Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    10. Kolovoz 2021. 15:55

Bela hvala ti , da ja vec par veceri nemogu zaspat koliko me bole svi zglobovi i misici … mislila sam cekat pon pregled pa pitat ginekologa dali si smijem uzet i sta ali sam pocela razmisljat da uzmem i prije na svoju ruku 🙈 kojeg ti pijes? 

Josipa a gle ja cu uzet 3u1 jer CYBEX ima odlična jaja. Da nisam planirala kupit njihova kolica, uzela bi njihovo jaje na neka druga kolica tako da njihova def 3u1 

E hvala za info bas cu si narucit ove tri pidamice :) 

Koje velicine vi uzimate? 🤔 50 ili 56? Kao bojim se da mi u 50 nikad nece ni stat a 56 ako nije tipa velika beba od 55cm ce mu bit dosta veliko :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• nelanr_
    10. Kolovoz 2021. 15:59

sve sto sam do sad uzela je 62 cm 😂😂 ovo drugo mi djeluje da mu nece moci ni dan al moram bar nesto u 56 inace nece imati u cemu izaci iz porodilista 😂
    Mi za kolica se jos razmisljamo ne bi da dajem vise od nekih 300e, a opet se brinem za kvalitet  tako da jos uvijek ne znamo sta cemo plan je neka 3u1

boy 💙🌍

Maša🤰🏼
    10. Kolovoz 2021. 16:06

Hahahahha ma kako 62 🙈 to je velicina za bebu od 3 mjeseca 😂😂😂 ja uzela jednu 50 a ostalo 56 i sad gledam da cu narucit ove sa tim rukavicima pa mozda da isto uzmem 56 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    10. Kolovoz 2021. 16:42

Maso ja pijem sumike one, nemam pojma koja marka, taman potrosila pa bacila, zelno pakiranje
    Sto se velicina tice, prosli put sam uzimala od 56 pa na dalje, da bi maloj sve lrvih mjesec dana bilo veliko tako da sada uzimam par komada 50, a ostalo od 56

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    10. Kolovoz 2021. 16:48

Ja sam ovaj kompletić uzela 56, mislim da će nam to biti za izlazak iz rodilišta. I mojoj je sve bilo veliko možda tjedan dva ali onda je nadošla pa joj je pasalo. Mislim da su mi svi bodiji od 56 pa nadalje i to oni na preklop u veličini 56. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Schinin
    10. Kolovoz 2021. 17:18

Hello trudnoce 🌞
    Ja sam na izmaku snaga, obadvoje mi je pokupilo neku prehladu, pa su sve nikakvi a pogotovo su nam noci teske, malac skoro nista n  spava pa tako ni ja 😓 a sad Evo i meni pocelo grlo peckat…malo ste me zbedirale s pricama o kg, usudim se reci da sam definitivno sa najvise kg krenula 🙈 a trbuh mi je oooogroman🙈 samo sam vam htjela reci da se be brinete previse oko toga, sve je ok koliko god da dobijete, a trudnoca je definivno pogresno vrijeme za dijete osim naravno one za gestacijski dijabetes.
    Za kupovinu stvari ja cekam 11mjesec I Black Friday ponude 😃 ne znam kako kod vas, ali Znam da su njemacka I Austria krenuli uvoditi isto tako neke Black Friday specials. Kod nas se stvarno moze super usparati 😀 I naravno Bozicna snizenja 😄
    Hvala na odgovorila za cijenu baby watcher , ja sam mislila da vise kosta… iako kod vas ako nije akcija ipak bude malo vise skuplje nego kod nas…
    ——————————————
    Cestitke na dobrim pregledima I otkrivanjima spola 💕 drago mi je da kod svake sve ide po planu ♥️
    Jelenas nisam pohvatala jel ti imas sto sa stitnom? Ovakav fT4 me be bi uzbudjivao kao takav. Kazes da je TSH bio normalan- ako je bio u nizem djelu, izignoriraj ovu fT4 vrijednost. Ako je TSH oko 4 onda ev ipak uvesti/povecati malo levothyroxin dozu
    Nela principijelno tantrum verde moze za kratak period ali ga je bolje izbjegavat. Kao sto su cure rekle isla pastille ili neke sa lidokainom bi bile bolji izbor. Meni pomaze najvise drzati grlo “vlaznim”, kad boli uvijek imam neku bombonicu (ja volim ricola) u ustima

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Mum of four
    10. Kolovoz 2021. 18:23

Maša🥰🤰🏼

Hahahahha ma kako 62 🙈 to je velicina za bebu od 3 mjeseca 😂😂😂 ja uzela jednu 50 a ostalo 56 i sad gledam da cu narucit ove sa tim rukavicima pa mozda da isto uzmem 56 🤔

Moja je rodjena sa 4150/52, i mogu ti reci da je 2 tjedna nosila 50. Sad sve ovisi i o ducanima 50 nije svugdje isto. Al najvise se isplati uzimat 56

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

tierra
    10. Kolovoz 2021. 18:28

Margo

Ja sam isla na inducirani porod sa 38 tjedana nadam se da cu ovaj put docekati svoje trudove 😀

Ja uzasnu muku mučim s probavom, s obzirom da mi je zeljezo ispod 4, moram piti tablete, a one su me zatvorile skroz.
    Kaze doktorica da se snalazim kako znam jer ako me skine s tableta da cu se rusit.
    Da ne postoje Eva q cepici ne bih uopce isla na WC.

Kako se vi borite sa zatvorom?

Uz Elevit koji pijem od pocetka, prije cca dva tjedna krenula sam s bio cult probioticima i svaki dan 4-5 svjezih sljiva pojedem. Tjeram se isto tako i sto viae tekucine popiti jer mi to nije bas specijalnost inace :P
    I uz to jos dietpharm magnezij sumece tablete jer su mi bili krenuli grcevi u nogama. Od tad nikakve probleme nemam. Danas sam bila u malo duljoj setnji pa je malo jedino bio pritisak dolje u trbuhu.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    10. Kolovoz 2021. 18:48

Jeste pocele citati neku stucnu literaturu vec? S obzirom da otvaram cuvanje trudnoce s 1.9., a sad sam vec na godisnjem, danas sam opustosila knjiznicu i citam upravo kako pravilno dizati i spustati bebu :)
    Mozda bolje da sam uzela nesto s pripremama za porod

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Teeny
    10. Kolovoz 2021. 18:55

Moja curka se rodila dan prije termina i bila je 52 duga tako da veličinu 50 nije nosila, 52 je vrlo kratko tako da se u sustini najvise isplati uzimati broj 56.
    Bolje da im je malo veliko nego da je malo.
    Nela ne znam iskreno zasto su ti dale tantum verde,.
    Mozes slobodno koristiti djeciji propolis sprej posto on ne sadrzi alkohol. Ja sam ga nedavno koristila i dosta mi je pomogao kod grlobolje.
    I da, isla pastile isto mozes. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.