Super ti je mullerov testic, takav je i meni bio na beti 85, a to ti je taman za danasnji dan ciklusa.
Citam ti potpis. Vidim imas od mutacija samo pai?
Je samo pai. Al idem kod privatnika u opatiju. On ce mi prepisat heparin svakako, kupovat cu ga sama. Imala sam previse spontanih. I pijem dekortin i trpam utrogestan. Nego recite mi vi trudnice. Kad ste otkrile plusic nisu vas cice bolile? Mene nista ma bas nista sad. A sve one ostale pute su me ubijale. 🤷♀️
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Super ti je mullerov testic, takav je i meni bio na beti 85, a to ti je taman za danasnji dan ciklusa.
Je samo pai. Al idem kod privatnika u opatiju. On ce mi prepisat heparin svakako, kupovat cu ga sama. Imala sam previse spontanih. I pijem dekortin i trpam utrogestan. Nego recite mi vi trudnice. Kad ste otkrile plusic nisu vas cice bolile? Mene nista ma bas nista sad. A sve one ostale pute su me ubijale. 🤷♀️
Ja prva 3 tjedna nisam imala nikakve simptome + krvarila sam. Zato me sad već mjesec dana ubijaju mučnine, glava boli, umor itd.
Samo se opusti i polako.
U prvoj trudnoci me nisu ni u jednom trenu boljele, a sad su me na pocetku boljele... mislim da te ne treba brinuti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ina kod Vlasica ides? Onda smo susjede :)
Ja imam pai i mthfr, iza sebe vanmaternicnu, biokemijske dvije i jedan blighted. Ovo mi je prva trudnoca da sam na andolu jer sam za mutacije saznala tek nakon zadnjeg blighteda, ali se neckam bi li trazila i heparin. Inace smo bili u ivf postupku i doktor je rekao da nema smisla heparin na moje mutacije i da je andol sasvim dovoljan. Za dva tjedna imam prvi pregled pa cu jos jednom pitati, a ako ne, onda cu i ja kod Vlasica.
Sto se tice simptoma, mene su cice bolile jos od postupka pa to ne racunam, a od ostalog su krenuli neki mali grcici i evo od jucer, prekjucer moooozda neka mala mukica, vise odbojnost prema hrani.
Samo polako i smireno i javi betu sutra :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ina85, dobrodošla i čestitam🤰💞 bit će sve ok s betom vidjet ces, samo opušteno...što se tiče simptoma, svaka trudnica je za sebe, ne brini 😁
Bela_le, joooj znam kako ti je, čine se ti pregledi ful daleko 😪 al idu dani,brzo će to 💞☺💖
Lucija 16.12.2021.💗
Pregledi 🤰🤰💞:
Aglaja- 11.6.
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
sedmatina-16.6.
novasrećica-16.6.
Bambina-17.6.
anameri- 18.6.
Lori-21.6.
Ri-22.6.
Anci-22.6.
Slee-23.6.
nemamimena26-24.6.
Maša-28.6.
Angel- 29.6.
Teeny- 30.6.
piba7-30.6.
Peppss-30.6.
freya_444- 2.7.
nelanr- 4.7.
ginger39-8.7.
sirenita-8.7.
Taya-8.7.
Bela_le-21.7.
Lucija 16.12.2021.💗
Ina kod Vlasica ides? Onda smo susjede :)
Ja imam pai i mthfr, iza sebe vanmaternicnu, biokemijske dvije i jedan blighted. Ovo mi je prva trudnoca da sam na andolu jer sam za mutacije saznala tek nakon zadnjeg blighteda, ali se neckam bi li trazila i heparin. Inace smo bili u ivf postupku i doktor je rekao da nema smisla heparin na moje mutacije i da je andol sasvim dovoljan. Za dva tjedna imam prvi pregled pa cu jos jednom pitati, a ako ne, onda cu i ja kod Vlasica.
Sto se tice simptoma, mene su cice bolile jos od postupka pa to ne racunam, a od ostalog su krenuli neki mali grcici i evo od jucer, prekjucer moooozda neka mala mukica, vise odbojnost prema hrani.
Samo polako i smireno i javi betu sutra :)
Tako je. Kod Vlasica sam .
Ja prva 3 tjedna nisam imala nikakve simptome + krvarila sam. Zato me sad već mjesec dana ubijaju mučnine, glava boli, umor itd.
Samo se opusti i polako.
Ma pretrpila bi sve to samo da ovaj put bude sve ok
cure imate li neki savjet za bolno grlo i prehladu? promjena klime je ucinila svoje pored herpesa evo i grlobolja sta se smije koristitii u ovom periodu za saniranje?
cure imate li neki savjet za bolno grlo i prehladu? promjena klime je ucinila svoje pored herpesa evo i grlobolja sta se smije koristitii u ovom periodu za saniranje?
Đumbir,cajevi,paracetamol za bol, prirodni spray za grlo od propolisa obavezno naglasit da si trudna u apoteci. Znat ce oni sta smijes.
Sortiraj odgovore
Najstariji