Bumbasor, ja idem bilo koji dan prije kraja mjeseca jer na posao moram predati do najkasnije 31., a na hzzo saljem mailom.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro ☺️
Čitam Vas duže ali nikako da se javim.
Trenutno smo 18+2 tt, a termin je 24.1. 😊
Pregled obavila jučer, a sljedeći je 29.9.
Zanima me da li na svakom pregledu radite uzv? Ja sam se tako veselila jučerašnjem pregledu da vidim bebicu i na kraju ništa od uzv-a. Zadnjega smo obavili u 12.tj za kombinirani, pa mi sad malo dugo zvuči do 23.tj bez ultrazvuka 🤨
I ako ste radile 3d/4d ultrazvuk, u kojem tjednu ga je najbolje napraviti? 😁
Jutro cure
Evo ja odradila pregled, sve je uredno i rjesili smo misterij, samo je malo sramezljibiji decko, sad se opet okrenuo na zadak na se lijepo sve vidilo, ima 588g, odgovara tjednima, ja sam zatvorena, cerviks 4cm, briseve mi nije radila jer je sada sve okej, rekla je ako bude opet nesto da cemo ih onda napraviti, nije mi nista spominjala za ogtt tako da gs ocito i ovaj put preskacem, na slijedecoj kontroli sam vec punih 28tt pa sumnjam da ce me tad slati
Freya iduci pregled 30.9. 🙂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela_le i anameri sretno danas 😃
Freya_444 ja sam zadnje jela oko 19h.. Poslje sam samo pila vodu.. 😃
Luu dobrodošla 😘 ja na svakom pregledu imam i vaginalni pregled i obavezno uzv preko trbuha.. Ali mislim da ti to sve ovisi o doktoru.. Ja isto jedva čekam svaki uzv da vidim bebu i čujem otkucaje, jer moja je dosta temeljita dr. Baš si da truda da mi poslika bebu.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jutro ☺️
Zanima me da li na svakom pregledu radite uzv? Ja sam se tako veselila jučerašnjem pregledu da vidim bebicu i na kraju ništa od uzv-a. Zadnjega smo obavili u 12.tj za kombinirani, pa mi sad malo dugo zvuči do 23.tj bez ultrazvuka 🤨
Dobrodosla... ja na svakom oregledu imam uktrazvuk, a 4D sam radila s punih 20tt
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro ☺️
Čestitke i dobrodošla 🥰
Ja sam svoj 4D radila u 22.tjednu, al nije gospodična htjela pokazati lice, tako da ju nisam vidjela, ali niti neću ići na to opet, bitno mi je da ona raste lijepo po mjerama i svi organi su joj super :)
Lucija 16.12.2021.💗
Bela_le ianameri sretno danas 😃
Freya_444 ja sam zadnje jela oko 19h.. Poslje sam samo pila vodu.. 😃
Luu dobrodošla 😘 ja na svakom pregledu imam i vaginalni pregled i obavezno uzv preko trbuha.. Ali mislim da ti to sve ovisi o doktoru.. Ja isto jedva čekam svaki uzv da vidim bebu i čujem otkucaje, jer moja je dosta temeljita dr. Baš si da truda da mi poslika bebu.. 🥰
Ufff pokušat ću i ja tako ☺️🤣 ne znam kako ću bez doručka jer baš budem gladna ujutro čim se dignem 🤣🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Bela super za pregled 🎉💙
Anameri sretno 🤞😊
Luu dobrodosla 😊
Koliko traje 4D? Meni je sljedeci tjedan pregled s 22 tjedna pa sam mislila pitati i za 4D ako se beba bude dobro vidjela ali sad mi je tek palo na pamet da se mozda treba ranije dogovoriti 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya ja obicno kad vadim krv pokusam nakon 18 ako bas moram pojest nesto lagano tipa obican jogurt. Al ujutro im se nacrtam najranije sto mogu u lab neovisno kad sam narucena odnosno kad je vrijeme za trudnice i kazem da ne mogu cekat gladna. Tako da me prime odmah kad pocnu raditi.
Luu 4d radi provjere razvijanja organa i krvnih zila je najbolje radit oko 20tt. Znaci cca 18-22 tt
Bela cestitke na urednom pregledu
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Freya pitanjce kad si bila na 4d u medicu je li bilo na brzinu ili si je dr dao vremena za sve detaljno pogledat? Dvoumim se dal ici u porec, potegnut za zg ili najjednostavnije u puli se narucit. Trenutno me privlaci pu jer jedini jos dozvoljavajua muzevima da udu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji