Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    18. Srpanj 2021. 17:53

PiaBuu draga, drži se! Ne mogu ni zamisliti kako je to bolno iskustvo.. Budi jaka i u nove pobjede po 🌈 bebolinu.. ❤️❤️❤️❤️
    Slee, i mene uhvate lagani grčići i kao neko probadanje skroz do dolje.. Ove dane sam užasno nervozna i jako loše spavam, sve me žulja i nikako se ne mogu namjestiti.. Mučnine i dalje svaki dan popodne i navečer.. Sva sreća pa smo malo odmorili od vrućina.. 

Taya_
    18. Srpanj 2021. 19:06

PiaBuu žao mi je.. 😢 
    Ja sam imala kiretažu sa 9+4tt ali ja sam počela krvariti.. Kad sam stigla već se nisu čuli otkucaji srca bebe.. Zbog obiljnog krvarenja završila na hitnoj kiretaži na živo.. U svakom slučaju biraj tablete ako možeš. Oporavak mi je trajao 4mj. da se se ustabililo kao prije.. I evo 6mj. poslje toga ugledala sam plusić.. Želim ti puno snage, preboli gubitak psihički i fizički i tada će stići i beba.. Sve smo uz tebe i javi nam se koji put.. ❤️

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

jelenas
    18. Srpanj 2021. 19:08

Cure ja sam danas baš koma, nos pun, grlo pecka, izbio mi herpes...uz to sve naravno umor i mučnine i dalje. Nadam se da će proći do subote kad idemo na more. Našla sam rabljeni babywatcher pa sam uzela, jedva čekam da mi stigne 😍

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    18. Srpanj 2021. 19:43

Jelenas super, gdje si ga nasla? Ja sam isto razmisljaa o njemu, al me strah da ce me napravit jos ludjom ako ne nadjem odmah otkucaj

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• maryG
    18. Srpanj 2021. 20:13

PiaBuu

Hvala vam cure na podršci, puno mi sve ovo znaci.
    Ne znam s kime bih ovo pričala jer neće nitko reci da je to prošao…
    Koliko sam shvatila onda je bolje da popijem tabletu nego kiretaza ?
    Kako se onda prati ciklusi iza toga ? Nakon koliko ste pokušavale opet zatrudnjeti ?

Ja sam imala u 7.tt, dali su mi neku injekciju za poticanje kontrakcija, a sljedeće jutro sam išla na pregled. Sve se samo očistilo pa nisam morala na kiretažu. To je bilo krajem 1.mj, a krajem 5.mj smo ponovo probali i zatrudnjela sam. Znači fazmak od 4 mjeseca
    Isto mi je bilo jako teško jer malo žena o tome priča i tek kada ti se to desi shvatiš koliko je često... 

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

Birdy 🧚🏻
    18. Srpanj 2021. 20:18

Piabuu zao mi.. ali vjeruj proci ce s vremenom 😢
    Ja sam dobila tablete i doma sama imala agoniju, bolni grcevi maternice a nista se spustalo niti sam se otvarala, pa na hitnu i kiretaza..  uglavnom lose iskustvo imam s tabletama ali vidim da svatko drugacije reagira tako da svakako prvo njih uzmi- tako bar preporucaju i dr. u petrovoj.
    Nakon 9 mjeseci sam opet zatrudnila.. s time da nisam ni pokusavala ranije.. Na poslu su mi znali samo nadredeni, i dobila sam 3 tjedna bolovanja jer sam imala dva postupka pa je sve duze trajalo.. 
    Mozete mi upisati Zagreb mjesto rodenja, a ime curice nekako cuvamo za sebe do kraja bas zbog tog nekog opreza jos uvijek 🤷‍♀️

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• maryG
    18. Srpanj 2021. 20:27

PiaBuu žao mi je što to moraš prolaziti 😞 nemoj misliti da s tobom nešto nije u redu jer jako puno žena kroz to prođe, ali se zna samo za mali dio njih. Kako mi je jedna osoba rekla 'barem znaš da možeš ostati trudna'. Vjerojatno je došlo do kromosomske greške za koju je mala vjerojatnost da se ponovi. Ginekolog će ti vjerojatno preporučiti uzimanje folne (folacin) par mjeseci prije novog pokušaja. Nemoj forsirati novu trudnoću dok ne budeš psihički spremna. Meni se činilo nakon mjesec dana da sam spremna, ali i sad još uvijek osjećam psihičke posljedice (strah,anksioznost). 
    Samo polako i sljedeći put će sve biti u redu 🌈❤

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

• mamasita05
    18. Srpanj 2021. 21:43

Slee

Jelenas super, gdje si ga nasla? Ja sam isto razmisljaa o njemu, al me strah da ce me napravit jos ludjom ako ne nadjem odmah otkucaj

Hej
    Imam ti ja baby watcher. Narucila ga u prvoj trudnoci, al dok je dosao s aliexpressa, vec sam osjetila bebu. Ovaj put sam i zaboravila na njega, kad bi se sjetila, od malog nebi stigla ni isprobat ga, i sad opet osjetim bebu vec 2 tjedna.  Nov, nekoristen. Ako zelis, dam ti za iste novce za koje sam ga narucila. 😄

jelenas
    18. Srpanj 2021. 21:52

Slee ja sam uzela od neke žene na Njuškalu. ;) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    18. Srpanj 2021. 22:28

Bok cure!
    Naša se curica počela lijepo javljati blagim udarcima al dovoljno da ju osjetim, pogotovo navečer ili ako pojedem nešto slatko 🤣 danas je napokon muž osjetio udarce i to je baš poseban osjećaj 🥰☺

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.