Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    06. Rujan 2021. 12:16

I naravno svim skolarcima zelim sretnu i uspjesnu novu skolsku godinu💗
     Mamama i tatama zelim puno strpljenja i razumjevanja 😉

Javljam i da sam od jucer promjenila Prenetal za Novalac (nisu imali u ljekarni pa sam uzela sta su preporucili) 

I eto prva nezgoda 😂😂😂😂😂 popiskila sam se ... znaci pijem i zagrcnem se i kihnem i odeeeee... mislim da ona prehlada nije prosla sto ju vucem tako da cu i to spomeniti na pregledu...  s obzirom da sam pocela zaboravljat biljeznica i olovka na stolu 😂😂😂😂 samo da nezaboravim do srijede sta trebam sve pitati na pregledu 😂😂😂

Jedna je pisala za bolnu kvrzicu dolje... ja sam to imala nekih 7-8dana  negdje oko 12 -14tt uglavnom bolilo je i isto sam mislila da je neka dlacica ali samo od sebe je proslo... mozda sam 2 puta  namazala  sa pavlovicevom lagano jer i muku mucim sa suhom kozom pa je to bilo da se nebi ceskala i pipkala... i naravno nekako između pregleda je bilo pa sam zaboravila reci jer je vec bilo proslo... ali po slici na istom mjestu tako... vjerujem da ce se samo povuci

Mene zanima dal mamice koje nose curice imate problema sa pristicima ili tako nekim promjenama... oko mene sve babe pa po starinski... ja inace imam cistu kozu al eto kao nesto malo se pojavi bubuljica i to vise onako nevidljivih koje samo ja vidim i pod rukom osjetim... sitne al prolaze kroz dan dva..  i nesto sam si ruzna 😂😂😂😂 nit se vise znam nasminkat nit ista..  sve nesto neide.... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

aurora12
    06. Rujan 2021. 12:26

Cure sretno na pregledima 🤗
    Sretno svim prvasicima i ostalim skolarcima 🎉🎉💞💙 Nadam se da ce ova godina biti bolja i da ce biti vise druzenja, a manje online nastave 🙈❤
    Bruna muz i ja smo sami, ne perem svaki dan, nekad mi se ne da pa danima nista i onda u jedan dan par masina. Otkad ne radim manje toga imamo pa mozda svako 2,3 dana po masina je neki prosjek. Ja odvajam bijelo 90 i tamno 60 (donje rublje, posteljina..), tamno 30 i 40 uglavnom za muza i bijelo i sareno 30 za moju robu 🤣 Prije nego zahladi moram oprati i poplun i dekicu za zimu, a vece deke bi napokon trebala odnijeti na pranje jer mi ne stanu u masinu.
    Jutros sam malo rasciscavala mobitel, planiram razviti neke slike i konacno poceti puniti veliki album koji mi je prazan mjesecima. Treba iskoristiti ovo vrijeme prije nego beba stigne za sve sto inace odgadam 🙈
    Uskoro i ja krecem s pisanjem popisa i prepisivanjem screenshotova s foruma 😊 Planiram i malo pregledati instagram profile mama koje pratim pa zapisati gdje mogu naci nesto korisno. Inace sam uzasna kombinacija, htjela bi sve savrseno i organizirano a kampanjac sam teski, ne ide to skupa🤣

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    06. Rujan 2021. 12:41

LadyD

I naravno svim skolarcima zelim sretnu i uspjesnu novu skolsku godinu💗
    Mamama i tatama zelim puno strpljenja i razumjevanja 😉

Javljam i da sam od jucer promjenila Prenetal za Novalac (nisu imali u ljekarni pa sam uzela sta su preporucili)

I eto prva nezgoda 😂😂😂😂😂 popiskila sam se … znaci pijem i zagrcnem se i kihnem i odeeeee… mislim da ona prehlada nije prosla sto ju vucem tako da cu i to spomeniti na pregledu… s obzirom da sam pocela zaboravljat biljeznica i olovka na stolu 😂😂😂😂 samo da nezaboravim do srijede sta trebam sve pitati na pregledu 😂😂😂

Jedna je pisala za bolnu kvrzicu dolje… ja sam to imala nekih 7-8dana negdje oko 12 -14tt uglavnom bolilo je i isto sam mislila da je neka dlacica ali samo od sebe je proslo… mozda sam 2 puta namazala sa pavlovicevom lagano jer i muku mucim sa suhom kozom pa je to bilo da se nebi ceskala i pipkala… i naravno nekako između pregleda je bilo pa sam zaboravila reci jer je vec bilo proslo… ali po slici na istom mjestu tako… vjerujem da ce se samo povuci

Mene zanima dal mamice koje nose curice imate problema sa pristicima ili tako nekim promjenama… oko mene sve babe pa po starinski… ja inace imam cistu kozu al eto kao nesto malo se pojavi bubuljica i to vise onako nevidljivih koje samo ja vidim i pod rukom osjetim… sitne al prolaze kroz dan dva.. i nesto sam si ruzna 😂😂😂😂 nit se vise znam nasminkat nit ista.. sve nesto neide….

Haha takve nezgode se događaju 🤣🤣
    Ja nemam nikakve prištiće, dapače jako mi je čisto lice, a imam masnu kožu i sad stvarno ništa ne stavljam na lice, šminkam se baš minimalno, ne jedem slatko previše jer se pazim i mislim da sve to igra ulogu...haha ne vjerujem u te bapske priče 🤣🤣 i da, pijem puno vode :)

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    06. Rujan 2021. 12:42

Kad sam se organizacije uhvatila, planirate li vi cure ruckove? Ja najcesce dan za dan, eventualno 2,3 dana unaprijed ako mi je pun frizider. Znam da dosta zena zamrzne obroke da imaju nakon poroda, to mi je isto u planu kad dode vrijeme. Imate li preporuku za neku normalnu kuharicu da je hrana zdrava i ukusna? Ja se namucim dok samo nadem recept koji mi pase, trudim se ne bazirati sve na mesu, rizi i tjestenini a to su nekako najcesci brzi ruckovi. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

nemamimena26
    06. Rujan 2021. 12:45

aurora12

Kad sam se organizacije uhvatila, planirate li vi cure ruckove? Ja najcesce dan za dan, eventualno 2,3 dana unaprijed ako mi je pun frizider. Znam da dosta zena zamrzne obroke da imaju nakon poroda, to mi je isto u planu kad dode vrijeme. Imate li preporuku za neku normalnu kuharicu da je hrana zdrava i ukusna? Ja se namucim dok samo nadem recept koji mi pase, trudim se ne bazirati sve na mesu, rizi i tjestenini a to su nekako najcesci brzi ruckovi.

Draga, ja sam znala sada i preko ljeta zamrzavati obroke, kada bi više toga skuhala, tako da je to dosta zgodno, mogu iz iskustva reći da je to jako dobro 
    Što se tiče kuharice, ja sam isto u potrazi (još uvijek traje) za nekom dobrom, zdravom, pa bi svakako voljela da ako netko ima kakav dobar prijedlog da podijeli sa nama 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

freya_444
    06. Rujan 2021. 12:46

ana_88

Pozdrav svima, nadam se da vam se mogu pridruziti, nova sam na ovom forumu. Ne znam gdje se popune ovi osnovni podaci kao sto vi imate tipa tjedna, sto pijem i to-cini mi se zgodno… eto nadam se da se cujemo, sretno svima na pregledima 💗

Dobrodošla i čestitam 🥰😍
    Slobodno napiši datum idućeg pregleda i datum termina pa te Bela_le i ja stavimo na popise s kojima lakše pratimo sve :))
    Inače, svim prvašićima i ostaloj dječicu, sretno u školi i roditeljima isto :)
    Što se tiče popisa, počela sam ga raditi, pa stanem, pa nikako da se natjeram jer moram popisati sve što imam već od robice i ostalog.  Ima tu posla 🤭🤷
    Kupujem malo pomalo kozmetiku kad nadjem na akciji itd.
    Btw vidjela sam na jesenskima, neka cura je stavila da je knjiga "Prirodan porođaj" na akciji na Mozaiku s 130 na 30kn, pa ako nekog zanima. Ja sam si ju naručila jer je super ponuda i nahvaljena je knjiga 😄
    Ima netko neku ideju za lagan ručak? Ne znam što da kuham 🤭🤣

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    06. Rujan 2021. 12:46

Aurora muž i ja smo planirali obroke u lockdownu dok smo više namirnice naručivali iz dućana i to nam je bilo stvarno super! No naravno kako je život krenuo dalje ta navika je nestala tako da sad ništa ne planiramo i to me baš malo muči, mislim da bi bilo puno lakše i meni imati nešto za ručak i navečer kad skupa jedemo svi neku hranjivu i zdravu večeru. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

nemamimena26
    06. Rujan 2021. 12:54

freya_444

ana_88

Pozdrav svima, nadam se da vam se mogu pridruziti, nova sam na ovom forumu. Ne znam gdje se popune ovi osnovni podaci kao sto vi imate tipa tjedna, sto pijem i to-cini mi se zgodno… eto nadam se da se cujemo, sretno svima na pregledima 💗

Dobrodošla i čestitam 🥰😍
    Slobodno napiši datum idućeg pregleda i datum termina pa te Bela_le i ja stavimo na popise s kojima lakše pratimo sve :))
    Inače, svim prvašićima i ostaloj dječicu, sretno u školi i roditeljima isto :)
    Što se tiče popisa, počela sam ga raditi, pa stanem, pa nikako da se natjeram jer moram popisati sve što imam već od robice i ostalog. Ima tu posla 🤭🤷
    Kupujem malo pomalo kozmetiku kad nadjem na akciji itd.
    Btw vidjela sam na jesenskima, neka cura je stavila da je knjiga "Prirodan porođaj" na akciji na Mozaiku s 130 na 30kn, pa ako nekog zanima. Ja sam si ju naručila jer je super ponuda i nahvaljena je knjiga 😄
    Ima netko neku ideju za lagan ručak? Ne znam što da kuham 🤭🤣

Išla sam pogledati sada za tu i knjigu, vidim da je stvarno hvaljena, pa sam kliknula kupi, dok je na akciji  - hvala na dojavi
    Što se tiče kozmetike ja sam prošli petak kupila neke stvari u Bipi, jer je bila akcija za onaj Bipo klub, pa sam preko toga uzela neke stvari...
    __
    Evo, sastanak je gotov, dakle za mene nitko nije rekao niti jednu jedinu riječ, ni o tome da se probamo dogovoriti oko prijedloga koje sam iznijela, ili bilo što drugačije, ma apsolutno ništa.
    Iskreno, zatečena sam ostala, ali sa druge strane ne znam zašto me ovakve stvari više čude najiskrenije.
    Očito se podrazumijeva da dolazim svaki dan i dalje na posao.

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

nemamimena26
    06. Rujan 2021. 13:03

ana_88

Dobrodošla nam 💗💗

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

jelenas
    06. Rujan 2021. 13:03

Nemamimena- baš mi je krivo. Vjerujem da to u tebi izaziva svakakve osjećaje, probaj se fokusirati na život izvan posla, na sebe i bebu.

Ja tek sad vidim ovo za knjigu, baš mi ju je prijateljica posudila u knjižnici danas. Idem vidjet jel još ima pa si naručim. Hvala!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.