Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    10. Lipanj 2021. 19:27

Slee

Super ti je mullerov testic, takav je i meni bio na beti 85, a to ti je taman za danasnji dan ciklusa.
    Citam ti potpis. Vidim imas od mutacija samo pai?

Je samo pai. Al idem kod privatnika u opatiju. On ce mi prepisat heparin svakako, kupovat cu ga sama. Imala sam previse spontanih. I pijem dekortin i trpam utrogestan. Nego recite mi vi trudnice. Kad ste otkrile plusic nisu vas cice bolile? Mene nista ma bas nista sad. A sve one ostale pute su me ubijale. 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• piba7
    10. Lipanj 2021. 19:29

Ina85

Slee

Super ti je mullerov testic, takav je i meni bio na beti 85, a to ti je taman za danasnji dan ciklusa.

Je samo pai. Al idem kod privatnika u opatiju. On ce mi prepisat heparin svakako, kupovat cu ga sama. Imala sam previse spontanih. I pijem dekortin i trpam utrogestan. Nego recite mi vi trudnice. Kad ste otkrile plusic nisu vas cice bolile? Mene nista ma bas nista sad. A sve one ostale pute su me ubijale. 🤷‍♀️

Ja prva 3 tjedna nisam imala nikakve simptome + krvarila sam. Zato me sad već mjesec dana ubijaju mučnine, glava boli, umor itd.
    Samo se opusti i polako.

Bela_le
    10. Lipanj 2021. 19:30

Ina85

Slee

U prvoj trudnoci me nisu ni u jednom trenu boljele, a sad su me na pocetku boljele... mislim da te ne treba brinuti 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    10. Lipanj 2021. 19:33

Ina kod Vlasica ides? Onda smo susjede :)
    Ja imam pai i mthfr, iza sebe vanmaternicnu, biokemijske dvije i jedan blighted. Ovo mi je prva trudnoca da sam na andolu jer sam za mutacije saznala tek nakon zadnjeg blighteda, ali se neckam bi li trazila i heparin. Inace smo bili u ivf postupku i doktor je rekao da nema smisla heparin na moje mutacije i da je andol sasvim dovoljan. Za dva tjedna imam prvi pregled pa cu jos jednom pitati, a ako ne, onda cu i ja kod Vlasica. 

Sto se tice simptoma, mene su cice bolile jos od postupka pa to ne racunam, a od ostalog su krenuli neki mali grcici i evo od jucer, prekjucer moooozda neka mala mukica, vise odbojnost prema hrani. 

Samo polako i smireno i javi betu sutra :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    10. Lipanj 2021. 19:52

Ina85, dobrodošla i čestitam🤰💞 bit će sve ok s betom vidjet ces, samo opušteno...što se tiče simptoma, svaka trudnica je za sebe, ne brini 😁
    Bela_le, joooj znam kako ti je, čine se ti pregledi ful daleko 😪 al idu dani,brzo će to 💞☺💖

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    10. Lipanj 2021. 19:53

Pregledi 🤰🤰💞:
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    sedmatina-16.6.
    novasrećica-16.6.
    Bambina-17.6.
    anameri- 18.6.
    Lori-21.6.
    Ri-22.6.
    Anci-22.6.
    Slee-23.6.
    nemamimena26-24.6.
    Maša-28.6.
    Angel- 29.6.
    Teeny- 30.6.
    piba7-30.6.
    Peppss-30.6.
    freya_444- 2.7.
    nelanr- 4.7.
    ginger39-8.7.
    sirenita-8.7.
    Taya-8.7.
    Bela_le-21.7.

Lucija 16.12.2021.💗

Ina85
    10. Lipanj 2021. 20:08

Slee

Ina kod Vlasica ides? Onda smo susjede :)
    Ja imam pai i mthfr, iza sebe vanmaternicnu, biokemijske dvije i jedan blighted. Ovo mi je prva trudnoca da sam na andolu jer sam za mutacije saznala tek nakon zadnjeg blighteda, ali se neckam bi li trazila i heparin. Inace smo bili u ivf postupku i doktor je rekao da nema smisla heparin na moje mutacije i da je andol sasvim dovoljan. Za dva tjedna imam prvi pregled pa cu jos jednom pitati, a ako ne, onda cu i ja kod Vlasica.

Sto se tice simptoma, mene su cice bolile jos od postupka pa to ne racunam, a od ostalog su krenuli neki mali grcici i evo od jucer, prekjucer moooozda neka mala mukica, vise odbojnost prema hrani.

Samo polako i smireno i javi betu sutra :)

Tako je. Kod Vlasica sam .

Ina85
    10. Lipanj 2021. 20:09

piba7

Ina85

Slee

Ja prva 3 tjedna nisam imala nikakve simptome + krvarila sam. Zato me sad već mjesec dana ubijaju mučnine, glava boli, umor itd.
    Samo se opusti i polako.

Ma pretrpila bi sve to samo da ovaj put bude sve ok

10. Lipanj 2021. 21:02

cure imate li neki savjet za bolno grlo i prehladu? promjena klime je ucinila svoje pored herpesa evo i grlobolja sta se smije koristitii u ovom periodu za saniranje?

Ina85
    10. Lipanj 2021. 21:42

nelanr

cure imate li neki savjet za bolno grlo i prehladu? promjena klime je ucinila svoje pored herpesa evo i grlobolja sta se smije koristitii u ovom periodu za saniranje?

Đumbir,cajevi,paracetamol za bol, prirodni spray za grlo od propolisa obavezno naglasit da si trudna u apoteci. Znat ce oni sta smijes.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.