Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Schinin
    15. Rujan 2021. 17:59

Scarlett Chiara mi je divno ime 😍
    Bumbasor presladak mali nosic 😍
    Jelenas kako je bilo na prvom satu ritmike? a ti si me ubila u pojam, savrseno izgleda ladica😍 kod mene bi bilo mozda taj dan kad slozim, nakon 3 dana kaos zivi....
    Dobrodosle Zelena i Lorena
    Masa hvala za sliku ❤️ mi smo na Bracu bili skoro svake godine dok smo jos zivjeli u europi, sad nismo bili ima vec 7-8 godina... a i ti si mi top 😍
    Freya 🤞 za nalze! i cestitke na 29tt
    Alexandra sretan rodjendan🎉
    Slee znam da si luda od brige, ali nemas puno razloga za to, posteljica se jos uspije podici. imas balon kuci? ako imas prvo nacrtaj neku fleku dolje blizu onog djela gdje puses i onda kreni puhati i gledaj kako ta fleka ide prema gore - isto se desava i u uterusu sa posteljicom. to sto mali mozak odskace za 3 dana je absolutno nista, da odskace 3 tj tad bih se ev zamislila, a vjerovatno ni tad puno. i misli na to da su to samo mjere otprilike -zavisi tko mjeri, kako mjeri, koji kut itd. vec iduci put bude za tj vece...a tebi saljem veliki virtualni zagrljaj za utjehu 💕
    PeggyCarter mozes slobodno nesto kao canesten ili rojazol uzeti, koliko znam to moze dobiti u apoteci i bez recepta, Jelenas je tocno rekla 😁

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Josipab
    15. Rujan 2021. 18:14

Novasrecica, super za te komore,znaci nema vise brige oko toga! 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• ginger39
    15. Rujan 2021. 18:18

Lorena, dobro nam došla! I kod mene identična priča, IVF trudnoca, oba se primila, ali jedan nažalost odustao. Štrecne me uvijek kad vidim blizance, ali presretna sam da naš drugi borac lijepo raste i napreduje.

Sto se spavanja tiče, mi smo naslijedili onaj next to me krevetic, frendica kaže da je super za pocetak. On ce biti u spavacoj kraj kreveta, a u boravku na fonjoj etaži cu koristiti košaru od kolica (zato sam i htjela udobnu, prostranu košaru s kvalitetnim madracem).

Babybjorn, moje sve cure se kunu od njega, da je najbolja njihalica ikad. Od frendice mali će ga prerasti taman kad naša beba bude spremna za njega pa ćemo i to dobiti. 

Potpisujem Schinin za sve vezano za posteljicu i mjerenje; mjerenje dosta ovisi i o kvaliteti uređaja i iskustvu doktora, a 3 dana su stvarno nista.
    Od frendice mala je zaostajala 2,3 jedna po svemu pa je nadoknadila u zadnjih mjesec dana i rodila se s lijepih 3.2 kg. 

• Schinin
    15. Rujan 2021. 18:22

novasrećica

Bok cure!
    Alexandra sretan ti rođendan!
    Slee žao mi je zbog stresa! Slušaj upute doktora i bit će to sve ok!
    Jelenas ajme sve izgleda presuper!
    Brunačestitam na pregledu!
    Lorena dobrodošla!
    Taman da vam se javim prije sastanka…
    …………….
    Jučer obavili pregled i bebica je hvala Bogu dobro. Komore nisu povećane nego postoji blaga asimetrija, ali ništa zabrinjavajuće. Jako je živahna i imamo 1000g. Tako da sam odahnula.

bs mi je drago da se to rjesilo  drzim fige da i ta asimetrija isto bude nestala do kraja 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bruna257
    15. Rujan 2021. 18:31

Schinin- ma sranje živo je ta štitna.... Kod mene je na žalost genetska, s tatine strane skoro sve ženske osobe, a i on je bio dugo vremena u hiperu... Kad se to smirilo, otkrili cističnu fibrozu i pokosilo ga za 3god... Al ajmo o lijepim temama ❤️ daaa, vidi, zacementirana ko i ti, čak sam krivo napisala, išla slati dr nalaz, zbog bolovanja pa vidjela, cervix 4.8cm 🤦 kako rekla dr neće to nikud još neko vrijeme 🤣🤣
    Slee kod mene u nalazu piše da posteljica dodiruje rub usne ušća... Podigla se za koji mm, ali tek nakon 20tt, kad beba krene konkretnije rasti i kad se maternica počne ozbiljnije širiti, onda će se i ona podići... Tako mi danas pojasnila dr...  Vjerujem da si se prepala, sada samo laganini i bit će sve ok.... Ja sam čak danas dr rekla da mi konkretniji vaginalni pregled izaziva kontrakcije i bolove u rodnici, pa me pregledala brzinski prstima i uzv... Nije htjela previše, da mu,kako je rekla, ne uznemiri ovo osjetljivo područje 🤣 
    ----------
    Mi smo izgleda dogovorili ime, kao 🤣 bit će na M haha, eto toliko o imenu znamo 🤣🤣🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Slee
    15. Rujan 2021. 18:53

Hvala svim curama, bas ste divne! Ja prespavala cijeli dan od ove visoke doze progesterona

Schinin super ovo za balon, nemam ga pored sebe, ali mogu vizualizirati. Kod tebe bas uvijek veselo, a izgleda da si je Jerry uzeo tebe za mamu! 

Bruna da, sad si me sjetila, to si bila ti, i ti si isto smedji iscjedak imala u par navrata je tako? Mene danas isto boli dosta nakon pregleda

Lorena dobro dosla! Zao mi je zbog ranog gubitka druge bebe, al neka se ovo malo cudo izborilo. Ja sam isto iz grupe potpomognuta tu na forumu, ali sam bila aktivna 2020., ove godine se odlucila maknuti od svega pa me nije bilo. Bas cu skicnut kako su cure tamo, nisam dugo bila. Ostala sam s par njih u kontaktu preko fejsa i maila, bas je bila dobra ekipa. 

Novasrecica super za komore, sad mozes odahnuti, znam koliko te to stresiralo! 

Gonger da, i ja mislim da te mjere stvarno nemaju smisla bas toliko detaljno u milimetar. Meni je rekla da mi je to nesto 18.88, a trebalo bi biti 19, mislim stvarno. To nesto ima kraticu C, ne znam jel to mali mozak ili sta. Necu se nervirat. Dosta mi je danasnjeg dana

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    15. Rujan 2021. 19:01

Schinin ritmika prošla odlično, sutra imamo opet :) Čak je znala doma ponoviti što su plesali! U potrazi smo za nekim slatkim plesnim cipelicama, iako i ovo kaj sam našla će njoj bit hit jer je na Elsu i Annu 😂😂 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Clarissa
    15. Rujan 2021. 19:46

Bok curke! Ajme Slee bas mi zao za takav stres i sok ujutro, mogu si misliti...dobro da je sve okej, samo polako, isto vjerujem da ce se posteljica podici s vremenom. Nadam se da si se opustila i samo odmaraj, ma bit ce to sve dobro.
    Javljam da je pregled prosao bas dobro, dr sve pregledao, sve je uredno i okej, ja sam 20+2, a malac sad ima 340 g. Bio je jako aktivan, pokazao pisonju, rucicama se igrao s pupcanom vrpcom...  Sljedeci pregled 13.10., za tad moram obaviti OGTT. 
    Poslije sam otisla u Lidl i ulovila sive i crne tajice (Zg - Selska), drugo nisam uzimala ali ostalo je i grudnjaka i robice. A onda malo da se opustim od trte mrte prije pregleda (jer sanjam svakakve gluposti i grde snove), doma skuhala fini cuspajz da imamo za dva dana i jos napekla hrpu palacinki. Maloprije tek sjela, mislim da cu zaspati samo tako. 
    A sutra je mali petak, onda jos jedan dan i here comes the vikeeeend odmorko.  Osim ako me opet ne copi manija ciscenja necega!

Bruna257
    15. Rujan 2021. 19:56

Slee da, u 8tt sam ono obilno prokrvarila, ali sam do 12tt non stop po malo smedarila, čim sam se više kretala, eto smedih fleka na gaćicama i obrisu... Tako da samo laganini

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

aurora12
    15. Rujan 2021. 20:02

Zelena i Lorena dobrodosle i sretan ostatak trudnoce 🥰
    Novasrecica bravo za bebicu, bit ce to super 🤗 Mislim da se moj dr.uopce ne opterecuje tako nekim razlikama u mm ili dan jer bi sigurno nesto komentirao, on samo kaze da je sve dobro pa se stvarno nadam da je.
    Schinin vjeverica je odlicna, bit ce ljubomorna kad dode beba 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.