Bela_le, Sandričak sretno danas na pregledima, javite nam se
Drage moje kako ste danas? Još malo pa vikend, nekako je odmah lakše...
Htjela sam sa vama malo prokomentirati oko Panorame i tih testova, obzirom da bi za dva tjedna to trebala napraviti uz mini anomaly scan.
Još razmišljam da li da idem na osnovnu Panoramu (samo Down) ili na proširenu?
Kakvog ste vi mišljenja, iskustva?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Freya privatnik kaze da ga tek u 18tt zovem da se dogovorimo za pregled a kod soc idem za neka tri tjedna. Kod nas se to narucuje tjedan dana prije pregleda tako da ne znam tocan datum 🤗
Belale ma super zeno, rijesit ces na drugom roku i taj drugi ajde ne sekiraj se 🌹
Ginger joj da, znam za pisonju hehehe nesto sam pobrkala
Novasrecica sretno u Zgu nadam se da ce past nekakav shoping danas heheheh 😃
Belale, sandricak sretno danas na pregledu, kad mozemo ocekivat dobre vijesti 🥰
Najprije idemo u Sesvete mužu nešto obavit, pa po neke stvarčice da se curka veseli..u 16h ima operaciju i iskreno najviše me strah anestezije.
Sretno curki na operaciji ❤️ da sve prođe u redu i da se što prije oporavi..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Freya privatnik kaze da ga tek u 18tt zovem da se dogovorimo za pregled a kod soc idem za neka tri tjedna. Kod nas se to narucuje tjedan dana prije pregleda tako da ne znam tocan datum 🤗
Belale ma super zeno, rijesit ces na drugom roku i taj drugi ajde ne sekiraj se 🌹
Ginger joj da, znam za pisonju hehehe nesto sam pobrkala
Novasrecica sretno u Zgu nadam se da ce past nekakav shoping danas heheheh 😃
Belale, sandricak sretno danas na pregledu, kad mozemo ocekivat dobre vijesti 🥰
Najprije idemo u Sesvete mužu nešto obavit, pa po neke stvarčice da se curka veseli..u 16h ima operaciju i iskreno najviše me strah anestezije.
Sretno curici na operaciji, sve će biti u redu, sigurna sam ❤️
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Bambina, Piba ,Slee nadam se da nećete imat previse mucnina i povracanja.... To je bas iscrpljujuce,.... Ja jos uvijek vodim borbu s prehranom..... Ne mogu nista zdravo.... Voce, povrce ispovracam u roku odma.,.. al mucnine su gore od povracanja.... Uzas!!
Drzim vam najvece fige na svijetu 🙏🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Bambina, Piba ,Slee nadam se da nećete imat previse mucnina i povracanja…. To je bas iscrpljujuce,…. Ja jos uvijek vodim borbu s prehranom….. Ne mogu nista zdravo…. Voce, povrce ispovracam u roku odma.,.. al mucnine su gore od povracanja…. Uzas!!
Drzim vam najvece fige na svijetu 🙏🤞
Ajoj, draga, nadam se da će te proći čim prije.. Baš je teško tako funkcionirati, vjerujem..
I ja vidim da mi nekako voće i smutiji koje sam inače obožavala, nekako ne idu pogotovo sa bananom.. A kada ti se javilo prvi put povraćanje?
novasrecica sretno malenoj ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nemamimena, ja idem sutra na Panoramu, mislila sam čak samo osnovni, ali sutra ću se još jednom konzultirati s dr, pa ću vidjeti...javim još
Bela_le već osjetiš? :O woow, super :) i bravo za ispit, riješit ćeš i taj drugi :) počasti se shoppingom, zaslužila si ;)
nove curke, ja sam jedna od onih koja baš i nije osjetila mučnine, osim umora ni ne znam da sam trudna, želim i vama tako, a i sebi da se nastavi :) ne znam jel dođu one nekad i kasnije, hm, nadam se da neće....
Nema vise hematoma i mali frajer je ponosno pokazao pisu 😂
Sve je savrseno, krva slika moja i bebac odgovara tocno kako bi trebao
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dali znate gdje se može kupiti knjiga Moja trudnoća koju su pisale hrvatske primalje, vidjela sam da se davno 2014 mogla kupiti na kioscima i stranici mondo koja više ne postoji pa ne znam dali se uopće može više nabaviti
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Nema vise hematoma i mali frajer je ponosno pokazao pisu 😂
Sve je savrseno, krva slika moja i bebac odgovara tocno kako bi trebao
Čestitam na malom pišulincu i super pregledu.. Drago mi je da je otišao i taj hematom.. ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji