Hellou trudnice
Danas malo slavimo moj rodjendan, tako da je danas slatkog bilo i previse 🤣
Meni inace uvijek fali ideja za rucak, a imam problem sto suprug ne voli jesti gotova jela koja su prethodno zamrznuta tako da mi i to nekad predstavlja problem
A imamo i mali zamrzivac, tako da i nemam gdje nesto puno ni zamrznuti.
Lice mi je prva tri mjeseca bilo cisto, ali sam slabo jela. Cim mi se vratio apetit i kad sam pocela svasta jesti puna sam nekakvih sitnih pristica 🤣 kao da sam tek usla u pubertet haha
Isto mi je bilo u prvoj trudnoci, obje su curke mada mislim da tu nema pravila.
Svim novim curama zelim dobrodošlicu i cestitam ostalim trudnicama koje su bile na pregledima 💞
Evo nas curke,na moje iznenađenje ali potajno nadanje stiže nam curica 🥰🥰. Ja i muž preesretni. Sve super,odgovara mjerama ♥️
Bravooooo, čestitke na curici 🥳🥳🥳🥳
💞💞
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Čestitam cure na dobrim pregledima.. 🥰
Čestitke danchy na curki ❤️
Tenny sretan rođendan 🎂
ana_88 dobrodošla 😘
Nemamimena žao mi je što su takvi prema tebi.. Možda bi morala razmisliti o komplikacijama.. Razmišljaj sad o bebi i sebi a ne o poslu.. 😃
---
Cure, ni ne stignem vas čitati što sve pišete.. 🙉
Ja sam sad u 29tt sa 7kg+.. Vidjet ćemo koliko će to biti do kraja.. 😃 Znam još uvijek imati mučnine, stvarno mi dođe jako slabo, vrtoglavica, nagon na povraćanje 🤢, šum u ušima ali vjerojatno je to sve povezano sa mojim niskim tlakom.. Barem tako doktorica kaže 🤷♀️.. A što se tiće hrane, jedem sve kao prije, mada mi se prehrana večinom bazira na voću i povrću sa što manje kruha..
Ja nosim curku 💕 a lice mi nikad nije bilo čišće.. Mada mislim da to nema veze.. Sad i rijetko stavljam make up pa možda i to što utječe ..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Evo nas curke,na moje iznenađenje ali potajno nadanje stiže nam curica 🥰🥰. Ja i muž preesretni. Sve super,odgovara mjerama ♥️
👏 za pregled i cestitam na curici... treba uravnoteziti malo prevlast deckica u grupu :)
Teeny, sretan rodendan!
Ja sam inace davno imala jako problema s nepravilnostima ali sam to iskontrolirala s pravilnom njegom. Na pocetku trudnoce sam odmah investirala u posebnu rutinu sa salicilnom i hijaluronskom kiselinom (sve sto se smije koristiti u trudnoci) jer sam pretpostavila da bi moglo biti svaceg po faci. Nisam htjela trudnocu provest u depresiji i vracati se na srednjoskolske dane kad mi je bas bilo tesko boriti se s problematicnom kozom. Zna mi sad tu i tamo iskociti pristic na bradi ako mi jedan dan kosa nije bas cista tako da vjerujem da bi bilo svega da nisam odmah krenula s njegom.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Suuuper čestitam 🥰🥰🥰💗💗💗
Lucija 16.12.2021.💗
Teeny, sretan rodjendan 🎉🎉
Mi smo se isto vratili s pregleda, išla sam privatno jer me moja ginekologica nije zadnji put uopće pogledala, pa sam htjela znati da bebolima dobro napreduje. I evo, ima 950g, dugačke noge kaže doktor, ma prava školska bebica, manekenka mala 🤗🥰 organi super, glavica dolje, nogama je savila i udara ispod lijevih rebra, zato me i boli tu ponekad 🤣🤣 nije htjela pokazati cijelo lice, stavila je rukice preko lica, ali vidjeli smo nosić i usta, sva je tatina ❤️💗🤭🤭
To je toooo :)
Lucija 16.12.2021.💗
Teeny, sretan rodjendan 🎉🎉
Mi smo se isto vratili s pregleda, išla sam privatno jer me moja ginekologica nije zadnji put uopće pogledala, pa sam htjela znati da bebolima dobro napreduje. I evo, ima 950g, dugačke noge kaže doktor, ma prava školska bebica, manekenka mala 🤗🥰 organi super, glavica dolje, nogama je savila i udara ispod lijevih rebra, zato me i boli tu ponekad 🤣🤣 nije htjela pokazati cijelo lice, stavila je rukice preko lica, ali vidjeli smo nosić i usta, sva je tatina ❤️💗🤭🤭
To je toooo :)
Bravo za malu curku.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ja vas danas ništa čitala nisam, bila kod mame i odmarala od svega 😊 Sad mi se nakupilo stranica
Čestitam novim mamicama i čestitam onima koji su danas imali preglede
_____
Ja bebicu svaki dan sve više osjećam i tako mi je drago 😊 odmah ljepši osjećaj, a i nema puno brige
_____
Na popisu koji je jedna stavila za bolnicu, ja bih stavila jos kremicu za bradavice ukoliko planirate dojiti, meni je trebala, ne sjećam se jesu li bile neke papuče za wc i za ovako inače hodanje
Teeny sretan rodjendan!
Danchy i tebi na curici i super pregledu 💗
Bumbasor ne znam na koji popis mislis, saljem svoj opet ako si na njega mislila
https://ibb.co/Mgghpff
https://ibb.co/LCmD5Dg
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1