Pozdrav drage mame i one koje ćete to tek postati….
Ja sam danas saznala da sam trudna… 7 dana mi je kasnilo i test pokazao dvije crtice (prva trudnoća)….pregled mi je za tjedan dana….imam blage grčeve u donjem djelu trbuha i blagi roskasti iscjedak…kako je vama bilo u početku ?
Hvala na odgovorima 🥰
Jesi rekla doktoru za iscjedak? Ako si zaboravila, nazovi ga pa ce ti prepisat duphaston....
Ja sam imala implantacijski spotting 7 dpo - to mi je bio i prvi simptom 🤗.... Ipak se nadam da necu vidjet nista slicno narednih 9 mjeseci hehehhe...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja držim 🤞🤞 da plusić samo potamni ❤️
Makar te sasvim razumijem oko proglašavanja. I sama sam vidjela plus dosta rano i bila je blijeda crta. Svaki dan sam piškila test dok nisam nakon 5 dana dobila lijepu crtu 😁
Kikica kako je tebi? Još iscjedak traje?
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jojadržim 🤞🤞 da plusić samo potamni ❤️
Makar te sasvim razumijem oko proglašavanja. I sama sam vidjela plus dosta rano i bila je blijeda crta. Svaki dan sam piškila test dok nisam nakon 5 dana dobila lijepu crtu 😁
Hvala.... Doktor me narucio vec 6.4. na pregled... Tad cu bit tek 4 tjedna trudna 😲 jel moze sta vidjet tad uopce ???
Mozda me narucio samo da mi da uputnice za vadit krv i duohaston... Pojma nemam ahaha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky i zoe kraljice !!!!!! Hehehehhehe dodjite nam brzooooo
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hvala…. Doktor me narucio vec 6.4. na pregled… Tad cu bit tek 4 tjedna trudna 😲 jel moze sta vidjet tad uopce ???
Mozda me narucio samo da mi da uputnice za vadit krv i duohaston… Pojma nemam ahaha
A ja još nisam niti zvala dr 🤣🤣
Možda može vidjeti barem nešto. Nadam se da će biti ok ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala…. Doktor me narucio vec 6.4. na pregled… Tad cu bit tek 4 tjedna trudna 😲 jel moze sta vidjet tad uopce ???
Mozda me narucio samo da mi da uputnice za vadit krv i duohaston… Pojma nemam ahaha
A ja još nisam niti zvala dr 🤣🤣
Možda može vidjeti barem nešto. Nadam se da će biti ok ❤️
Heheheh nazovi ga pa ces vidjet sta ce ti reci... Mene je u prvoj trudnoci narucio tek u 7 tjednu.... Mislim da tek nakon spontanog ili nekih drugih gluposti, narucuju ovako rano.... Nije ni meni jasno al ajde hehehe
Koliko ste se dugo trudili?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sljedeći tjedan ću zvati. Prvi puta sam radila test tek kad mi je kasnila tjedan dana i nakon par dana se išla naručiti, pa mi je rekla da ne rade pregled prije 7-8tt. Ali vjerojatno tebe ranije zbog već jednog spontanog.
Krenuli smo u 11. mj. Taman smo sada napravili pauzu jer imam problema s koljenom i trebala sam na operaciju. I sad kad se nismo niti trudili je došao ➕.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sljedeći tjedan ću zvati. Prvi puta sam radila test tek kad mi je kasnila tjedan dana i nakon par dana se išla naručiti, pa mi je rekla da ne rade pregled prije 7-8tt. Ali vjerojatno tebe ranije zbog već jednog spontanog.
Krenuli smo u 11. mj. Taman smo sada napravili pauzu jer imam problema s koljenom i trebala sam na operaciju. I sad kad se nismo niti trudili je došao ➕.
Aimee ... To obicno tako bude... Nadam se da ce koljeno bit ok 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sarita uzimas li nesto od suplemenata?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji