Mene povremeno zna zagrčiti, drugo nista. Moja je na godišnjem, vraća se u ponedjeljak 😏
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Hej Curke 😀 evo i mene u grupu. Ja sam 6tj+6
Imam malih problema sa iscjedkom, laganim bolovima ali sam dobila dupaston i pridražavam se kako mi je doktor rekao. Vadila sam betu koja se pravilno dupla. I sada treba dočekat 21.10 da idemo vidit dali se beba uredno razvija i dali srčeko kuca 😀
Imam malih problema sa iscjedkom, laganim bolovima ali sam dobila dupaston i pridražavam se kako mi je doktor rekao. Vadila sam betu koja se pravilno dupla. I sada treba dočekat 21.04 da idemo vidit dali se beba uredno razvija i dali srčeko kuca 😀
Imam malih problema sa iscjedkom, laganim bolovima ali sam dobila dupaston i pridražavam se kako mi je doktor rekao. Vadila sam betu koja se pravilno dupla. I sada treba dočekat 21.10 da idemo vidit dali se beba uredno razvija i dali srčeko kuca 😀
Draga dobro dosla :) kakav ti je iscjedak? Normalno je da je pojacan u trudnoci... Ne brini :) pij duph, miruj i sve ce biti dobro... I bez odnosa hehehe za svaki slucaj :).. ja sam sam na duphastonu i mirovanju.... I kako mislis 21.10 heheheh pa sad je cetvrti mjesec hihihi
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sarita i buba valjda je sve to normalno heehe ioak smo u drugom stanju. Ja danas ne osjecam napuhnutost kao jucer a i jucer me popustilo cim sam popila donat mg.....
____
ovo su moji simptomi: Iscjedak mi je zuckasti i ima ga dosta.... samo spavam i piskim..... Apetit mi je jaaako pojacan i bit cu ko trokrilni ormar ako se ovako nastavi....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hvala 😋 smeđi, bilo je malo i jucer je bas jače procurilo. 🙄 Zeznula sam se, prepravila sam na 21.4 😂
Pa, dobrodosla 😊
Sve će biti dobro, samo slusaj upute doktora i miruj 🤭
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pozdrav cure, evo i ja vam se pridruzujem danas dobila pozitivan test
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pa i Bela_le dobrodošle ❤️❤️
Buba evo ja danas saznala da je i moja na godišnjem do ponedjeljka. A zaboravila sam pogledati jel radi u ponedjeljak. Inače pokriva dvije ambulante i znam da četvrtkom nije kod nas, ali mi se nešto i ponedjeljak mota po glavi.
Pa samo sad mirovati i biti će to ok ❤️ A ako bude jače išlo, čuj se sa gin. Svakako će ti biti lakše kad čuješ što će ti reći.
Joja kod mene isto dosta iscjetka ima. Ima ga i inače, sad pogotovo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pa samo se nemoj sekirat.. koliko duph pijes na dan?
Sarita ja stalno osjecam mokro dolje ahahaha i stalno imam osjecaj da cu se upiskit..... Idem na wc svako malo.
Bela dobro nam dosla... Koliko si trudna? Jel znas kad je bila ovulacija? Kakve simptome imas? Sve nam pisi hehehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji