Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    13. Srpanj 2021. 11:28

nemamimena26

Bruna257

Vidim pišete da su vam se buše zaokružile… Kod mene još ništa, možda zato jer imam škeca od prije 🤣 a i u prvoj t sam trbuh počela dobivati tek negdje u 16-17 TT, kad sam osjetila i prve udarce… ❤️ Mene frka sutrašnjeg pregleda 😖😣

Draga, opusti se i probaj se ne sekirati, najbitnije da bude sve dobro, a tako će i biti, vidjeti ćeš

Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah.... 😣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

nemamimena26
    13. Srpanj 2021. 11:31

Bruna257

nemamimena26

Bruna257

Vidim pišete da su vam se buše zaokružile… Kod mene još ništa, možda zato jer imam škeca od prije 🤣 a i u prvoj t sam trbuh počela dobivati tek negdje u 16-17 TT, kad sam osjetila i prve udarce… ❤️ Mene frka sutrašnjeg pregleda 😖😣

Draga, opusti se i probaj se ne sekirati, najbitnije da bude sve dobro, a tako će i biti, vidjeti ćeš

Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah…. 😣

Razumijem i naravno da je strah uvijek prisutan, ali ja vjerujem u ono najbolje 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bruna257
    13. Srpanj 2021. 11:38

nemamimena26

Bruna257

nemamimena26

Bruna257

Ma mora biti 🙏 frka me jer je prošle godine u ovom tt srce stalo, pa me zato strah…. 😣

Razumijem i naravno da je strah uvijek prisutan, ali ja vjerujem u ono najbolje

Hvala ❤️💗  mislim, u prošloj se plod nakon 6+4tt nije razvijao... Sad sam spletom okolnosti svaki tj bila na hitnoj zbog tih hematoma, i beba je rasla, za tjedan dana kako i treba... Pa se nadam da će biti sve ok i sutra....🙏❤️

Taya_
    13. Srpanj 2021. 11:49

Freya_444 i nemamimena26 cure predivne ste s tim trbuščićima.. 🧡 predivno kako bebice rastu.. 🥰
    Bruna257 ovaj put će biti sve u redu.. beba napreduje, molim te nemoj si raditi dodatan stres.. puno nas je prošlo ružne stvari kroz trudnoće ali bitno je da sad ne razmišljaš o tome. Okupiraj se pozitivnim mislima.. Beba sad treba sretnu i pozitivnu mamu.. 💚

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    13. Srpanj 2021. 11:50

nemamimena26

Evo i nas, malo da se javimo, sutra ulazimo u 16.tjedan 🙏😇
    https://ibb.co/6DBD2Vd

Jeeeej 💞💞☀️💖💖💖
    Bruna, bit će sve okej vidjet ćeš 😘 i ja sam se tek sad počela zaokruživati, imam ja svog špekeca otprije🤣

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    13. Srpanj 2021. 12:02

Cure i nama stize decko 💙💙💙
    Moram strogo mirovati jer se jedan dio poceo odvajati pa je kontrola za 3 tjedna, 3.8. Nadam se da cemo uspjeti i to izdrzati ❤ 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Visibaba07
    13. Srpanj 2021. 12:06

Pozdrav cure, evo ja danas već malo bolje.. Tu i tamo "zacurkam" smeđkasto ali bit će valjda sve ok i nadam se da čujem srčeko sljedeći tjedan ❤️
    Ima koja neku dobru preporuku za netflixovu seriju sa prijevodom🤔
    Divne ste sve sa trbušćićima 😘😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Bruna257
    13. Srpanj 2021. 12:09

Taya, Freya  hvala vam 💗❤️  ma mora biti ok, nema izbora 🥰  tješim se ovako-i u prvoj t su bili hematomi,al se sve razvijalo prema planu,tako da i sada mora biti tako 😁

Aurora onda miruj... Znam kako ti je , i sama sam u horizontali 0-24, osim što se tušnem, odem na WC i to je to .. inače sam 100puta dnevno po stepenicama gore-dolje, nema više .. ručak u krevet i to je to..

Sad se spremam srediti nokte.... Mislila sam kod curke na trajni lak, ali je u slo i ne može preko granice jer nije cijepljena, izolaciju si ne može priuštiti jer ima tamo salon... Tako da se moram snaći 🤷

Bruna257
    13. Srpanj 2021. 12:09

TeJa

Pozdrav cure, evo ja danas već malo bolje.. Tu i tamo "zacurkam" smeđkasto ali bit će valjda sve ok i nadam se da čujem srčeko sljedeći tjedan ❤️
    Ima koja neku dobru preporuku za netflixovu seriju sa prijevodom🤔
    Divne ste sve sa trbušćićima 😘😘

Sex/lige 👍

Taya_
    13. Srpanj 2021. 12:10

aurora12

Cure i nama stize decko 💙💙💙
    Moram strogo mirovati jer se jedan dio poceo odvajati pa je kontrola za 3 tjedna, 3.8. Nadam se da cemo uspjeti i to izdrzati ❤

Čestitke na malom dečkiću 💙 bit će sve u redu, samo odmaraj.. Beba će sve izdržati.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.