Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    10. Lipanj 2021. 06:58

Pregledi 🤰🤰💞:
    Bela_le- 10.6.
    Sandričak-10.6.
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    sedmatina-16.6.
    novasrećica-16.6.
    Bambina-17.6.
    anameri- 18.6.
    Lori-21.6.
    Ri-22.6.
    Anci-22.6.
    Slee-23.6.
    nemamimena26-24.6.
    Maša-28.6.
    Angel- 29.6.
    Teeny- 30.6.
    piba7-30.6.
    Peppss-30.6.
    freya_444- 2.7.
    nelanr- 4.7.
    ginger39-8.7.
    sirenita-8.7.
    Taya-8.7.

Jutrooo! 😁
    Bela i Sandričak, sretno s pregledom! Javite nam se 🤰
    Bela, bravo za ispit! Jedan po jedan, uspjet ćeš 💪💪

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    10. Lipanj 2021. 07:15

Jutro!
    Kod nas kisa i tmurno, al dobro, ako doktorica danas da zeleno svjetko za kretanje idem u shoping da se malo opustim haha
    Pregled je u 14 sati pa vam se javim poslije
    Kako ste vi? Cure u drugom tromjesjecju kakve simptome imate? Kod mene osim sto su sise i stomak narasli trenutno nista
    E i da pocela sam osjecati bebu kako se mice, ono kao ribica mala, prvo sam se tjedan dana uvjeravala da nije moguce da je orerano, a onda sa  citala da je ustvari moguce jer nije prva trudnoca i vjerojatno je posteljica iza pa mogu osjetit

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    10. Lipanj 2021. 07:21

Freya privatnik kaze da ga tek u 18tt zovem da se dogovorimo za pregled a kod soc idem za neka tri tjedna. Kod nas se to narucuje tjedan dana prije pregleda tako da ne znam tocan datum 🤗
    Belale ma super zeno, rijesit ces na drugom roku i taj drugi ajde ne sekiraj se 🌹
    Ginger joj da, znam za pisonju hehehe nesto sam pobrkala 
    Novasrecica sretno u Zgu nadam se da ce past nekakav shoping danas heheheh 😃
    Belale, sandricak sretno danas na pregledu, kad mozemo ocekivat dobre vijesti 🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    10. Lipanj 2021. 07:22

Cure jel vi mozete mijenjat potpis? Meni nece promijenit 😮 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    10. Lipanj 2021. 07:55

novasrećica

Joja 🙏

Freya privatnik kaze da ga tek u 18tt zovem da se dogovorimo za pregled a kod soc idem za neka tri tjedna. Kod nas se to narucuje tjedan dana prije pregleda tako da ne znam tocan datum 🤗
    Belale ma super zeno, rijesit ces na drugom roku i taj drugi ajde ne sekiraj se 🌹

Najprije idemo u Sesvete mužu nešto obavit, pa po neke stvarčice da se curka veseli..u 16h ima operaciju i iskreno najviše me strah anestezije.

A miškica mala.... Bit ce sve dobro... Drzimo najvece fige na svijetu za brz oporavak vase djevojcice 💙💙💙

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Bela_le
    10. Lipanj 2021. 08:05

novasrećica

Joja 🙏

Najprije idemo u Sesvete mužu nešto obavit, pa po neke stvarčice da se curka veseli..u 16h ima operaciju i iskreno najviše me strah anestezije.

Sretno curici ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    10. Lipanj 2021. 08:42

Bela_le

Jutro!
    Kod nas kisa i tmurno, al dobro, ako doktorica danas da zeleno svjetko za kretanje idem u shoping da se malo opustim haha
    Pregled je u 14 sati pa vam se javim poslije
    Kako ste vi? Cure u drugom tromjesjecju kakve simptome imate? Kod mene osim sto su sise i stomak narasli trenutno nista
    E i da pocela sam osjecati bebu kako se mice, ono kao ribica mala, prvo sam se tjedan dana uvjeravala da nije moguce da je orerano, a onda sa citala da je ustvari moguce jer nije prva trudnoca i vjerojatno je posteljica iza pa mogu osjetit

Nemam nikakve simptome, osim sto mi je trbuh iskočio 🤷‍♀️
    Još ne osjećam svoju bebicu, al dobro ima vremena za to još, bitno da ona raste i da je zdrava 🤗☺💞
    A baš slatko da ju osjetiš! Znači aktivna je, neka neka :)

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    10. Lipanj 2021. 09:09

Sretno curici na operaciji 💗 bit ce sve super! 

Ajme, nisam znala da se moze tako rano osjetiti nesto, prekrasnoooo! 

Cure, kako su vama pocele mucnine? Ja ne mogu rec da je meni mucno cijeli dan, ali par puta u danu me uhvati neko gadjenje prema hrani, nista mi se ne jede, a tu je i neka tezina nakon sto se najedem. Drugi dio dana bih pak sve zivo pojela, ali cim pojedem mi je bas tesko. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• piba7
    10. Lipanj 2021. 09:16

Slee

Cure, kako su vama pocele mucnine? Ja ne mogu rec da je meni mucno cijeli dan, ali par puta u danu me uhvati neko gadjenje prema hrani, nista mi se ne jede, a tu je i neka tezina nakon sto se najedem. Drugi dio dana bih pak sve zivo pojela, ali cim pojedem mi je bas tesko.

Meni je dosta teško s mučninama. Bude mi loše kad sam gladna, a onda kad pojedem mi bude još gore. Bas to, težina u želucu. A navečer uzasna zgaravica i onda me cijelu noć muči želudac.

Bambina
    10. Lipanj 2021. 10:15

Slee

Ja jedino za sada nikako ne mogu i dalje banane koje sam prije svaki dan jela i slatko općenito.. Ali želja za slanim mi je recimo pojačana.. Ludo.. 😄
    Donat Mg mi riješi težinu pa probaj njega piti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.