Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bumbasor
    07. Rujan 2021. 23:37

Mene strah uzet polovnu bazu jer bez obzira sto mogu vidjeti stanje i datum proizvodnje ne mogu znati da li je sudjelovala u nekom sudaru.
    Narucit cu bazu na kraju, ljuljacku i kadicu to je to onda sto se tice njega. 
    Ostaje moja torba za rodiliste i onda se mirne glave mogu posvetiti starijima i skoli i nadati se da cu ovaj puta izbjec lezanje u bolnici duze od 2 tj jer cu poluditi.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

tierra
    08. Rujan 2021. 00:51

Jel znatebu kojem bi ducanu znali to sve o adapterima za as za kolica? Imam bebe comfort kolica koja se vise ne prodaju u hrv. Negdje sam procitala da je to samo drugo ime za maxi cosi, ali ne znam tocno. Da uzmem kolica sa sobom u shopping kad cemo kupovat jaje ili ce mi negdje znat rec koje mi pase? :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Embarasada
    08. Rujan 2021. 04:13

Bio danas pregled, sve je super. 21+1 tjedan.
    Kaze dr da je posteljica naprijed, beba ima 460grama, dobila sam 3kg, ogtt dobar iako je šećer iz krvi bio visok 5.4 pa sad ne moram na daljnje praćenje. Prošli mjesec sam išla privatno u Gineko jer je moj dr bio na go, pa mi je dr tamo rekla da malo usporim, da se vidi neka otvorenost ali minimalna (to je mjerila uzv a ne prstima, kaže da je to novija i tocnija metoda), a sada mi moj ništa nije spominjao tako da zaključujem da se nije pogoršalo. To je to u principu, bilo je dosta kratko :) 

• Schinin
    08. Rujan 2021. 04:34

Cure, ja sam kompletno zbunjena - kod vas kupis jaje  I onda bazu extra????? To jos nisam cula 😱 mislim, Znam da mozes kupiti bazu extra, ali to je ono da imas dve da i se ne zezas kad imas dva auta sa premjestanjem baze ili da tata je ode sa bazom u autu a ti sjedis doma da jajetom I bebom 😅 i tko ono pomenu 2000 kuna za bazu 😱 to te bas odere, ovdje je baza $80-100 (ispod 700 kuna)
    ———————————-
    Cestitke na dobrim pregledima 🎉  samo nek tako I ostane 😀 embarasada predpostavljam da bi gin nesto rekao oko mirovanja da se pogorsalo, tako da se pridruzujem tvom misljenju 😁
    Bela sretno sutra sa odbranom! Budes ti to sve super odradila☺️ Jeste vas dve cure obavile nabavku za balet? Mi smo to prije 10tak dana rjesile 😁  evo da vidis kako se i ove mini cure srede za nastup 😂😁 https://ibb.co/C2q7zVn

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Taya_
    08. Rujan 2021. 06:41

Čestitke na dobrim pregledima.. 😃
    ---
    Mi bazu nećemo kupovati.. Pričvrstit ćemo jaje pojasom jer smo isto dobili savjet da je tako bolje do određene visine i kilaže i to od drugih mama i od teta u dučanu, naravno mora se dobro fiksirati.. 🤷‍♀️ A kad će curka trebati novu autosjedalicu onda ćemo uzet i bazu, prije ne.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    08. Rujan 2021. 07:11

Hvala cure, javim se poslije obrane 😁
    Schinin kupili smo opremicu, dosli na drugi sat, dama izasla 10min ranije jer je i njena prijateljica izasla pa se ona nije usudila ostati sama, probat cemo jos jednom na slijedecem satu, ali kaze teta da misli da je jos premala 😔

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    08. Rujan 2021. 07:33

Dobro vam jutro... 
    Moram vam reci da sam jucer dobila bitku na pola.... znaci uspjela sam noge sredit al dole nikako kako treba... znaci vise od pol sata a nemogu se namjestiti 😂😂😂😂😂😂  polovicno sve odrađeno... i poslje sam lezala sat kao da sam maraton trcala ..  uglavnom odustat cu od te obaveze 😂😂😂😂😂 nadam se da ce dragi kuci prije drugog pregleda 😂😂😂😂
     Sretno danas na pregledima ❤
     I meni su snovi i spavanje uzas... sanjala sam da mi je stigao krevetic a ono leziste malo nekako... gledam ja to kao postavljeno i  seka me uvjerava da je usko a ja joj kazem nema veze ima ovo dno pa cu stavit novi veci madrac i okolo kao onu pletenicu.... ja razocarana totalno.. tako da sam otvorila oci i odma na net isla gledat  koje su dimenzije sva napeta 😂😂😂😂😂
     I meni se bebica javlja dva- tri dana cesce onda jedan- dva skroz slabije da baby watcher upalim na kraju dana jer me panika opere
     Jutro je a meni vec nervoza zbog pregleda..... treba docekati 17h....  nadam se da je sve ok i da mi nekako i moja potvrdi spol jer bih vec uzela neku sitnicu  cisto da krenem od necega 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• nelanr_
    08. Rujan 2021. 07:46

Jutro cure, mi smo na odmoru pa nisam bas upratila sve. Ne znam da li je do trudnoce ali samo placem ovih dana nikako se ne mogu kontrolisati i iskulirati situacije koje se dese sto mi malo i kvari odmor al nadam se da ce proci.
    Mi smo uzeli Knorr Head 2u1 kolica jer sam bas puno istrazivala i nasla sam da su cvrsta i kvalitetna i udobna sto mi je jedino bitno na kraju. Jaje ne dodje uz njih al sam nasla da uz adaptere Maxi cosi jaje moze. 
    Cestitam svima na urednim pregledima ❤️

boy 💙🌍

PeggyCarter
    08. Rujan 2021. 07:49

Jutro cure,
    Evo prijavljujem grozne bolove u trbuhu od sinoć, nisu konstantni, ali svako par min me baš počne sve zatezati. Taman se spremam za posao pa se nadam da će prestati dok dođem do posla. S obzirom da mi je prva trudnoća, ne znam jel to sve normalno za ove tjedne ili ne. 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

jelenas
    08. Rujan 2021. 07:50

Maša bazu je muž našao i išao po nju i gledao dal je dobra, mislim (ali nisam 100%) sigurna da za BAZU nije toliko bitno dal je sudjelovala u sudaru. Mi smo kolica uzimali u Magic Baby i tamo su nam objasnili sve o adapterima i znali su na sve odgovorit iako se mi najviše sami informiramo na netu i yt tutorialima 😂 Jaje smo koristili do 7 mjeseci i onda smo prešli na Nunu Rebl koja ima integriranu bazu tako da za dalje nemam pojma. Ova curka će isto tako taman naslijediti Nunu tako da ćemo jaje koristiti samo na početku. Da napomenem da naša baza nije family fix već isofix tako da i nije toliko skupa kao family fix. 

Bumbasor kod za ulaz na ivaro ti je nexthr
    Čestitke svima na super pregledima i sretno danas svima!!! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.