁 odlicna i brzo se napravi
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Meni je rođendan 24.9. 😅🥳
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro, curke! Super za dogovor na poslu, Nemamimena!
Slee, ja provodim dane slično kao i ti, i bas uživam. Svi me pitaju je li mi dosadno zato sto ne radim, ali uopce nemam problema ispuniti dan. Šetam, pospremim po stanu što i koliko mogu, napokon rješavam sve zaostatke s knjigama i serijama...
Ja sam jučer ubola dvije vrece za spavanje i jos jednu dekicu za bebonju, mislim da sam sad mirna s opremom za spavanje u prvih 6 mjeseci.
Joj, blago svima vama koje ste riješile ime...ja se nadam da cemo na sljedecem pregledu dobiti 100% potvrdu za spol pa da i mi odaberemo. Moj sljedeci pregled je 30.9., ako netko može staviti na popis.
Evo meni opet smedje, poludit cu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore