Vidim pišete da su vam se buše zaokružile… Kod mene još ništa, možda zato jer imam škeca od prije 🤣 a i u prvoj t sam trbuh počela dobivati tek negdje u 16-17 TT, kad sam osjetila i prve udarce… ❤️ Mene frka sutrašnjeg pregleda 😖😣
Draga, opusti se i probaj se ne sekirati, najbitnije da bude sve dobro, a tako će i biti, vidjeti ćeš
Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah.... 😣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vidim pišete da su vam se buše zaokružile… Kod mene još ništa, možda zato jer imam škeca od prije 🤣 a i u prvoj t sam trbuh počela dobivati tek negdje u 16-17 TT, kad sam osjetila i prve udarce… ❤️ Mene frka sutrašnjeg pregleda 😖😣
Draga, opusti se i probaj se ne sekirati, najbitnije da bude sve dobro, a tako će i biti, vidjeti ćeš
Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah…. 😣
Razumijem i naravno da je strah uvijek prisutan, ali ja vjerujem u ono najbolje
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah…. 😣
Razumijem i naravno da je strah uvijek prisutan, ali ja vjerujem u ono najbolje
Hvala ❤️💗 mislim, u prošloj se plod nakon 6+4tt nije razvijao... Sad sam spletom okolnosti svaki tj bila na hitnoj zbog tih hematoma, i beba je rasla, za tjedan dana kako i treba... Pa se nadam da će biti sve ok i sutra....🙏❤️
Freya_444 i nemamimena26 cure predivne ste s tim trbuščićima.. 🧡 predivno kako bebice rastu.. 🥰
Bruna257 ovaj put će biti sve u redu.. beba napreduje, molim te nemoj si raditi dodatan stres.. puno nas je prošlo ružne stvari kroz trudnoće ali bitno je da sad ne razmišljaš o tome. Okupiraj se pozitivnim mislima.. Beba sad treba sretnu i pozitivnu mamu.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Evo i nas, malo da se javimo, sutra ulazimo u 16.tjedan 🙏😇
https://ibb.co/6DBD2Vd
Jeeeej 💞💞☀️💖💖💖
Bruna, bit će sve okej vidjet ćeš 😘 i ja sam se tek sad počela zaokruživati, imam ja svog špekeca otprije🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Cure i nama stize decko 💙💙💙
Moram strogo mirovati jer se jedan dio poceo odvajati pa je kontrola za 3 tjedna, 3.8. Nadam se da cemo uspjeti i to izdrzati ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Pozdrav cure, evo ja danas već malo bolje.. Tu i tamo "zacurkam" smeđkasto ali bit će valjda sve ok i nadam se da čujem srčeko sljedeći tjedan ❤️
Ima koja neku dobru preporuku za netflixovu seriju sa prijevodom🤔
Divne ste sve sa trbušćićima 😘😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Taya, Freya hvala vam 💗❤️ ma mora biti ok, nema izbora 🥰 tješim se ovako-i u prvoj t su bili hematomi,al se sve razvijalo prema planu,tako da i sada mora biti tako 😁
Aurora onda miruj... Znam kako ti je , i sama sam u horizontali 0-24, osim što se tušnem, odem na WC i to je to .. inače sam 100puta dnevno po stepenicama gore-dolje, nema više .. ručak u krevet i to je to..
Sad se spremam srediti nokte.... Mislila sam kod curke na trajni lak, ali je u slo i ne može preko granice jer nije cijepljena, izolaciju si ne može priuštiti jer ima tamo salon... Tako da se moram snaći 🤷
Pozdrav cure, evo ja danas već malo bolje.. Tu i tamo "zacurkam" smeđkasto ali bit će valjda sve ok i nadam se da čujem srčeko sljedeći tjedan ❤️
Ima koja neku dobru preporuku za netflixovu seriju sa prijevodom🤔
Divne ste sve sa trbušćićima 😘😘
Sex/lige 👍
Cure i nama stize decko 💙💙💙
Moram strogo mirovati jer se jedan dio poceo odvajati pa je kontrola za 3 tjedna, 3.8. Nadam se da cemo uspjeti i to izdrzati ❤
Čestitke na malom dečkiću 💙 bit će sve u redu, samo odmaraj.. Beba će sve izdržati..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji