Evo da javim moj idući pregled je 30.7 napokon sam saznala danas.. I to imamo anatomy scan... e sad sto to točno znaci
Bas mi je zao cure sto se toliko mucite s tim mucninama. Mogu reci da sam ja onda sretnica jer nisam nijednom povracala.
Jučer su me hormoni oprali malo jer unazad tjedan dana sam osjecala migoljenje I lagano ritanje...al jučer nista.. I pocela me panika hvatat I odma najgora razmisljanja ali beba je zato navece odlučila sve nadoknadit da krene sa partijanjem... 😅
Jelenko93 ako je nekima bitniji godisnji I more a da su unaprijed znali da je na taj dan tvoje vjencanje mislim da ti onda bas nisu ni planirala doci..zao mi je doduse da su te tako rastuzili. Ali ajde tvoj je dan I bit ce ti lijepo
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jelenko93 opusteno ja sam prosle godine pravila svadbu u toku korone i jedva smo ista izveli na kraju sam poslije svadbe zavrsila u hitnoj od silnog stresa i loseg osjecaja sto nije sve moglo ispasti kako sam ja zamislila i da svi budu tu. Tako da uzivaj i pokusavaj da se sto manje opterecujes s tim ko moze ko ne moze doci sve na kraju ispadne super 💙
boy 💙🌍
Evo da javim moj idući pregled je 30.7 napokon sam saznala danas.. I to imamo anatomy scan… e sad sto to točno znaci
Bas mi je zao cure sto se toliko mucite s tim mucninama. Mogu reci da sam ja onda sretnica jer nisam nijednom povracala.
Jučer su me hormoni oprali malo jer unazad tjedan dana sam osjecala migoljenje I lagano ritanje…al jučer nista.. I pocela me panika hvatat I odma najgora razmisljanja ali beba je zato navece odlučila sve nadoknadit da krene sa partijanjem… 😅
Jelenko93 ako je nekima bitniji godisnji I more a da su unaprijed znali da je na taj dan tvoje vjencanje mislim da ti onda bas nisu ni planirala doci..zao mi je doduse da su te tako rastuzili. Ali ajde tvoj je dan I bit ce ti lijepo
Hey, ja na to idem sutra na tzv.veci anomaly scan. Evo pojašnjenja: https://poliklinika-harni.hr/trudnoca/pregled/anomaly-scan
Gledaju detaljnu morfologiju bebe, kao i plodnu vodu, cerviks itd. 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
cure da li ste narucivale sa ebay, alija, patpat ili nekih drugih stranica da nije shipping po 100e a da je kvalitet ok. Nisam u radnjama nista zanimljivo vidjela
boy 💙🌍
Freya hvala na linku 🥰
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Nela misliš na robicu? Ja nisam, držim se par dućana koji mi imaju provjerenu kvalitetu robe.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
cure da li ste narucivale sa ebay, alija, patpat ili nekih drugih stranica da nije shipping po 100e a da je kvalitet ok. Nisam u radnjama nista zanimljivo vidjela
Ja naručila s pat pata neku robicu, vidjet ću kad dođe koja je kvaliteta 🤷♀️
Lucija 16.12.2021.💗
Jel se javila Maša? Ne znam jel sam propustila ili se nije još javila...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jel se javila Maša? Ne znam jel sam propustila ili se nije još javila…
Koliko vidim nije, baš sam i ja razmišljala kako je prošao pregled...
Vjerujem da će nam se javiti ☺😇
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji