jelenas kod Jaruna sam pa mi je taj u Selskoj najblizi kad se vracam s posla ili iz grada.
Uf kak mi je jucer dobro dosao taj slobodan dan za pregled, sve si razmisljam da uskoro krenem raditi od kuce, vidjet cu bas kako ce mi ici odlazenje na posao tramvajem kad trbuh jos poraste.
maLa14 imam ja tih problema s vanjskima vec godinama, sad u trudnoci se i novi vanjski pojavili. Uzela sam acidosalus kremu protiv h., dr isto rekao da moze za trudnice. No samo mi ih je umanjila, nisu nestali... Hvala Mum za savjet, probat cu i s tom kremom.
Preletila sam samo sto ste sve jucer pisale, jucer mi je opet pao tlak pa bi samo spavala
Cestitam svima na dobrim pregledima i srrtno cure koje imate danas
Dobrodosle nove cure 😁
Nemamimena drago mi je da ste se konacno dogovorili
Taya cestitke na punom velikom tjednu 😊
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Nemamimena baš mi je drago da ste se uspjeli dogovoriti.. 😀 malo koji poslodavac ide na ruku trudnicaj.. kod mene isto postoji mogućnost rada od kuće ali kod nas trudnicaj to nisu htjeli omogućiti.. neka se tvoji sad polako priviknu da te uskoro ni neće biti ☺
Hvala draga 🤗
Čestitam ti na ulasku u 31.tjedan 🥳🙏
Vrijeme tako brzo leti 🥰
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro! Sretno na danasnjim pregledima!
—
Nisam imala problem do sad s hemeroidima, al znam po pricala mame i prijateljica koja je to muka. Drzim fige da uspijete naci nacina da ih ublazite
—
Taya ajme 31tt 💗 super!
—
Mi smo danas ok, iscjedak je nestao i neka tako i ostane i ne vratio se vise!! Jedino u dalje ta neka bol u donjem dijelu ledja i guzovima. Nista, i danas mirovanje pa cemo vidjeti kako ce biti kroz dan. Mali je bio jucer manje aktivan nego inace, nadam se da ce me danas razveseliti javljanjima
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nemamimena kako je prvi dan rada od kuce?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Preletila sam samo sto ste sve jucer pisale, jucer mi je opet pao tlak pa bi samo spavala
Cestitam svima na dobrim pregledima i srrtno cure koje imate danas
Dobrodosle nove cure 😁
Nemamimenadrago mi je da ste se konacno dogovorili
Tayacestitke na punom velikom tjednu 😊
Meni isto kada tlak padne, ja samo lovim krevet i spavala bi 🙈🙈 , a to se sa mojim niskim tlakom cesto događa 😬
Hvala ti Bela_le, uspjeli smo postići dogovor 🤗
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Lota_twins, Alexandraaa90, tierra, sretno danas cure 🤞🧸
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Sretno cure s pregledima danas 🥰
Taya cestitam, jos malo pa ste sa svojom bebicom ❤
Ja sam danas na ogtt-u, prvo vadenje je proslo i onda nakon 2 sata opet, drzite fige 🤞 NIsam bas optimisticna 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro cure, sretno danas na pregledima!
Ja isto imam problem s tim vanjskim ali vjerujte da je to puno bolja opcija od unutarnjih. U prvoj trudnoći sam imala te unutarnje i to je bilo kooooma! Hemopropin mi je pomagao. Zasad u ovoj trudnoći me ne muče, ali i dalje je taj vanjski tu. Probat ću s tom acidosalus kremom, hvala Clarissa!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure ☀️
Pocela sam se buditi rano svako jutro, ko u inat sad kad sam na godišnjem i kad bih mogla spavati malo duze 🙄 ljubomorna sam na muza i curicu kako lijepo spavaju.
Nemamimena drago mi je sto ste uspjeli naci rjesenje koje svima odgovara. Sad ce ti sigurno biti puno lakše.
Taya cestitaaam 🎉 Bas se priblizavas terminu 😊
Slee nisam krvarila, ali me boli trtica od 12 tj, bol se siri prema desnoj strani. Nekad me nesto i s prednje strane zaboli, ne znam kako bih to opisala. Nije toliko strasno, ali cim sam aktivnija u toku dana navecer krene bol. Nekad mi bas bude tesko okrenuti se s jedne strane na drugu.
Ovih dana kako smo bili na moru me dosta manje boli, jer sam uglavnom odmarala.
Sretno curama koje imaju preglede danas !
Neko je pitao za vaginalete, klotrimazol (Canesten) i mikonazol (rojazol) se mogu koristiti u trudnoci. Nystatin se ne preporučuje toliko, eventualno uz preporuku ljekara. Na prirodnoj bazi mogu acidosalus kao i lactogyn vaginalete. Unositi sto vise tecnosti, piti caj od brusnice.
Sto se tice hemoroida hemopropin mast se moje koristiti, ja sam dobila vanjske pri porodu, pranje hladnom vodom mi je pomagalo da se povuku. Generalno nemam nekih problema s njima, znaju se upaliti nakon tvrdje stolice, oprostite na opisu.
Sortiraj odgovore
Najstariji