Drage curke, evo mene s pregleda, koje uzbuđenje! Doktor namješta uzv, a sestra samo u jednom trenutku provali: Ajme, koliki su mu pimpek i jaja! 🤣🤣🤣🤣
Eto, saznali smo i spol, iako se tome fakat nismo nadali s obzirom da ce sutra biti 13. tjedan. Ali eto vec se sve lijepo vidi i dečko je s ponosom pokazivao alatku. 😂
Inace, sve je u redu, veliki smo 6.5 cm, nuhalni nabor i nosna kost su u redu i kaze doktor da sve izgleda odlično. 😍😍😍 Koja sreća i uzbuđenje!
Hehe super, ja sam nekome baš prošli tjedan pisala da se dečki vole hvaliti 🤣🥰
Evo cure došla ja u bolnicu napraviti drugu betu 🍀
Mantram sama sebi da će sve biti u redu iako ni sama nisam sigurna u to ☹️
Misli pozitivno i bit će ti pozitivno 💜
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Jutro svima, nadam se da ste dobro i da vam je izašlo sunce jutros, jer je stvarno lijepi dan 🥰
Ja sutra ujutro idem na more, četiri dana, spojila sam petak da sutrašnjim blagdanom, jer baš osjećam da mi treba odmora, pa se eto veselim tome malo 🤗
Ono što sam htjela sa vama prokomentirati, da li mislite da bi se trebala brinuti ukoliko nemam nekih većih tegoba, od jutra sam ok, osim mokrenje stalnog, tu I tamo osjetim muku u želucu, ali to malo potraje i to je to.
Nikakvih većih tegoba nemam, tako mi je od početka samoga.
Da li je to ok ili je nešto zbog čega se trebam brinuti?
Hvala vam curkice 🤗🍀😘
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro cure!
Nisam baš bila aktivna jer smo za vikend imali hrpu gosti doma, svekrvi je bio rođendan, a danas sam polagala propise za vozački tako da polako čitam zaostatke.
Dobrodošle nove cure i čestitke na dobrim pregledima 🥰
Kod mene nema skoro ništa novo, počele su mi mučnine, ali ne povraćam. Ako ne jedem imam žgaravicu, ako jedem baš mi teško pada na želudac i zlo mi je...
Danas popodne imamo pregled tako da sam uzbuđena i malo uplašena, ali vjerujem da će sve biti u redu 🤞🏼😁
Jutro cure!
Nisam baš bila aktivna jer smo za vikend imali hrpu gosti doma, svekrvi je bio rođendan, a danas sam polagala propise za vozački tako da polako čitam zaostatke.
Dobrodošle nove cure i čestitke na dobrim pregledima 🥰
Kod mene nema skoro ništa novo, počele su mi mučnine, ali ne povraćam. Ako ne jedem imam žgaravicu, ako jedem baš mi teško pada na želudac i zlo mi je…
Danas popodne imamo pregled tako da sam uzbuđena i malo uplašena, ali vjerujem da će sve biti u redu 🤞🏼😁
Sretno na pregledu 🍀🙏 javi kako je prošlo 🥰
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro svima.. ja sam isto uzela godišnji, tako da danas popodne krecemo na more. Od ranog jutra mi je užasno zlo, bas me ubijaju mucnine 🙄
Sandričak super za jutro bez mučnina, neka tako i ostane
Bela ne obaziri se ni najmanje na to što ti drugi govore, ljudi polaze od sebe pa misle da to što oni ne bi uspjeli u nečemu automatski znači ne može i netko drugi
Pepps sretno, bit će sve ok, samo smireno i hrabro
Mala Mu držim fige za betu. Nisam pratila pa ne znam što se dogodilo i zašto misliš da nešto ne valja ali želim ti svu sreću. Javi se s rezultatima!
Nemamimena ja sam bila kratko u jesenskim bebama pa sam ih nastavila i kasnije tu i tamo pratiti i mogu ti reći da su simptomi bili jaaako različiti, neke cure nisu imale uopće mučnine a neke su konstantno povraćale. Isto tako i ostali simptomi, nekima se spavalo, nekima ne toliko itd. Većina je često mokrila to je valjda nezaobilazno Sve je to individualno, ne brini. Mislim da ti je bolje bez mučnina
Cure vidim pričate o moru, mi isto idemo sutra, hoćete se vi kupati? Meni se nekako čini još prehladno, bojim se da neku upalu ne poberem
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Lori ja sam si to isto bas razmisljla ali savjetovat cu se sa gin pa cemo vidit sta ce on rec :)
Trudimo se za 1. Bebicu :)
Imam 18 godina 😍
Pepps, sretno na pregledu!
Nemamimena, nemoj se brinuti, svaka trudnoća je individualna, pa tako i simptomi.
Moji prolaze i dolaze, sad opet imam vecernje mučnine, muce me glavobolje, plus jako loše spavam. Dok nema krvi i bolnih grceva, mislim da je sve u redu.
Jucer sam s ginekologom pricala o pretragama i porodu. Preporučio mi je da biokemijske pretrage radim u Petrovoj, a za porod ce me prebaciti svome kolegi na Sv. Duh kad dođe vrijeme.
Evo cure došla ja u bolnicu napraviti drugu betu 🍀
Mantram sama sebi da će sve biti u redu iako ni sama nisam sigurna u to ☹️
Misli pozitivno i bit će ti pozitivno 💜
Pridružujem se mantranju, i držim fige da je sve u redu 🤞🏼🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji