Hola cure ja opet zabusavam sto se javljanja tice
a imam i zaostataka za citati...
moram vam pohvaliti moju curku: privikla se na misao da ce dobiti brata a ne sestru (iako svaki dan jos pricamo o tome zasto ne moze biti seka ) i u subotu smo se relativno spontano trebali naci s prijateljima i ja povedem nju u kupovinu jer sam htjela toj djeci neke sitnice kupiti... i moje gospodjica hop medju baby stvari i vraca se sa paketicem bocica, duda i neka igrackica mickey mouse i kaze "jel mozemo to kupiti za mog baby brata?"
naravno da smo to kupile i jos smo kupile trenerkicu i jedan kompletic...
kad sam skicnula vidjela sam da je krenula diskusija oko stvari potrebnih za bebu: slazem se sa svim predlozenim, ja nisam uzimala sterilizator jer mislim da je nepotreban (iskuhala bocice u kipucoj vodi prije prvog koristenja i poslije normalno prala), onaj grijac bocica - zakuhas vodu i stavis bocicu unutra, funkcionira jednako dobro. baby bullet mi je bio od velike pomoci kad su krenule kasice, bilo mi je lakse izmiksat te male kolicine u malom, nego da sam koristila veliki. I jedan dobar savjet: sto god mislite kupiti gdje pise "baby" (deterdzent, kremice, lijekovi....) kontrolirajte sastav i kupite "normalni" - vecina tih stvari je ista, samo ako stave "baby" platis 3-5 puta vise.
sad idem hvatat zaostatke, dok skidam neke datoteke, da mogu raditi
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Jelenko onda vjerojatno i ja trebam uputnice, budem se još raspitala, ali čudi me da mi nije odmah dala...
Upitnica ja vjerujem da je meni dala zbog prethodnog pobačaja koji se najvjerojatnije dogodio zbog kromosomske greške, a imam i problema sa štitnjačom..
Bruna meni će raditi probir/kombinirani u 11.tt, ali ne šalju sve na to
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 8/2020
👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
miss.ab. 7+3tt 7/2021
Kad se radi nuhalni/kombinirani? Pretpostavljam da bi sutra trebala saznati nešto više na pregledu….. S obzirom da bude 9+/-2….. Nisam još ni krvnu sliku radila, šećer,ništa .. trebala sam jučer ali je prošli tj dok na hitnoj rekla da je to sada manje bitno, da ću već obaviti, bitno da mirujem… 🤷
Muža sam nagovorila da za večeru napravi palačinke 🤣 sad ga poslala u shopping, poslije vani riješi poljoprivredu i onda za štednjak 🤣🤣🤣🤣 baš sam zločesta 🤦
Meni se cini nakon 11.tjedna (pa mozda do 14?). Ja sam radila s 11 tjedana, mislim da je to najranije pa cete vjerojatno sutra dogovoriti za drugi put. Ja sam sad sa 15 tj. nosila nalaze krvi, glukoze, urina, tsh i jetrenih enzima,dr. nije trazio ranije, samo sam neke stvari vec prije radila jer znam za problem sa stitnjacom i zbog terapije fragminom pratim kks redovito. Bravo za muza, moj taman kuha a kako je naucio raditi palacinke svako malo pita oce ih napraviti 😁 S obzirom na mirovanje ne znam kako bi to izgledalo da imam nekog maminog sina 😅
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Kad se radi nuhalni/kombinirani? Pretpostavljam da bi sutra trebala saznati nešto više na pregledu….. S obzirom da bude 9+/-2….. Nisam još ni krvnu sliku radila, šećer,ništa .. trebala sam jučer ali je prošli tj dok na hitnoj rekla da je to sada manje bitno, da ću već obaviti, bitno da mirujem… 🤷
Muža sam nagovorila da za večeru napravi palačinke 🤣 sad ga poslala u shopping, poslije vani riješi poljoprivredu i onda za štednjak 🤣🤣🤣🤣 baš sam zločesta 🤦
Meni se cini nakon 11.tjedna (pa mozda do 14?). Ja sam radila s 11 tjedana, mislim da je to najranije pa cete vjerojatno sutra dogovoriti za drugi put. Ja sam sad sa 15 tj. nosila nalaze krvi, glukoze, urina, tsh i jetrenih enzima,dr. nije trazio ranije, samo sam neke stvari vec prije radila jer znam za problem sa stitnjacom i zbog terapije fragminom pratim kks redovito. Bravo za muza, moj taman kuha a kako je naucio raditi palacinke svako malo pita oce ih napraviti 😁 S obzirom na mirovanje ne znam kako bi to izgledalo da imam nekog maminog sina 😅
Ja riješila hormone štitnjače, btw vi koje to trebate raditi,nije dovoljno kontrolirati samo tsh, već i ft3 i ft4, odnosno slobodne t3 i t4.... Ja ću to morati sada svakih 6-7tjedana, jer štitnjače nemam.... Ostalo ću riješiti čim vidim da se situacija s hematomom stabilizirala... Baš ću je pitati za mišljenje, koji je razlog za stvaranje hematoma... Mislim se sutra ići sama, s mužem ili mamom?🙄
Ma moj muž super kuha .. sve! Osim kolača i torti al to i ne očekujem ...🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo da vam se pohvali tortama koje sam radila za curkin 5 rodendan 😁
https://ibb.co/WnVxF45
https://ibb.co/br6v7vM
Bok cure,
Zanimalo me do kojeg ste tjedna radile? :)
Kako spavate i na šta pazite ? ☺️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Bok cure,
Ne spavam nikako, tj spavam ,na rate 🤣 muka mi od vrućine,mučnine me bude u noći i tako.... Pazim na sve s obzirom da mirujem, ali recimo da pazim na prehranu.... Izbjegavam tunu, općenito robu koja sadrži puno žive, školjke, svježe sireve koji nisu pasterizirani-tipa Feta ili domaći svježi sir itd.. povrće, iako imam sve domaće, perem u vodi sa sodom bikarbonom, pažljiva sam zbog listerije... Suhomesnate proizvode jedem svoje domaće .. i to je to .. ahm, radila sam do prvog pregleda, 6+2 mislim da je bilo...
Bruna torte su predivne 🤩🤩 Ja znam ispeci biskvit i oblijepiti ga slagom 🙈 Kako si uspjela dodati slike, ne znam jesu moje mozda prevelike za dodati :/
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Brunatorte su predivne 🤩🤩 Ja znam ispeci biskvit i oblijepiti ga slagom 🙈 Kako si uspjela dodati slike, ne znam jesu moje mozda prevelike za dodati :/
Hvala 😁
Na Google upiši upload photo, otvori neku od ponudenih stranica, uplodaj sliku i kopiraj ponudeni link.. onda ga samo ovdje nakeljiš 🤣
Bok cure,
Aj sam danas točno na 10 tjedana, uredski posao pa i dalje radim i nadam se negdje do jeseni. Naravno, ako se i dalje budem osjecala ovako dobro. Plus razlika place i naknade za komplikacije mi je par tisuca kuna...
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji