Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    24. Kolovoz 2021. 16:31

Bette

Pozdrav cure, evo da se i ja javim
    Stigli su mi rezultati prenatal testa i nakon dva dečka, dobit ćemo i curicu, zdravu curicu
    Ja se osjećam dobro, malo me zadnja dva dana nešto dolje pritišće. Ali sve u svemu ok je
    Nadam se da ste i vi sve dobro <3

Cestitam 💗

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    24. Kolovoz 2021. 16:40

Bette

Pozdrav cure, evo da se i ja javim
    Stigli su mi rezultati prenatal testa i nakon dva dečka, dobit ćemo i curicu, zdravu curicu
    Ja se osjećam dobro, malo me zadnja dva dana nešto dolje pritišće. Ali sve u svemu ok je
    Nadam se da ste i vi sve dobro <3

Čestitke!! 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

aurora12
    24. Kolovoz 2021. 16:41

Bette cestitam na curici 💞💞
    Ja sam dosla kod svojih na par dana i danas malo vise odmaram pa se bebac cesto javi, cak su ga i moje seke uspjele osjetiti 🤗 Nadam se da ce i muz uspjeti cesce osjetiti kad se vrati s terena, znala sam ga par puta zvati kad osjetim al dok on dode vec stane 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Josipab
    24. Kolovoz 2021. 16:58

Cestitam svima na dobrim vijestima danas 😊
    Sta se tice voznje,ja zivim u Splitu i to je svakodnevno psovanje i naglo kočenje da me netko ne udre,ovdje svi vole oduzimati prednost,ulijetati u rotor,ne davati žmigavac…prometna nekultura!!!!a naravno,mi smo sad u velikom strahu od takvih situacija..

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Maša🤰🏼
    24. Kolovoz 2021. 17:11

Bokic curee ❤️❤️❤️ Cestitam svima na super pregledima ❤️❤️

Kile joj ja sam se malo uzbudila 😂😂 u 2-3 tjedna digla 2 kile 🙊🙊 ukupno do sad 3,5 kg neznam dal je to puno ili malo ali ako su budem i dalje ovako debljala ko ova 2 tjedna nebu bilo dobro 😂

Magnezij dali ste primjetile da od magnezija morate vise puta dnevno na wc? 🤔🤔 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    24. Kolovoz 2021. 17:28

Maša🥰🤰🏼

Bokic curee ❤️❤️❤️ Cestitam svima na super pregledima ❤️❤️

Kile joj ja sam se malo uzbudila 😂😂 u 2-3 tjedna digla 2 kile 🙊🙊 ukupno do sad 3,5 kg neznam dal je to puno ili malo ali ako su budem i dalje ovako debljala ko ova 2 tjedna nebu bilo dobro 😂

Magnezijdali ste primjetile da od magnezija morate vise puta dnevno na wc? 🤔🤔

E tocno tak sam i ja sa 20tt u jednom danu skocila za 2 kile, jela kao inace, od tad dobila jos jednu tak da sam sad ukupno na +4.. valjd onda to tak treba hahaha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Schinin
    24. Kolovoz 2021. 18:00

hola okruglice 🌞 nadam se da se kod vas vec lakse dise  
    citam kako vam je svima vruce - ja se smrzoh, malte ne sve imate problema sa zatvorom - ja sam sa druge strane, uglavnom sve naopako 😅 sinoc jos radila i upalila cello muziku, a bebac se rasplesao sve u sesnaest 😍 
    a za voznju: mislim da bi se sve i jedna od vas crvenila do korijena kose koliko psujem dok vozim 😅 ovdje sigurno 90% ljudi vozi ocajno - oni ni nemaju skole onako kao mi, nista nije propisano osim da moras poloziti ispit 😱 vecina ne zna kako i zasto zmigavac koristiti a kad dodjes na raskrsnicu koja je rugulirana samo sa Stop znacima to je uzas zivi 😱 principijelno moram svakodnevno Bogu zahvaljivat da nam se nista nije desilo dok smo vozili. BTW ako jos niste pomaknite sjedalo sto vise mozete natrag, da ima sto vise prostora za trbuh u slucaju udara. a za onaj pojas necu nista reci, ja ga nisam imala, a proslu t sam doslovno do kraja vozila i bila sam ogromna, ipak je islo sa normalnim pojasom
    Bruna a da probas to malo potaknuti? mislim da ce ti biti lakse. Probaj (ako vec nisi) neki macrogol prasak (movicol - ili ako imaju jeftiniju versiju u apoteci).
    Jelenko jako mi je zao sto ti se to dogodilo  😥 nazalost sve vise ludjaka na cestama 🙁 nadam se da si se uspjela malo smiriti
    Taya cestitke na optimalnim vrijednostima 🎉
    Bette cestitke na curici 💕

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Maša🤰🏼
    24. Kolovoz 2021. 18:11

Bela daaaa bas takoo ne jedem nista vise nego inace a stvarno imam osjecaj da sam u 2 dana dobila 2 kile i sad me malo strah da tako ne nastavi 🙈🙈🙈🙈 ja se iskreno nadam da nece jer ako ne cu bit ko balon 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

tierra
    24. Kolovoz 2021. 18:12

Puno lijepih nalaza danas, cestiram curama!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• nelanr_
    24. Kolovoz 2021. 18:14

do sad sam dobila 7.5 kg tj sada imam 58.5 kg😂😂

boy 💙🌍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.