Cure koje ste već prije dobile epiduralnu je bilo možda nekoj od vas da izgubi osjet u nozi? Ja sam brzo nakon dobivanja epiduralne izgubila osjet u lijevoj nozi i vratio mi se tek nekih 2 sata nakon poroda. Sjećam se da me uhvatila panika jer su na tečaju govorili da su od epiduralne noge skroz funkcionalne a od spinalne se izgubi osjet. Pa sam tamo gnjavila sestre i doktora koji su govorili da je to normalno i onda sam natjerala muža da ide guglat ako je to normalno ili ne😂. Uglavnom meni je super umanjila bol, skoro pa potpuno tako da bi ju i ovaj put tražila ali me baš strah tog osjećaja oduzetosti...pa se eto predomišljam nešto...ali kad krenu jaki trudovi...🙄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ja nisam stigla dobit epiduralnu, zvuci super stvar, al ne virujem da cu imat drugo dijete samo da to dozivim 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Lori nisam se iskreno bavila tehnikama disanja. Na prvom porodu me muž podsjećao a ja sam se samo derala do epiduralne. Od epiduralne sam spavala 😂😂😂 Nekako nemam kapacitet još i za disanje, pouzdam se u babicu 🥴
Toliko me zanima što će bit na pregledu da ti nemrem opisat.
Mene je disanje SPASILO na porodu, I fizički i psihički. Jer kad šoraju ti grozni trudovi stvarno je jako bitno kad se imaš na šta usredotočiti i da ti odvrati fokus sa bolova. I mislim da nije toliko bitno da svlađaš neke određene tehnike nego da nađeš nešto što tebi paše.
Meni dok su bili trudovi sam disala ovako - duboki udah na nos, pa 10ak kratkih udah izdah na usta, a između trudova duboki udah na nos i duugi izdah na usta (kao da govoriš slovo sssss)...
Pozdrav svima...
Imam jedno pitanje vezano za trudnocu ali i problem dakle prvo djete sam rodila 2019 medutim 2020/21 su mi otkrili 2 kamena u zuči i 16.12.2021 sam isla laserski na operaciju ali danas mi nije uopce bilo bas najbolje napravila sam test i bio je pozitivan... Drago mi je da je pozitivan ali 16.1 je bilo mjesec dana od operacije zanima me dali je netko imao istu situaciju jer ja ne zelim pobaciti a neznam dal ce biti svr uredu s djetetom s obzirom da sam u prvoj trudnoci imala trombofiliju kroz cijelu turdnocu sam primala injekcije u stomak i djete se rodilo hvala bogu zivo i zdravo ali se najvise brinem radi ove trudnoce trenutno zbog operacije i tiga svega... Pa ako je netko imao slicnog iskustva samo da mi kaze kako jr proslo sve to...
Hvala vam na odgvorima☺️
23.09.2019👶❤
Nisam upućena i baš mi je žao ds te snašla takva situacija.
Nedavno sam čula za ženu koja je imala operaciju uklanjanja jajovoda zbog vanmaternične dok je istovremeno trudna 12tjedana i sve je prošlo ok. Dobila je opću anesteziju, pratili su je, zasad sve ok s trudnoćom.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Pregledi 🤰🤰💞:
Tigrica- 1.2.
Jelenas- 1.2.
Anemi- 1.2.
Lorena-2.2.
melani32- 2.2.
Josipab- 2.2.
Larchi29- 2.2.
Jelenko93-2.2.
Nada- 3.2.
Scarlett-3.2.
Bruna- 3.2.
Leoni- 3.2.
Slee- 4.2.
Lori- 4.2.
Limunka- 7.2.
Jagodica1988-7.2.
Xoxo- 7.2.
AnnaO- 7.2.
Mumof4-7.2.
Bea- 9.2.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutroooo!
Sretno nam svima danas na pregledima! Ja sam tek u 13h pa se javim popodne! Sinoć opet par finih konkretnih kontrakcija, nadam se da se nešto pokreće i da smo taman idući tjedan na redu 🙈
Melani ja sam na prvom porodu bila pod epi, ali na kraju je bio hitan carski tako da ti ne znam reći za osjet u nogama jer ga ionako nisam imala do nemam pojma kad... Ovaj put planiram reći da želim, ali se nekako nadam scenariju u kojem je prekasno da mi išta daju, a dijete ekspresno izlazi van 😬😬😬
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas hehe točno tome se i ja nadam, da će mi reć nije potrebno, sad ćete rodit za čas 😀. Kod mene sinoć bolovi u leđima, pravi menstrualni i iscjedak sve jači....Sretno svima na pregledima!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Alexandra čestitam ❤
I svima ostalima koji ste dogurali do termina.
Očito samo moj cervix nije izdrzao do kraja.
Hvala cure!
Piba ne brini, bilo je još cura koje su rodile izvan službenog termina. Na kraju je najvažnije da je sve dobro prošlo i da su bebice ok i s vama 🥰 Nadam se da ste nam dobro!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji