Da vam se malo pozalim, moram u mup promjeniti prebivaliste, ispred muoa ogroman red jer su sad ove nove osobne, prodem naprijed jer veliko pise da trudnice imaju prednost i zastitarka mi lijepo kaze da je za sve isti red... inace stvarno ne trazim nikakve privilegije jer sam trudna al red je preko 3 sata cekanja sigurno i jedina sam trudnica tu, sva sreca jedna mlada zena me je pustila ispred sebe
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure sretno na pregledu danas 😊
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Mališanima sretan prvi dan škole i vrtića
Moj pregled je poslijepodne,obavezno javim kako je bilo
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sretno na pregledima, sretno svim školarcima i prvašićima ❤️❤️❤️
Haha s nesanicom se organizam privikava na nespavanje s bebom, a ja se konačno naspavala kad se beba rodila 🤣🤣🤣🤣 meni po novom paše spavanje u sjedećem položaju 🤦 ludnica .. kad se sjetim da imam pola+ do kraja, kad bi mogla,većinu bi prespavala... Prva t mi bila isto takva, cijeli porod mi bio lakši od cijele trudnoće.
Nego, kreće konačno moje godišnje čišćenje ormara .. imam 3 vakuum vreće, jumbo,xl i l veličine... Pitam se da li će biti dovoljne 🙈 i još probrati naslijedeno da pripremim za jesen/zimu.. opet 3 dodatne mašine veša za pranje... Kad smo kod veša,kolko perete na dnevnoj/tjednoj bazi? Kod mene min1-2 mašine dnevno, svaki dan
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sretno danas svima na pregledima!
Također svim školarcima sretan polazak u školicu
__
Čitam da ste pisale o nesanici, ja sam isto počela imati problema sa time, sa subote na nedjelju sam se probudila u pola pet i ne bi više zaspala nema šanse...
Danas sutra, idemo dati urin, u srijedu smo na pregledu na Sv.Duhu kod Dr.Hafnera, pa sam također vidjela da je par vas napisalo da imate jako dobra iskustva sa njime, eto pa me taj dio veseli, da je čovjek profesionalac u svome poslu, nadam se da ćemo uspjeti ostvarati taj neki odnos povjerenja i da ću biti mirna oko nekih stvari - u svakom slučaju javim kako je prošao pregled.
__
Sada imamo baš sastanak na poslu, za koju minutu pa se nadam da ću napokon saznati šta su odlučili po pitanju mene i toga da me barem malo oslobode svakodnevnih dolazaka, držite fige
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav svima, nadam se da vam se mogu pridruziti, nova sam na ovom forumu. Ne znam gdje se popune ovi osnovni podaci kao sto vi imate tipa tjedna, sto pijem i to-cini mi se zgodno… eto nadam se da se cujemo, sretno svima na pregledima 💗
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Tesko mi vas je pohvatati ali se nadam sad kad sam se vratila svojoj kuci sa sezone da cu imati vise vremena u redovitom javljanju...
Puno sam procitala a mozak blokiro kad sam pocela pisati...
Sretni rođendani mamama, tati i kcerkici 😘
Cestitke na pregledima do sada i jedan sa mjerenjem koji nam je mamicu zabrinio( nadama se da ce na iducem pregledu biti ipak sve ok i da nam nastavis biti dobro)
Sretno mamicama na pregledima danas 😘
Ja samo dopisujem za sada preporuke... taman sam gledala izdajalice na putu kuci 😂😂😂😂
Prijavljujem i ja nesanice i opet cmizdrim jer se dragi vratio na more radit jos sigurno mjesec ako ne i duze... tjesim se da su hormoni ali planiram kontrolirat stitnjacu pa cu se informirat u srijedu na pregledu
Jedino me maloprije zabolilo zbog ustajanja nesto nisko u stomaku pa lezim da popusti... skuzila sam da moram skontat kako mi se ustajat iz kreveta najlakse jer svaki puta se ispatim...
Planiram sad put knjiznice po nesto za citanje pa imam jos vremena prepisat vase preporuke iz biljeznice 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Danchy i Josipa sretno!!!
Sretan početak školske godine svim školarcima a bome i mamama i tatama :)
Bruna mislim da si pitala za veš... Ja imam TJEDNO 1-2 mašine od malene, 1 mašinu bijelog i 1-2 mašine tamnog/šarenog veša. S tim da imam mašinu od samo 6kg 😂😂
Svi mi se čude kako tako malo, ali evo nekako sam se uspjela organizirati i kunem se da se presvlačimo, mijenjamo posteljine, gaće, čarape i tako to 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pozdrav svima, nadam se da vam se mogu pridruziti, nova sam na ovom forumu. Ne znam gdje se popune ovi osnovni podaci kao sto vi imate tipa tjedna, sto pijem i to-cini mi se zgodno… eto nadam se da se cujemo, sretno svima na pregledima 💗
Dobrodošla 😊
Na stranici lilypie.com možeš urediti svoju traku po izboru i kad si gotova kopiraš url s img tagom i zalijepiš u potpis u forum sekciji na svom profilu. Možeš i dodati tekst u traci, a Možeš i prije linka na traku unutar potpisa.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Da se nadovezwm 😂😂😂😂😂
Dobrodosle nam nove buduce mamice 💗💗💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji