Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    05. Rujan 2021. 14:27

Jedino što me i dalje vuče je pratnja na porodu na sv duh jer muž baš to želi a pitanje kako bude na zimu, pretpostavljam da će sve pozatvarat opet, petrovu prvo što se tiče rodilišta, pa tko zna gdje ću se na kraju porodit pošto nam je stvarno želja da budemo zajedno na porodu 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Angel 🌼
    05. Rujan 2021. 16:27

Cure mene vec dva dana boli na desnoj strani u donjem dijelu leđa. Ja se nadam da je samo neki mišić 🤔 baš oštra bol 

• mamasita05
    05. Rujan 2021. 17:02

jelenas

Mamasitato za aplikaciju su ti oni spomenuli ili? Meni doktor to uopće nije rekao, imam sad u četvrtak kontrolu pa da pitam? Možda je još bilo prerano?

Meni prebaci slike svaki put, doslovno od prvog pregleda. Par ih isprinta, a sve prebaci na mob. Bude ih 20-30 svaki put jer uslika sve organe, mjerenja..
    Pitaj svakako, meni je dr sama rekla u prvoj trudnoci, da se spojim na njihovu mrezu pa da ce mi prebaciti. Jednom je nesto stekalo, pa mi je spremila na cd, a u medjuvremenu je uspjelo i na mob. 

Maša🤰🏼
    05. Rujan 2021. 17:30

Pozzzz zaboravila sam napisat sljedeci pregled je 20.09.

Moram se pozalit da danas cijelo jutro sam doslovno UMIRALA od bolova u vagini i skroz nisko u trbuhu neznam vjerovatno sam se jucer preforsirala . UZAS sad mi je puno bolje ali i dalje je pritisak jak skroz dole i on lupa bas bas nisko i neznam te kosti dole bole za popizdit. Mislite da bi trebala sutra nazvat ginekologa ako se nastavi? 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

jelenas
    05. Rujan 2021. 21:03

Thanks Mamasita, baš ću pitati sestre idući put ako bi mi pomogle to napraviti, pogotovo što ne dozvole pratnju pa bar da muž malo slike pregledava na appu 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

tierra
    05. Rujan 2021. 21:22

Hvala na savjetima za zgaravicu, sve je zapisano, trenutno imam samo mlijeko i donat mg doma pa prvo isprobavam s tim.
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bruna257
    05. Rujan 2021. 23:27

Angel 🌼

Cure mene vec dva dana boli na desnoj strani u donjem dijelu leđa. Ja se nadam da je samo neki mišić 🤔 baš oštra bol

Meni tako zna išijas... Već sam u ovoj t imala takvu epizodu, a sad zna samo povremeno zaboliti.   Nadam se da nije 🤞, jednom kad počne zezat, ne riješi ga se... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    05. Rujan 2021. 23:29

Mene danas glavobolja ubija, digla sam se svega 2* iz kreveta, za doručak i ručak.... I WC, pa tuširanje.... Curku spremila na spavanje, jer muža nije bilo, izrigala se od bolova... I kako me to sve izmučilo, trbuh ko kamen bio..  popila Normabel pa je sad ok... Al glavobolja ne odustaje 🤦🤮🥴

Slee
    06. Rujan 2021. 01:24

Bruna, bas mi je zao sto te ta glava tako muci svaki dan! 

Mene ova nesanica ubija. Znog cega uopce dolazi do nesanice, zna li tko? Svaki simptom mi je jasan i vidim neku logicnu povezanoat s trudnocom, ali ta nesanica mi nema smisla. Bas me izludjuje zadnje dane

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    06. Rujan 2021. 05:48

Slee

Bruna, bas mi je zao sto te ta glava tako muci svaki dan!

Mene ova nesanica ubija. Znog cega uopce dolazi do nesanice, zna li tko? Svaki simptom mi je jasan i vidim neku logicnu povezanoat s trudnocom, ali ta nesanica mi nema smisla. Bas me izludjuje zadnje dane

Ma glavobolja bude dan dva pa mir desetak dana... Ja sam poprilični meteoropata, od kad nemam štitnjaču ful sam osjetljiva na svaku promjenu, vremena, tlaka itd.. 

Nesanica- u prvoj t jedva da sam i 2sata spavala na noć... Najslađa mi bila prva noć u rodilištu, haha, jedva sam se naspavala, ujutro bila preporodena 🤣 sad me isto muči, budem budna 3-4 sata na noć, al nadoknadim kroz dan 😬😁 zašto do nje dolazi, iskreno ni dan danas ne znam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.