Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    13. Srpanj 2021. 15:10

Aurora na kojoj si terapiji? Bas mi je zao, ali vjerujem da ce sve biti dobro. Miruj i stedi se sto vise

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• nelanr_
    13. Srpanj 2021. 15:12

aurora12

Slee dr.je rekla da se dio odvojio, pretpostavljam posteljice pa moram strogo mirovati. Nadala sam se da nece doci do toga jer sam na terapiji za trombofiliju ali mozda moze biti vise uzroka. Pitala me jesam nesto tesko dizala i naprezala se ali uglavnom mirujem i prije sam znala prosetati do bolnice, u zadnje vrijeme i to slabo.

meni je na uz prosli put pomenuo odvojena posteljica ali nije tome pridavao znacaj nit mi je rekao da mirujem ? zar je to nesto opasno 😳

boy 💙🌍

aurora12
    13. Srpanj 2021. 15:20

Slee

Aurora na kojoj si terapiji? Bas mi je zao, ali vjerujem da ce sve biti dobro. Miruj i stedi se sto vise

Fragmin 5000 od 8+5 tj. Ne znam je li se mozda ovo dogodilo prije uvodenja terapije pa se nije jos vidjelo jer sam imala dosta pregleda i nisu komentirali a nisam ni ja vidjela nista cudno. Danas sam na uzv prvo vidjela bebu i to pa sam mislila da je posteljica i onda mi je dr.pokazala posteljicu s druge strane. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    13. Srpanj 2021. 15:23

nelanr_

aurora12

Slee dr.je rekla da se dio odvojio, pretpostavljam posteljice pa moram strogo mirovati. Nadala sam se da nece doci do toga jer sam na terapiji za trombofiliju ali mozda moze biti vise uzroka. Pitala me jesam nesto tesko dizala i naprezala se ali uglavnom mirujem i prije sam znala prosetati do bolnice, u zadnje vrijeme i to slabo.

meni je na uz prosli put pomenuo odvojena posteljica ali nije tome pridavao znacaj nit mi je rekao da mirujem ? zar je to nesto opasno 😳

Ne znam kakva je tocno situacija, nadam se da ti je dr. dobar i iskusan. Koliko ja znam kod svakog odvajanja posteljice preporuka je mirovanje da se ne pogorsa i krene dalje odvajati. Postoji rizik od prijevremenog poroda ili da beba ne moze dobiti sve sto joj treba preko posteljice. Mami se to dogodilo sa mnom na kraju trudnoce, rodena sam prije vremena hitnim carskim rezom, apgar mi je bio 1/10.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

• Upitnica_st
    13. Srpanj 2021. 15:39

Vidim da vas više radi kombinirani probir. Je li to obavezan pregled ili salje trudnice određenog profila - godine, bolesti i sl?

33👩‍❤️‍👨32

Miraclebaby28
    13. Srpanj 2021. 15:51

Jao vidi slatkih trbuscica... cestitke na deckicima bit ce momaka hrpa dakle.... ja jos cekam da mi posalju kad je moj idući pregled... brzina im je vrlina ovdje 🐌

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Jelenko93
    13. Srpanj 2021. 16:13

Upitnica nije obavezno, ne moraš to obavit. Neki gin imaju običaj slati ali uglavnom iz nekog razloga određenog jer je to ipak "samo" postotak mogućnosti za neku genetsku bolest. Najtočnija je od svih onih double, tripple testova itd jer se radi na temelju uzv, nekih hormona iz krvi i podataka majke a ovi drugi su na temelju krvi samo,pod tim ne mislim na one testove iz krvi nifty, panorama i sl ali ja neću to obavljati, odbila sam,obavit ću samo ovo što me i hin i neurolog traže. Ja ću bit slana na sve živo zbog terapija za epilepsiju koja može svakako utjecat na razvoj djeteta i zato se i vidim u Petrovoj iako nisam iz zg

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• nelanr_
    13. Srpanj 2021. 16:58

aurora12

nelanr_

aurora12

Ne znam kakva je tocno situacija, nadam se da ti je dr. dobar i iskusan. Koliko ja znam kod svakog odvajanja posteljice preporuka je mirovanje da se ne pogorsa i krene dalje odvajati. Postoji rizik od prijevremenog poroda ili da beba ne moze dobiti sve sto joj treba preko posteljice. Mami se to dogodilo sa mnom na kraju trudnoce, rodena sam prije vremena hitnim carskim rezom, apgar mi je bio 1/10.

smatra se boljim kod nas e sad ne znam na nalazu samo pise posteljica u fundusu nista vise i dobila sam nistatin vaginalete preventivno  valjda je sve ok

boy 💙🌍

Bruna257
    13. Srpanj 2021. 16:59

Kad se radi nuhalni/kombinirani? Pretpostavljam da bi sutra trebala saznati nešto više na pregledu..... S obzirom da bude 9+/-2..... Nisam još ni krvnu sliku radila, šećer,ništa .. trebala sam jučer ali je prošli tj dok na hitnoj rekla da je to sada manje bitno, da ću već obaviti, bitno da mirujem... 🤷
    Muža sam nagovorila da za večeru napravi palačinke 🤣 sad ga poslala u shopping, poslije vani riješi poljoprivredu i onda za štednjak 🤣🤣🤣🤣 baš sam zločesta 🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

aurora12
    13. Srpanj 2021. 17:08

nelanr onda bi trebalo biti u redu, nadam se da ce sve biti dobro a ti se isto pripazi za svaki slucaj, nemoj barem nista tesko raditi i naprezati se 🤞🤗
    Drago mi je da muz bio sa mnom jer ne kuzi bas zasto treba mirovati a dr. je bila super i stvarno se potrudila sve nam objasniti i u vezi polipa i bebe. Jel vi cure imate problema s dodavanjem slika u objavu, moze li se to kako rijesiti?

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.