Mi sad kupujemo novo jaje jer je starom istekao rok trajanja... Bit će staro ok za doma, neke brzinske šetnje kad bude 3-4 mj stara beba .. uzimam jaje za koje ima adapter za kupiti, a to je maxi cosi pebble pro i-size, do 105cm, veće je.... I paše mi na bebetto kolica(adapter je nekih 200tinjak kn)...
Schinin- divno je imati sve doma...em imaš praktički uvijek sve na raspolaganju, em znaš što jedeš... Al kolko se za to naradimo svi zajedno doma, bolje da ne pričam 🤦 doslovce cijelu godinu si vezan za radove i životinje... Jedino zimi bude mira, samo kokice na brizi.... Sad su moji pripremili i pospremili 40m3 drva za zimu, i još dolazi pošiljka, moj se želi pripremiti za slučaj ledenog doba 🤣🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala vam cure, umirile ste me, a i evo curka se malo pocela javljati.
Ovih dana sam je osjecala dosta intenzivnije pa mi je zato danas bilo jako neobično. Inace nisam panicar, znam da je dosta rano, ali eto danas sam se iz nekog razloga prepala.
Evo da se javim, bili popodne na pregledu i sve je ok 💗iduci za 4 tjedna, beba je malo mjerama veca od tjedna (+1) ali kao sve ok… trebam ponoviti stitnjacu i raditi OGTT. Za stitnjacu su mi rekli da ne uzmem prije terapiju.
Super drago mi je da je sve okej 🤗💗
Lucija 16.12.2021.💗
Na cemu spavaju vasa djeca starija od 2 godine ?
Kad je vrijeme uzeti neki anatomski djeciji jastuk?
Curka mi spava na skroz tankom jastuku, u sustini nema nikakvog uzvišenja. Znam da se do druge godine ne preporučuju jastuci.
Ne znam iskreno kad se treba uzeti pravi jastuk..
Ja sam svojoj uzela od vitapura bamboo dječji jastuk i na tome spava... Dok spava 🤣🤣🤣 tj dok miruje... Jer spava ko kompas, non stop se okreće po krevetu, pa je više svud okolo nego na jastuku 🤣🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Našeg malog miša kako ga od milja zovemo sam počela osjetit prije nekih 2 tjedna i to je bio osjećaj kao neka mala ribica da pliva, ali zadnjih 4-5 dana su postali lagani udarci dok već jučer ali večeras pogotovo udara kao veliki, dovoljno snažno da je napokon i tata osjetio svoju bebicu🥰😍 Vraške vratolomije je radio jer sam osjetila kako se okreće simo tamo i kaže dragi daj sa stavim sad ruku i samo što je stavio tako je snažno udario🤩
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bumbasor mi imamo bazu za Maxi Cosi Pebble, kupili smo je preko njuškala. Meni se ne sa zezat s pojasevima i mislit dal sam nešto dobro ili ne tako da je nama to bilo savršeno i koristit ćemo i za ovu bebu. Prvi put čujem da se to ne preporuča, nagib je skroz isti jer se na središnju nogu baze regulira visina i jednom kad namjestiš to je to. Naša kolica us ABC design pa smo samo uzeli adaptere i stvarno je nismo nešto prečesto vozili u jaju ali kad bi zaspala ostavila bih je i prošetala kratko još s kolicima. Adapteri i nisu toliko skupi pa se i isplate.
Netko je pitao za jastuk za starije, naša curka ima iz Zare Home jer ja volim njihovu posteljinu pa da mi pašu dimenzije 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas kupila si polovnu bazu? Na sta treba pazit ako se kupuje polovna? O tome bas nisam razmisljala ali sad si mislim da bi bilo sasvim ok mozda posto za moje jaje od cybexa treba jedna baza a kasnije za sjedalicu treba druga 🤔
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ana cestitam na pregledu 🤗
Teeny i Jelenko super da se bebice lijepo javljaju 🥰❤❤
Teeny tako je i moj, nekako sam navikla da se jace osjeti i onda 2,3 dana jedva al danas zato ne staje. Nije svaki dan isti, mora curica i odmoriti 😁💞
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
PART TIME JOB FOR USA
Google pays for every Person every hour online working from home job. I have received $23K in this month easily and I earns every weeks $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just just open this website and follow instructions,
Here’s what I do >>> WWW.Easy40.COM
Sortiraj odgovore
Najstariji