Jelenko cestitam! Uzivajte u odmoru!
Mo_zg dobrodosla!
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Hvala cure 🤗 Evo upravo stigli u apartman i uključili klimu, milina🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko divni ste! Uzivajte na odmoru.
Mo_zg dobrodosla. Pisala sam prije neki dan da mi je na zadnjem pregledu doktor rekao da mi je posteljica nisko, ali da nije strasno i da misli da ce se do iduceg pregleda podici. Tako da ako ti doktor nije rekao da se cuvas ili nesto slicno nemas brige ☺️
Mo_zg dobrodosla 🥰
Ja zvala doktoricu, na godisnjem je do ponedjeljka tako da moram cekati... a sad sam isla na wc i vidim smedi iscjedak, tako da sam ovaj tjedan maksimalno u lezecem polozaju i molim se da izdrzimo bar jos 10 tjedana u komadu 😔
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mo_zgdobrodosla 🥰
Ja zvala doktoricu, na godisnjem je do ponedjeljka tako da moram cekati… a sad sam isla na wc i vidim smedi iscjedak, tako da sam ovaj tjedan maksimalno u lezecem polozaju i molim se da izdrzimo bar jos 10 tjedana u komadu 😔
Nisam baš puno popratila postove od ranije pa ne znam je li ti ovo prvi put da imaš smeđi iscjedak ili se ponavlja, ja sam ga također imala i doktorica mi je rekla da to u pravilu nije ništa zabrinjavajuće dok god nije sviježa krv, da može biti posljedica odnosa ili puknuća neke kapilare uslijed širenja maternice 🙄 meni se pojavilo za sad samo jednom (negdje u 14tt), ali nisam bila u mogućnosti pretjerano baš mirovati jer imam sina od 18mj😅
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Mo_zgdobrodosla 🥰
Ja zvala doktoricu, na godisnjem je do ponedjeljka tako da moram cekati… a sad sam isla na wc i vidim smedi iscjedak, tako da sam ovaj tjedan maksimalno u lezecem polozaju i molim se da izdrzimo bar jos 10 tjedana u komadu 😔
Nisam baš puno popratila postove od ranije pa ne znam je li ti ovo prvi put da imaš smeđi iscjedak ili se ponavlja, ja sam ga također imala i doktorica mi je rekla da to u pravilu nije ništa zabrinjavajuće dok god nije sviježa krv, da može biti posljedica odnosa ili puknuća neke kapilare uslijed širenja maternice 🙄 meni se pojavilo za sad samo jednom (negdje u 14tt), ali nisam bila u mogućnosti pretjerano baš mirovati jer imam sina od 18mj😅
U oetak sam bas krvarila i imala kontrakcije i ostavili su me u bolnici bili pa zbog toga mi bas nije svejedno, strah me jer ne mogu naci uzrok, posteljica uredna, cerviks nije skracen samo smeksan
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mo_zgdobrodosla 🥰
U oetak sam bas krvarila i imala kontrakcije i ostavili su me u bolnici bili pa zbog toga mi bas nije svejedno, strah me jer ne mogu naci uzrok, posteljica uredna, cerviks nije skracen samo smeksan
Žao mi je, nisam znala. Nisam htjela umanjiti tvoju brigu i apsolutno mi je jasno da ti nije svejedno. Nadam se i vjerujem da će sve biti okej🥰
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Mo_zgdobrodosla 🥰
Žao mi je, nisam znala. Nisam htjela umanjiti tvoju brigu i apsolutno mi je jasno da ti nije svejedno. Nadam se i vjerujem da će sve biti okej🥰
Ne brini, nisam ni u jednom trenu tvoj komentar tako shvatila.. hvala 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure, imam jedno pitanje do kad mi kao trudnice smijemo putovati na duze relacije preko granice i to automobilom.
Razmisljamo da idemo na more prvi plan je bio pocetkom septembra tad bi bila oko 26 sedmica, a sad imamo opciju da idemo kasnije kad bi trebala biti 28 sedmica, e sad ne znam da li mi je to pametno razmisljali smo cak i o odlasku avionom al mislim da tek oni imaju ogranicenja. 🙂
Jelenko divni ste 💙 cestitam
boy 💙🌍
Jelenko predivni ste, uzivajte i odmorite se ❤❤ Drago mi je da vam je sve dobro proslo 😊
Bruna ja bi spomenila dr.taj zelenkasti iako kazes da nije puno pa vjerojatno nije nista. Kod mene bude isto nekad vodenasto, nekad mlijecno a nekad zuckasto i na nalazu je napisao uredna zuckasta sekrecija, tako nesto. Miris zna biti jaci ali mislim da je vise do mokrace i znoja u kombinaciji.
Slee i Lori i vi ste uskoro na pola, brzo ce to 🤗 Nadam se da ce sve biti ok za dva tjedna na pregledu i da cu poceti cesce osjecati udarce 👶
Mo_zg dobrodosla 💛
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji