Lori držim fige da se što prije opet pokrene, za pravo!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ajme Sleeje rodila, kako mi je dragoČestitam od srca, javi se kad budeš mogla!
Mene su probudili trudovi po noći bili na svakih 15-20 min i ujutro je sve staloNadam se da je ovo priprema i da će uskoro krenuti kako spada. Već 2 noći ne spavam a preko dana se ništa ne događa
Ti ideš na sv duh, jel da? Ostale cure su sve obavile ako se ne varam 🤔
Ja sam obavila danas pregled. Dva prsta otvorena, glavica full nisko, ctg čita trudiće neke. Odmah su mi uzeli bris za pcr i ujutro se trebam javit po nalaz i idem na odjel. Ako se ne pokrene još nešto danas, naravno.
Moja curka napokon stiže ❤️🎉
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Mene su probudili trudovi po noći bili na svakih 15-20 min i ujutro je sve staloNadam se da je ovo priprema i da će uskoro krenuti kako spada. Već 2 noći ne spavam a preko dana se ništa ne događa
Ja sam obavila danas pregled. Dva prsta otvorena, glavica full nisko, ctg čita trudiće neke. Odmah su mi uzeli bris za pcr i ujutro se trebam javit po nalaz i idem na odjel. Ako se ne pokrene još nešto danas, naravno.
Sretnoooo!!
Sretnoooo!!
Hvalaaaaa 🤭🤭🤭🤭
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Slee cestitke 😍😍😍
.
Ja sa pregleda... sve ok, ne otvaram se vise od 1,5 cm, ona skroz dole, hoce da izadje 😅🙈 jedva mi je dr izmerila cerviks koliko se spustila. Veceras mi daju indukciju i cekamo 😊
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Ok, ako danas ne stigne ni jedna beba, a mislim da hoće, sutra bi trebale stići 3-4. Bruna nam je isto ostala u bolnici, Leoni čeka svaki čas, Scarlett takoder, a kod Lori i Josipa se isto nešto pokreće!
Lori mene totalno obratno- preko dana koma, stalno nešto i bolovi, navečer kak zaspim ništa!!!
Nada kako je prošao tvoj pregled/dogovor za CR?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Kod nas ili ništa ili cijeli razred djece 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Lori hvala, da još malo . Navijam da se nešto konkretno pokrene i uskoro budeš sa svojom bebicom.
Scarlett i Leoni sretno !!!
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Meni je ctg u ponedeljak citao neredovne kontrakcije do 80 i dr me pustila kuci sa nadom da se jos tu noc vidimo u radjaoni 🤷🏻♀️ Onda je sve odjednom stalo, imala sam tu i tamo tvrdi stomak, ali bas nista konkretno i bolno. Nocas sam imala jake bolove u stomaku koji su me budili 2-3 puta na oko sat vremena, i sve je prestalo. Otvorila se nista nisam vise od ponedeljka, ali eto ona je jos vise spala u kanal.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Meni je ctg u ponedeljak citao neredovne kontrakcije do 80 i dr me pustila kuci sa nadom da se jos tu noc vidimo u radjaoni 🤷🏻♀️ Onda je sve odjednom stalo, imala sam tu i tamo tvrdi stomak, ali bas nista konkretno i bolno. Nocas sam imala jake bolove u stomaku koji su me budili 2-3 puta na oko sat vremena, i sve je prestalo. Otvorila se nista nisam vise od ponedeljka, ali eto ona je jos vise spala u kanal.
Sretno I tebi! Blizu je I ona znači 🤗
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji