Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    25. Kolovoz 2021. 13:54

korina205

Pozdrav, bila sam vas pratila i znam da ste pisale o preuranjenim kontrakcijama. Sto su vam na hitnoj rekli za to. Ja sam jucer isla na hitnu u petrovu, 15 tjedana trudna, jer sam cijeli dan imala menstrualne bolove i to ne slabe u trbuhu i ledjima, pa su tam sam rekli da je beba dobro i da idem doma. Niko me nije zadrzao da provjeri jel rijec o trudovima a rekla sam da se bojim da nisu kontrakcije. Napravili su samo vaginalni pregled jaaaako grubo i rekli ok je. Od tog pregleda su mi poceli jos jaci bolovi i to u rodnici da bi navece kasnjje dobila bas prave trudove, jake i iscurila mi je plodna voda. Zasto me nisu ostavili na promatranju i dali infuziju s onime sta zaustavlja trudove, slicno magneziju, ni ne znam sto je. Znam da ovdje ima iskusnih, mislim da je Schirin najvise pisala.

Ovo mi je treci pobacaj. Prva dva u 6 i 8 tjednu, izregulirala stitnjacu i prehranu nakon toga, popratila sta mi jos od dodataka treba i plodu je super islo, bila je bas aktivna curica. Zasto me na hitnoj nisu bolje promatrali, cak ni prije par tjedana kad sam hematom imala a koji je nestao do sad. Uzalud mi sav trud i promjena zivotnih navika ak ne mogu imat povjerenja u doktore. Ako se uopce nakon ovog usudim ponovno uc u to koju hitnu preporucate, a da su ozbiljni. Da izbjegnem ovo i spasim dijete

Baš mi je žao 🥺😔😔

Lucija 16.12.2021.💗

• korina205
    25. Kolovoz 2021. 13:55

Cini se da im trudnoca od 15 tjedana nije tako vazna da bi se potrudili oko nje. Ljuta sam ako su stvarno mogli nesto poduzet a nisu, ko ni do sad nikad. Ne znam 

Slee
    25. Kolovoz 2021. 14:05

Korina, bas mi je zao! To se jucer dogodilo? Jesu onda naknadno potvrdili pobacaj? Jesu te danas primili i objasnili nesto? 
    Ne znam, ja stalno imam bolove u maternici i ledjima, svako malo, ne znam ni kako bi prepoznala da je nesto lose. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Maša🤰🏼
    25. Kolovoz 2021. 14:10

Xoxo ja sam bila kod Dunje u Porecu i dozvolila je muzu ulazak bez problema :) 
    Rekla mi da bi bilo pozeljno napravit jos jedan 4D tamo negdje u 11 mjesecu jer ona radi neki dopler ili tako nesto provjerava krvne zile itd… 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    25. Kolovoz 2021. 14:39

Korina jako mi je zao da ti se to desilo 😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Jelenko93
    25. Kolovoz 2021. 14:47

Korina grozno, ne mogu to zamislit uopće, evo ja sam trudna malo više nego ti i da mi se to sada dogodi znajući da su mogli više, ako ne spriječit barem se više potrudit oko pretraga i objašnjenja kožu bi im oderala. Ja se zbog epilepsije kontroliram u petrovoj i sutra idem tamo a imala sam neko "loše" iskustvo na zadnjem pregledu pa im mislim reći svoje mišljenje a ako se postave bezobrazno i prgavo bez razmišljanja mijenjam bolnicu 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Embarasada
    25. Kolovoz 2021. 14:49

korina205

Pozdrav, bila sam vas pratila i znam da ste pisale o preuranjenim kontrakcijama. Sto su vam na hitnoj rekli za to. Ja sam jucer isla na hitnu u petrovu, 15 tjedana trudna, jer sam cijeli dan imala menstrualne bolove i to ne slabe u trbuhu i ledjima, pa su tam sam rekli da je beba dobro i da idem doma. Niko me nije zadrzao da provjeri jel rijec o trudovima a rekla sam da se bojim da nisu kontrakcije. Napravili su samo vaginalni pregled jaaaako grubo i rekli ok je. Od tog pregleda su mi poceli jos jaci bolovi i to u rodnici da bi navece kasnjje dobila bas prave trudove, jake i iscurila mi je plodna voda. Zasto me nisu ostavili na promatranju i dali infuziju s onime sta zaustavlja trudove, slicno magneziju, ni ne znam sto je. Znam da ovdje ima iskusnih, mislim da je Schirin najvise pisala.

Ovo mi je treci pobacaj. Prva dva u 6 i 8 tjednu, izregulirala stitnjacu i prehranu nakon toga, popratila sta mi jos od dodataka treba i plodu je super islo, bila je bas aktivna curica. Zasto me na hitnoj nisu bolje promatrali, cak ni prije par tjedana kad sam hematom imala a koji je nestao do sad. Uzalud mi sav trud i promjena zivotnih navika ak ne mogu imat povjerenja u doktore. Ako se uopce nakon ovog usudim ponovno uc u to koju hitnu preporucate, a da su ozbiljni. Da izbjegnem ovo i spasim dijete

Ajme užas. Jako mi je žao :( :(

• Embarasada
    25. Kolovoz 2021. 14:53

Cure, ima li koja iskustva sa gljivicama ali po koži? Na moru mi je izbilo po trbuhu, prsima, nešto malo pazusi, leđa... U ljekarni su mi rekli da nije ništa čudno za more gdje je toplo i mokro, i dali mi Plymicol da mazem dvaput dnevno.
    Sve čekam da nestane a njih sve više. Ne svrbe ali definitivno mislim da su gljivice ili neki lisajevi. Na moru nemam ni mogućnost prat ručnike, plahte, ves svaki dan... A i kupam se u moru pa naravno da budem mokra. Baš me to zivcira i brine, jedva čekam da nestanu!!!! 

• nelanr_
    25. Kolovoz 2021. 14:54

Korina bas mi je zao ☹️☹️☹️ ne mogu da vjerujem da su tako bezbrizni i da su se tako postavili prema tebi katastrofa ☹️☹️☹️

boy 💙🌍

• Embarasada
    25. Kolovoz 2021. 15:07

Luu

Jutro ☺️
    Čitam Vas duže ali nikako da se javim.
    Trenutno smo 18+2 tt, a termin je 24.1. 😊
    Pregled obavila jučer, a sljedeći je 29.9.

Zanima me da li na svakom pregledu radite uzv? Ja sam se tako veselila jučerašnjem pregledu da vidim bebicu i na kraju ništa od uzv-a. Zadnjega smo obavili u 12.tj za kombinirani, pa mi sad malo dugo zvuči do 23.tj bez ultrazvuka 🤨
    I ako ste radile 3d/4d ultrazvuk, u kojem tjednu ga je najbolje napraviti? 😁

Nije neobično obzirom da socijalno ne pokriva uzv tijekom svakog pregleda. Ali gin ipak najčešće naprave, valjda i zbog sebe.
    U prošloj trudnoći je moj tako, pa sam ja otišla privatno. Također mi je i jednom rekao da uzv nije uključen ali mogu doplatit 100kn mislim, jer on radi i privatno. I naravno pristala sam, šta ću, želim vidjet jel sve OK I na uzv.
    Tako da, nije to nis čudno. Ako ćeš biti mirnija naruči se negdje privatno na uzv iako nije da je neophodno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.