Mala_mu drzim fige da ce biti sve uredu 🤞🤞🤞🤞
Peppss sretno danas!
Nemamimena ne brini oko simptoma, oni stvarno mogu biti razlici, cak kod jedne osobe ni u svakoj trudnoci ne moraju biti isti
Lori ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pepps, sretno na pregledu!
Nemamimena, nemoj se brinuti, svaka trudnoća je individualna, pa tako i simptomi.
Moji prolaze i dolaze, sad opet imam vecernje mučnine, muce me glavobolje, plus jako loše spavam. Dok nema krvi i bolnih grceva, mislim da je sve u redu.
Jucer sam s ginekologom pricala o pretragama i porodu. Preporučio mi je da biokemijske pretrage radim u Petrovoj, a za porod ce me prebaciti svome kolegi na Sv. Duh kad dođe vrijeme.
Hvala ti draga, vezano za bolne grčeve, mene ako ulove, to traje minutu, dvije i većinom zna biti navečer kada legnem, ovako ujutro, preko dana ništa - sve je u najboljem redu.
Čak se na momente i jako dobro osjećam obzirom da sam trudna, pa me zato to malo i čudi sve.
Sorry što pitam, ali nekako više glava je uvijek pametno.
Mučnine jesu znale biti prisutne, neke lagane, ali nikada povraćanje, glavobolja više na početku, sada kako vrijeme odmiče za sada ih i nemam. Sa spavanjem sam ok, u početku sam se znala buditi i onda gotovo nikako ne bi više zaspala.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Mala_mu drzim fige da ce biti sve uredu 🤞🤞🤞🤞
Peppsssretno danas!
Nemamimenane brini oko simptoma, oni stvarno mogu biti razlici, cak kod jedne osobe ni u svakoj trudnoci ne moraju biti isti
Lori ❤
Hvala ti draga Bela_le
Vjerujem da bude sve ok, ali znaš kako je, strepiš na svaku sitnicu, sto stvari ti se mota po glavi...
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Lori i Ginger cestitam na pregledima 🎉 Nisam sigurna jesu to zasad jedini potvrdeni curica od Bele i decko u zimskim bebama 😍
Mala_mu nadam se da ce beta biti prava i da bebica lijepo napreduje ❤
Nemamimena koliko sam vidjela dosta cura uopce nema mucnine a nekima nestanu pa se vrate tako da nema pravila. Vidim da ti je pregled za tjedan dana, brzo ce to proci 👍
Peppss sretno s pregledom 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro svima, nadam se da ste dobro i da vam je izašlo sunce jutros, jer je stvarno lijepi dan 🥰
Ja sutra ujutro idem na more, četiri dana, spojila sam petak da sutrašnjim blagdanom, jer baš osjećam da mi treba odmora, pa se eto veselim tome malo 🤗
Ono što sam htjela sa vama prokomentirati, da li mislite da bi se trebala brinuti ukoliko nemam nekih većih tegoba, od jutra sam ok, osim mokrenje stalnog, tu I tamo osjetim muku u želucu, ali to malo potraje i to je to.
Nikakvih većih tegoba nemam, tako mi je od početka samoga.
Da li je to ok ili je nešto zbog čega se trebam brinuti?
Hvala vam curkice 🤗🍀😘
Meni je isto tako, ponekad zaboravim da sam trudna, ponekad se zabrinem, ponekad bi iste sekunde išla na pregled samo da znam da je sve u redu, ponekad ne bih išla ne pregled jer što ako nešto nije u redu... još imam i preponski bruh koji me tu i tamo zaboli pa mi je odmah panika...ali u principu se trudim što prije prestati razmišljati o tome i ne brinuti previše... 😘😘
Lori, jesam da i baš sam happy, evo danas ušla u novi tjedan, kaže aplikacija da smo veličine breskvice 🥰😍
Hvala cure na savjetima za nizak tlak, danas je puno bolje 🤗🤰Želim vam svima ugodan dan, sa što manje mučnina i tegoba 😘
Jel počeo stomak vec da raste? 🙈 Mislim da sve jedva cekamo da krene. Hehhe 🙈😍❤
Malo je iskočio da 🤗🤰
Mala_mu držim fige za betu!🤞🤞
Bela_le svaka čast za studiranje, samo tako dalje 😁🤞🤞
Ja u ponedjeljak idem vadit krv za Panoramu. Ipak sam to odlučila napravit da budem na miru, a i veselim se što ćemo saznat spol💞💖
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala vam cure na savjetima i svemu, stvarno ste divne
Valjda kako se bliži pregled, ipak je nervoza malo veća, pa osluškuješ sve oko sebe, prije svega što se tiče tijela.
Aurora, da kao što si rekla brzo je pregled, točno za tjedan dana, pa eto i to će stvarno brzo doći.
Lori, vidjela sam da si pisala za kupanje, ja sigurno nisam još kandidat, meni nekada i u osmom mjesecu zna biti hladno more, onda znaš koliko je sati kod mene
Iskreno mene veseli da se maknem iz ureda i posla, da udahnem malo svježeg morskog zraka i da se prošetam uz more, i probam malo napuniti baterije, pripremiti se za novi tjedan.
U ponedjeljak radim 16 sati, tako da mi je to već sada lagano muka najiskrenije, ali samo da dođe ta srijeda i da vidimo bebicu kako se lijepo razvija
Onda je čovjek nekako ipak mirniji.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Beta 1700 ☹️
Kiretaza obavljena....
cure vama svu sreću svijeta želim i urednu i školsku trudnoću🍀
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Beta 1700 ☹️
Kiretaza obavljena….
Draga, žao mi je jako 🙏😔
Teško mi je bilo što reći, jer su ovo stvarno teški trenuci. Drži se i budi dobro, nadam se da ćeš što prije doći k sebi i da ćeš nam se uskoro vratiti 🙏
Šaljem ti veliki zagrljaj 🙏😘
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Beta 1700 ☹️
Kiretaza obavljena….
Žao mi je jako jako 😔😪
drži se i šaljem ti veeeliki zagrljaj 💖💖💖
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji