Embarasada nakon koliko su vas otpustili iz Vinogradske? Jesi morala imati masku u boxu? Sretno s cikama i dojenjem, možete vi to!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Embarasada nakon koliko su vas otpustili iz Vinogradske? Jesi morala imati masku u boxu? Sretno s cikama i dojenjem, možete vi to!!!
Otpustili su nas nakon 48h. To je redovno ako nema nekih komplikacija s bebom, tipa žutica ili ako premalo dobiva na kilazi.
A kao imala sam masku ali samo na početku, nitko ju nije spominjao mi da stavim ni da skinem... Kad su počeli trudovi, spustila sam ju.
Kasnije u sobama maska se trebala staviti samo kad dolazi vizita u sobu (delegacije od 10 doktora) I kad ideš na wc.
Hei cure, evo javljam danasnje iskustvo.
Radila mi je babica akupunkturu prvo, to nije bolno nimalo. U malim prstima na nogama po iglicu, onda ispod kolena po jednu i bocno kod kolena po jednu i jednu u centru glave (temena). Nekih 15 min i izvadila je.
Onda mi je radila masazu cerviksa, mogu reci da je neprijatno, sva ta neprijatnost (neko vucenje kroz prepone i kicmu) je samo tu kad ona mrda prstima, cim stane, nema nikakve boli, bas nicega. Stavljala mi je neko ulje kateterom u toku masiranja. Napipala je bebinu glavicu.
Eh sad, to moze biti korisno i delotvorno samo ako je telo spremno, ako nije spremno nece nista pomoci. Opet je korisno probati jer je sve na prirodnoj medicini 🤷🏻♀️ Ako ima pomaka super, ako nema, opet nista nisam izgubila...
Nakon toga svega mi je bilo sve super, dosla kuci i spavala, sad navece mi se javljaju kontrakcije nepravilne i samo u stomaku, ponekad vuce na dole, nekad ne... opet ne znam jel to neka reakcija tela. Uglavnom, imam ja jos vremena, bar jos nedelju dana dok me ne stave na indukciju ako ne krene samo.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Leoni baš zanimljivo! Ma ja vjerujem da će ti se sad to sve pokrenuti! Šteta da kod nas nema takvih stvari kojima se može probati potaknuti prirodno porod. Javi nam se svakako kad krene pravo!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Leoni baš zanimljivo! Ma ja vjerujem da će ti se sad to sve pokrenuti! Šteta da kod nas nema takvih stvari kojima se može probati potaknuti prirodno porod. Javi nam se svakako kad krene pravo!
Hehe ima, sex :)
Da, sex i sperma 😅 samo sto kod mene prst jedva prodje dole koliko nateceno 🤦🏻♀️ Pa mi se nikako ne da.
Takodje stimulacija bradavica pomaze, jer se osladja neki hormon ☺️
Nifty+Anomaly uredni
Ah, na tome radimo, tj odradujemo 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Onda nemas brige 😅😅
Takodje urme 5-6 na dan pomazu ☺️ Mozes probati. Meni nista nije pomoglo, uzimala sam susene, ali to ne znaci da nece tebi ili drugima.
Nifty+Anomaly uredni
Joj uzimam i to, jako su mi gadne i dižu mi žgaravicu pa ne uspijem baš 5-6 ali jedno 4 utrpam kroz dan. I čaj lista maline i pilates lopta. Ali neka nje još idući tjedan unutra, neću baš toliko preko reda 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Samo uzimaj i pij caj ☺️ Navijam da ostane jos malo u stomaku, a ova moja neka izlazi vani. Jest' da je hladno napolje, ali vreme joj je 😅
Nifty+Anomaly uredni
Sortiraj odgovore
Najstariji