Pozdrav, bila sam vas pratila i znam da ste pisale o preuranjenim kontrakcijama. Sto su vam na hitnoj rekli za to. Ja sam jucer isla na hitnu u petrovu, 15 tjedana trudna, jer sam cijeli dan imala menstrualne bolove i to ne slabe u trbuhu i ledjima, pa su tam sam rekli da je beba dobro i da idem doma. Niko me nije zadrzao da provjeri jel rijec o trudovima a rekla sam da se bojim da nisu kontrakcije. Napravili su samo vaginalni pregled jaaaako grubo i rekli ok je. Od tog pregleda su mi poceli jos jaci bolovi i to u rodnici da bi navece kasnjje dobila bas prave trudove, jake i iscurila mi je plodna voda. Zasto me nisu ostavili na promatranju i dali infuziju s onime sta zaustavlja trudove, slicno magneziju, ni ne znam sto je. Znam da ovdje ima iskusnih, mislim da je Schirin najvise pisala.
Ovo mi je treci pobacaj. Prva dva u 6 i 8 tjednu, izregulirala stitnjacu i prehranu nakon toga, popratila sta mi jos od dodataka treba i plodu je super islo, bila je bas aktivna curica. Zasto me na hitnoj nisu bolje promatrali, cak ni prije par tjedana kad sam hematom imala a koji je nestao do sad. Uzalud mi sav trud i promjena zivotnih navika ak ne mogu imat povjerenja u doktore. Ako se uopce nakon ovog usudim ponovno uc u to koju hitnu preporucate, a da su ozbiljni. Da izbjegnem ovo i spasim dijete
Baš mi je žao 🥺😔😔

Lucija 16.12.2021.💗
Cini se da im trudnoca od 15 tjedana nije tako vazna da bi se potrudili oko nje. Ljuta sam ako su stvarno mogli nesto poduzet a nisu, ko ni do sad nikad. Ne znam
Korina, bas mi je zao! To se jucer dogodilo? Jesu onda naknadno potvrdili pobacaj? Jesu te danas primili i objasnili nesto?
Ne znam, ja stalno imam bolove u maternici i ledjima, svako malo, ne znam ni kako bi prepoznala da je nesto lose.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Xoxo ja sam bila kod Dunje u Porecu i dozvolila je muzu ulazak bez problema :)
Rekla mi da bi bilo pozeljno napravit jos jedan 4D tamo negdje u 11 mjesecu jer ona radi neki dopler ili tako nesto provjerava krvne zile itd…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Korina jako mi je zao da ti se to desilo 😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Korina grozno, ne mogu to zamislit uopće, evo ja sam trudna malo više nego ti i da mi se to sada dogodi znajući da su mogli više, ako ne spriječit barem se više potrudit oko pretraga i objašnjenja kožu bi im oderala. Ja se zbog epilepsije kontroliram u petrovoj i sutra idem tamo a imala sam neko "loše" iskustvo na zadnjem pregledu pa im mislim reći svoje mišljenje a ako se postave bezobrazno i prgavo bez razmišljanja mijenjam bolnicu
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Pozdrav, bila sam vas pratila i znam da ste pisale o preuranjenim kontrakcijama. Sto su vam na hitnoj rekli za to. Ja sam jucer isla na hitnu u petrovu, 15 tjedana trudna, jer sam cijeli dan imala menstrualne bolove i to ne slabe u trbuhu i ledjima, pa su tam sam rekli da je beba dobro i da idem doma. Niko me nije zadrzao da provjeri jel rijec o trudovima a rekla sam da se bojim da nisu kontrakcije. Napravili su samo vaginalni pregled jaaaako grubo i rekli ok je. Od tog pregleda su mi poceli jos jaci bolovi i to u rodnici da bi navece kasnjje dobila bas prave trudove, jake i iscurila mi je plodna voda. Zasto me nisu ostavili na promatranju i dali infuziju s onime sta zaustavlja trudove, slicno magneziju, ni ne znam sto je. Znam da ovdje ima iskusnih, mislim da je Schirin najvise pisala.
Ovo mi je treci pobacaj. Prva dva u 6 i 8 tjednu, izregulirala stitnjacu i prehranu nakon toga, popratila sta mi jos od dodataka treba i plodu je super islo, bila je bas aktivna curica. Zasto me na hitnoj nisu bolje promatrali, cak ni prije par tjedana kad sam hematom imala a koji je nestao do sad. Uzalud mi sav trud i promjena zivotnih navika ak ne mogu imat povjerenja u doktore. Ako se uopce nakon ovog usudim ponovno uc u to koju hitnu preporucate, a da su ozbiljni. Da izbjegnem ovo i spasim dijete
Ajme užas. Jako mi je žao :( :(
Cure, ima li koja iskustva sa gljivicama ali po koži? Na moru mi je izbilo po trbuhu, prsima, nešto malo pazusi, leđa... U ljekarni su mi rekli da nije ništa čudno za more gdje je toplo i mokro, i dali mi Plymicol da mazem dvaput dnevno.
Sve čekam da nestane a njih sve više. Ne svrbe ali definitivno mislim da su gljivice ili neki lisajevi. Na moru nemam ni mogućnost prat ručnike, plahte, ves svaki dan... A i kupam se u moru pa naravno da budem mokra. Baš me to zivcira i brine, jedva čekam da nestanu!!!!
Korina bas mi je zao ☹️☹️☹️ ne mogu da vjerujem da su tako bezbrizni i da su se tako postavili prema tebi katastrofa ☹️☹️☹️

boy 💙🌍
Jutro ☺️
Čitam Vas duže ali nikako da se javim.
Trenutno smo 18+2 tt, a termin je 24.1. 😊
Pregled obavila jučer, a sljedeći je 29.9.
Zanima me da li na svakom pregledu radite uzv? Ja sam se tako veselila jučerašnjem pregledu da vidim bebicu i na kraju ništa od uzv-a. Zadnjega smo obavili u 12.tj za kombinirani, pa mi sad malo dugo zvuči do 23.tj bez ultrazvuka 🤨
I ako ste radile 3d/4d ultrazvuk, u kojem tjednu ga je najbolje napraviti? 😁
Nije neobično obzirom da socijalno ne pokriva uzv tijekom svakog pregleda. Ali gin ipak najčešće naprave, valjda i zbog sebe.
U prošloj trudnoći je moj tako, pa sam ja otišla privatno. Također mi je i jednom rekao da uzv nije uključen ali mogu doplatit 100kn mislim, jer on radi i privatno. I naravno pristala sam, šta ću, želim vidjet jel sve OK I na uzv.
Tako da, nije to nis čudno. Ako ćeš biti mirnija naruči se negdje privatno na uzv iako nije da je neophodno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji