jutro 🌞 ja sam jutros ustala sa bas jakom grloboljom izgleda da hladna voda, stalno otvaranje prozora i klima su ucinili svoje. U apoteci su mi dali sprej za grlo tantum verde jer kao njega smiju trudnice i sad citam na netu da ga trudnice ipak ne smiju koristiti pa ne znam da li uopce da nastavim 🤦
Znam da smijes isla pastile, meni su one super, a na prirodnoj bazi i u uputi o lijeku pise da su dopustene za trudnice
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Meni su isla pastile isto odlične, čak su mi i fine 🙈 Ja nemam još problema sa zatvorom, ako se dobro sjećam nije me ni u prve dvije trudnoće to nešto mučilo, više hemeroidi no ovaj puta evo da pokucam niti to. Trenutno sam evo baš bez nekih muka, osim psihičkih jer onda ja odma zabrijem da nešto nije ok 🤦🏼♀️ Upalim baby watcher pa se umirim...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bok cure Nadam se da ste dobro. Vi koje ste na moru uživajte i za nas ostale
Deedee čestitke od srca na dobrim nalazima amnio! I čestitke na dečkiću
Nela i AnnaO čestitke na odličnim pregledima
Jelena meni piše za referentni interval za FT4 od 11.5 tako da vjerujem da je to ok, ali svakako će ti oni još reći ako treba eventualna neka minimalna terapija. Što se tiče simptoma ja isto više nemam skoro ništa, jedino me malo probava zeza zadnjih par dana.
Margo zadnjih par dana imam problema s probavom, obavim svaki dan ali uz muku Inače uzimam Bio Kult pa sam razmišljala da počnem 2 dnevno umjesto jedne. Jedem puno voća i povrća ali zasad ne pomaže. Nadam se da će se brzo regulirati
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Mum of fourje dasamo smo se za 4. trudnoću malo naručili jer sam imala 2 uzastopna spontana..sad se nadam da će sve biti ok..
Margo jesi probala željezo sideral? Ja njega pijem i ok mi je. Uz to svako jutro i večer popijem 2 dcl donata.
Ajde bas mi je drago. Nas je ova cetvrta iznenadila al ugodno
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mene je evo sad u sekundi oprao neki strah i nervoza šta ako mi u četvrtak na pregledu kaže da nešto nike u redu sa bebom, evo do sad se nisam s tim uopće zamarala... Možda zato što danas imam kao neku laganu bol u trbuhu i sijevanje baš kroz onu stvar🤦♀️Vjerojatno me to uznemirilo
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Margo isto danas moram kupiti te cepice jer ovako svakih 4-6 dana 🤭 uz 1 probiotik dnevno, mozda kao sto Lori kaze pojacati probiotik na 2 dnevno..
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
otici cu i po te pastile ne znam sta mi bi pa da ih poslusam i uzmem prije nego bolje istrazim 🤦 za sad ispiram sa morskom soli, jedem djumbir, med, limun pa valjda popusti za dan - dva .
Ja inace imam problem sa zatvorom tj. idem u wc svako 2-3 dan i to mi je normalno, dok evo u trudnoci i po 2x dnevno nekad 😂
boy 💙🌍
Uh jel smijemo te Eva Q čepiće na svoju ruku uzimati? Ja imam uzasne probleme, ne mogu uopće na wc. Pijem Bio kult probiotik, pijem ujutro na tašte magnezij i navečer prije spavanja, jedem lanene sjemenke svaki dan u probiotickom jogurtu sa zobenim, pijem 2 dcl Donata navečer. Stvarno sam već očajna.
E da, zaboravila sam spomenuti i da si umijesam tu i tamo psyllium ljuskice u jogurt
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Jelenas ja sam pitala hvala ti puno, a jesi sigurna da imaju? Jer nije prikazano… mislis na ove ili gledam krivo?
Kile ja sam 19 tjedana i na +2 kile sam , mislim da je to kao skolski malo al ne zamaram se . Sad mi se taman otvorio apetit tako da krenut ce to na gore 😂
Bella zaljepis jos jednom slikuu od vezica molim te , nisam je stigla pogledat a bas me zanima :)
Stvari za bebu mi smo kupili jedan kompletic i tuticu i moja mama i seka su kupile po nesto ali pravi soping cemo pocet tamo za nekih mjesec dana 😊😊😊 kolica smo nasli ali cekam ako ce slucejno bit koji popust odlucili smo se za CYBEX TALOS bili smo ih vidjet u Trgovini i zaljubili se 😍 vjerovatno cemo uzet u bež boji :)
Pitanje 😂 dali vi pijete magnezij? 🤔🤔🤔
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji