Pozdrav cure,
Javljam Vam se nakon duže vremena.
Danas sam bila na pregledu i Dr mi je rekao da moram sljedeći tjedan obaviti kiretazu, plod se ne razvija i nema srčane otkucaje u početku 8tj
Nakon porasta bete pred koji dan ponadala sam se da ću ipak postat mama 😭
Koliko smo to samo željeli... duša me boli, bas boli..
Razmišljam o tome da prođem još kod privatnika, ne znam...
Milijun pitanja zašto se ovo moralo dogoditi.. boli..
Vi žene koje ste imale missed ab, jeste išle na kiretazu ili ste uzele tabletu ? Dali boli ? Šta ste rekle na poslu ?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Draga Piabuu, strašno mi je žao. Sve smo se ovdje poveselile skupa s tobom.
Ja sam imala kasni pobačaj u 20tt tako da sam imala inducirani porod i kiretažu. Ima ovdje žena sa sličnijim iskustvom pa se nadam da će ti pomoći, a imamo i grupu za spontane pobačaje pa slobodno prolistaj i priključi se, meni je jako puno pomoglo.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
PiaBuu jako mi je zao :(
Ja sam uzela tabletu. Prva se dobije i onda za dva dana se ide po drugu dozu i onda se ostaje u bolnici taj dan. Nakon prve me nije nista bolilo, a nakon druge boli, ali se izdrzi.
Pet mjeseci nakon sam ponovno zatrudnila i evo za sad sve ok! Znam da sada nista ne zvuci utjesno, ali doci ce i vase vrijeme za srecicu i to prije nego sto se nadas 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav cure,
Danas sam bila na pregledu i Dr mi je rekao da moram sljedeći tjedan obaviti kiretazu, plod se ne razvija i nema srčane otkucaje u početku 8tj
Koliko smo to samo željeli… duša me boli, bas boli..
Razmišljam o tome da prođem još kod privatnika, ne znam…
Vi žene koje ste imale missed ab, jeste išle na kiretazu ili ste uzele tabletu ? Dali boli ? Šta ste rekle na poslu ?
Zao mi je jako,ja sam isto prosla to u 8 tt,isla sam na kiretazu. Uspavali me tako da me nista nije bolilo. Kasnije su bolovi bili kao menstrualni. Kod dr opce prakse sam dobila 2 tjedna bolovanja. Ja osobno na poslu nisam nista rekla.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pozdrav cure,
Koliko smo to samo željeli… duša me boli, bas boli..
Razmišljam o tome da prođem još kod privatnika, ne znam…
Užasno mi je žao.
Imala sam takav slučaj, srce stalo u 7.tj, skuzili smo tek u 10. Ne trebaš ići kod privatnika i produljivat si agoniju, I tako moraš u bolnicu a nema šanse da ti daju tabletu ili naprave kiretazu bez da te pregledaju jako detaljno.
Ja sam dobila tabletu i poslali me doma, tj doma ju popiješ, dobiješ grčeve i bude kao neka jača menstruacija. Ne boli.
Radila sam normalno, obzirom da sam od doma.
Inače imaš pravo na 2 tjedna bolovanja ako imaš spontani, ako ti šta znači :/ ako ne želiš govorit, reci da si prehlađena.
Doktori svakako uvijek gledaju da se medikamentozno pokuša, pogotovo kod žena koje još žele imati djece.
Sretno i drži se.
Nadam se da se uskoro vraćaš na baby teme na forumu... I ako imaš još pitanja slobodno pitaj.
PiaBuu jako mi je zao :(
Ja sam uzela tabletu. Prva se dobije i onda za dva dana se ide po drugu dozu i onda se ostaje u bolnici taj dan. Nakon prve me nije nista bolilo, a nakon druge boli, ali se izdrzi.
Pet mjeseci nakon sam ponovno zatrudnila i evo za sad sve ok! Znam da sada nista ne zvuci utjesno, ali doci ce i vase vrijeme za srecicu i to prije nego sto se nadas 💗
Ja sam sve tablete doma pila, nisam nikako ostajala u bolnici, imala sam pregled između prve tablete i ostatka tableta nakon par dana. Čak nisam ni kasnije išla na pregled jer sam dobila koronu, pa sam išla sa zakašnjenjem 10ak dana ili više, nakon popijenih tableta.
A valjda ovisi od bolnice do bolnice. Tu u Rijeci se prva popije doma, a za dva dana u bolnici. Tamo sam provela par sati, sve dok nisu vidjeli da je sve otislo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lori- da, ja sam jako zadovoljna Vinogradskom, tamo mi i doktor radi ali da se ne lažemo tamo imam i jednu vezu. Ja sam bila jako zadovoljna sestrama za bebe koje su mi pomagale s dojenjem i jako jako zadovoljna fizijatricom koja nas je nakon carskog digla na noge i obilazila sve rodilje svaki dan. Mene osobno je pripremala i na porod pilates loptom jer sam bila hospitalizirana 2 dana prije nego sam rodila. Nisam čula da druga rodilišta imaju fizijatre na babinjačama. Meni su to bili baš veliki plusevi, čak ne odmah nego sad kad gledam s odmakom.
Ja ću isto u vinogradsku, kao i prvi put.
Da, nisam čula da drugdje imaju fizijatre, to je odlično i jako korisno.
PiaBuu, baš mi je jako žao 😪 😔
Nadam se da ćeš nam se što prije vratiti na baby teme i drži se, puno zagrljaja šaljem💞💞💖💖
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, je kojoj od vas u 10.,11. tjednu bilo kao neko probadanje dolje kroz gospodju? Meni je to bilo na pocetku trudnoce i evo sad opet plus kao neki blagi menstrualni grcici na mahove. Malo me to zivcira, a pred 10 dana kad sam bila na pregledu isto zbog bolova mi je rekla da je sve ok i da tako treba biti. Lkse mi je kad cujem da se i druge dusrecu s time
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji