Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    17. Srpanj 2021. 18:03

Jelenko- ja sam se udavala u 33tt, vjeruj mi da se nisam uopće osjećala trudno i bilo mi je savršeno! Plesala cijelu noć, ginic mi se zabrinuo da sam se otvorila a ono zatvorena skroz do 41tt 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Jelenko93
    17. Srpanj 2021. 19:23

Ma nekako si mislim da bi lakše podnesla i trbuh i težinu nego ovu nemoć, mučninu i slabinu, jednostavno bez energije sam a izdržat cijeli dan i noć takva čisto sumnjam, ne želim da mi vjenčanje ostane u takvom sjećanju a toliko smo se trudili da sve bude lijepo 😟

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

tierra
    17. Srpanj 2021. 19:51

Cure, da prijavim svoje simptome drugog tromjesjecja... dvije noci za redom me lovi grc u desnoj nozi. Jedva ju ispruzim i nakon toga mi bol traje cijeli da. I drugo, poceo me jako muciti zatvor. 
    Sljedeci pregled je u srijedu 21.7. pa cu pricat s doktorom o probioticima i mozda pitat da magnezij pocnem uzimat. Zdravstvene savjete nikad ne trazim online :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Schinin
    17. Srpanj 2021. 20:01

Novasrecica I Josipab cestitke na zdravim curicama 💕
    Jelenas Nadam se da nije nista ozbiljno I da je curki vec bolje
    Ja se vise ne mogu ni low energy nazvat, nemam snage nizasto, vec razmisljam sa ginicem popricat jer uz to gubim dah I Imam kao pritisak na grudima…
    A danas sam bas u banani 😔 da vas pitam za misljenje-jel mislite da pretjerujem? Jucer mi prijateljica ostavi poruku kako me ne moze nazvat, jer izludi s malom (par mj mladja od mog malca) i kako ona absolutno moze razumjeti roditelje koji ubiju svoje dijete. Ono bas wtf???😳  I moji mene izlude I popiju mi zadnji atom snage, ali bas NIKAD nisam ni pomislila ucinit im bilo sto nazao. A takve “roditelje” - koliko god se trudila, pada mi tesko naci mrvu razumjevanja…pol dana sam bila bas ono u soku 
    I na to sve saznam sinoc da je prijateljima I bivsim susjedima cerka preminula (18god) 😭 fizicki me srce boli za njih 💔 
    Cure, zagrlite svoje bliznje jako, jako, jer neznamo sto nam sutra donosi ♥️

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

LadyD
    17. Srpanj 2021. 20:12

Cestitke na pregledima i na curkama i deckicima koji dolaze ❤💙 
    Malo sam neaktivna jer me hormoni peru bas jako... nervoza prisutna vec par dana isplakala sam se bila citav dan u cetvrtak.. bez volje bez energije... neznam jel to zbog ovog ludog vremena ili zbog svega sto se desava oko mene... sve ljudi nervozni i nerazumni... valjda i njih vrijeme smuvalo... nadam se da ce proci uskoro... drzite se sve i nadam se da ce nam svima doci ljepi i radosni dani uskoro.   

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    17. Srpanj 2021. 20:15

jelenas

Cure, sad sam se tak nanervirala s nečim za posao, a još sam i nervozna radi pregleda. Poludit ću do 17:30! Koristi li netko možda baby watcher?

Ja gledam da ga kupim... nesto nikako nisam mirna jel sve u redu... mislim da bi me umirilo da cujem srce kako kuca... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Miraclebaby28
    17. Srpanj 2021. 20:23

Pitanje.... sad sam bila s prijateljicom koja je rodila prije 5 mjeseci.. I sad dosle smo na temu vezanja u autu... dal se vi vezete u voznji s obzirom da sam uz njen komentar da se ona nije vezala,procitala isto da se dosta žena ne veze u trudnoci... ja neznam osjecala bi se pre nesigurno da se ne svezem

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

jelenas
    17. Srpanj 2021. 20:36

Schinin takve izjave ne razumijem pa čak i kad znam da nisu mišljeni “ozbiljno”. Evo zaista ne mogu zamisliti da netko to može prevaliti preko usta, a kamoli nešto drugo. Mislim da su to osobe pomračenog uma koje treba zatvoriti i pomagati im dok su zatvoreni. 
    LadyD ja isto razmišljam, ali se bojim da ne bih možda dobro koristila pa se samo bedirala... 
    miraclebaby ja sam uvijek za vezanje, koliko sam upoznata nema štete za bebe u utrobi, mislim da je puno opasnije voziti se nevezan. 
    Jelenko ma vjeruj mi da ćeš taj dan imati snage, hormoni odrade svoje i bit ces najljepša na svijetu. Vjeruj mi! ❤️ Mi smo se isto tako bojali kako ćemo to sve, bilo je i nama i svima oko nas super! Imala sam energije još narednih tjedan dana!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• maryG
    17. Srpanj 2021. 21:01

Schinin ovu izjavu ne bi ni komentirala 😥 možda bi trebalo s prijateljicom porazgovarati da joj slučajno ne bi nešto palo na pamet... nikad se ne zna što ljudi kriju u sebi, čak i oni koji su nam bliski
    Ja sam isto danas emotivna. Sanjala sam da sam bila na wc-u i obrisala krv i sad ne mogu prestat mislit na to. A pregled je za 3(4) dana, nikako dočekati, sva sam na iglama 😖
    Miraclebaby obavezno se vezati u autu, baš sam negdje pročitala da je puno veći postotak prometnih koje skrive trudnice nego žene koje nisu trudne, zbog smanjenih refleksa itd. Ne daj bože da se desi prometna, mislim da je sigurnije biti zavezan, nego izletjeti kroz staklo. Iako pojas može stegnuti trbuh pogotovo prilikom udarca, možda ga je dobro vezati pod trbuh, a ne preko. A vidjela sam i da negdje postoje 'jastučići' koji olakšavaju vezanje u trudnoći. 

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

freya_444
    17. Srpanj 2021. 21:12

tierra

Cure, da prijavim svoje simptome drugog tromjesjecja… dvije noci za redom me lovi grc u desnoj nozi. Jedva ju ispruzim i nakon toga mi bol traje cijeli da. I drugo, poceo me jako muciti zatvor.
    Sljedeci pregled je u srijedu 21.7. pa cu pricat s doktorom o probioticima i mozda pitat da magnezij pocnem uzimat. Zdravstvene savjete nikad ne trazim online :)

Magnezij neće odmoć, pogotovo kod grčeva tako da slobodno si ga uzimaj :)
    Cure, hormoni su u trudnoći ludilo, razumijem svaku od vas, svaka od nas ima dobre i one loše dane, ali na kraju dana pomazite svoje trbuščiće i znajte da je to sve zbog vaših bebica koje su najveći blagoslov 💖💖
    Što se tiče pojasa, kupila sam dosta rano pojas za trudnice našla sam ga na odličnom popustu i ne žalim ni jedne kune. Puno sam za volanom i nekako mi je sigurnost bebice na prvom mjestu. 🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.