Sretno na pregledima! I super za odrađene 🥳
-
Nekako imam dojam da se bebe više rađaju vikendom pa odmarajte još 4, 5 dana 😂
-
Nama danas rečeno da planiramo izlazak za kraj tjedna 🥰 od sutra čistim i spremam sve ispočetka! 😎
Imamo srijedu-četvrtak-petak vježbe babyhandlinga s fizijatrom pa smo valjda spremne za doma.
Ne znam kako biraju tko je za vježbe, a tko ne, jer vidim da ne moraju to svi proći, al koji god razlog bio, neka, kad nisam već odradila Rodin tečaj do kraja 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Lori čestitam na super pregledu i baš dobro da nisi predugo čekala! Sad si me sjetila da si moram sutra ponijet vodu i neki snack, tko zna koliko ću čekati. Nadam se max 3h, to bi mi bilo taman da malo odmorim od ove samoizolacije 🙈
Bambina ja isto sad imam malo više energije ali onda navečer i idući dan budem prerasklimana 🥴🥴🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bok cure, ako ima neka od vas za preporučiti dobru električnu izdajalicu a da nije Medela jer cijene su paprene. Prošli put sam imala posuđenu Medelu a nakon toga električni Lionelo ali ona mi nije dobro izvlačila mlijeko. Možda neće ni trebati ali prošli put je kombinacija mojih ravnih bradavica i bebe koja je bila lijena na cicati čak i uz šeširiće rezultiralo time da nije bilo ništa od dojenja nego samo izdajanje i to samo 4 mjeseca. ☹️ Ovaj put se nadam da ćemo uspjeti ali tko zna, mislim da ipak trebam pripremit izdajalicu...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bok cure drage, evo da se malo javimo. Cestitam svim curama na dobrim pregledima, evo jos malo pa ce nam sve ostale bebe stici, neka je sretno svima.
Mi smo super, stvarno nemam nista "lose" za prijaviti , Gabriella je stvarno divno dijete, jako je aktivna,ne smijes je okrenut slucajno kad je presvacimo,ode ona na drugu stranu hahahha, puna je energije, isto kao u stomaku. Super napreduje, preko dana uglavnom svaka 3 sata jede preko noci svaka 4 , znaci uglavnom se oko 2 ili 3 probudim za hranjenje,obozava se kupati. Brzo zaspi na siki , zakomi nakon 5 min ali onda ju moram "nervirati"pa uspije 15ak min jednu, presvucem je da se razbudi i onda je stavim na drugu jos 15 ak, 20 i zaspi. Ja sam odmorna , mama i sveki se mijenjaju i pomazu mi malo u kucanskim poslovima i skuhati iako oporavak ide odlicno, bolje nista ne riskirati i iskoristiti pomoc. Imam pregled kod ginekologa 08.02 pa cemo vidjeti jel sve ok, iako zasad cini se da je, bolova nemam nikakvih. Izdajalicu imam ali nisam imala potrebu koristit je jos, jer malena odradi sve super, ja nisam imala problema osim na pocetku dok nismo uhvatili ritam, i imala sam malu ranicu koja me bas pekla ali proslo je brzo s kremicom. Ja svakako nisam planirala roditi na carski ali zbog viskog tlaka nisu htjeli nista riskirati( inace je uvijek bio super ali eto bas taj zadnji pregled nenormalan). Kako se nisam otvarala niti su se kontrakcije ikakve nadzirale i nakon "umjetnog izazivanje trudova", doktor je rekao da ne cekamo nista vise. Moje iskustvo vezano za carski je vise nego dobro, ja sam rodila u 04 ujutro , vec popodne sam polako setala po sobi, ali stvarno sam imala super doktora i citav tim . Za sve cure koje moraju roditi ovim putem ili neplanirano, ne bojte se , sve je to ok . Eto malo od mene , cure koje ste ostale, mislim na vas i jedva cekam da vidite svoje bebice, a vi koje ste kao i ja prvi put majke, tek cete shvatiti poput mene da je ovo nesto najljepse, najmagicnije i savrsenije sto ste ikada mogle pozeljeti. Nisam to mogla skuziti kada bi mame govorile vidjet ces kako je divno, stvarno je , nista vise nije vazno- samo taj mali smotuljak koji svaki dan cini savrsenim . Sretno svima, i ostalim mamama i bebama veliki pozdrav .
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Lori, ja sam počela baš nedavno piti Hipp sok za trudnice i dojilje iz DM-a.. Ukusan je, ali ga ja razrijedim sa vodom, pola-pola.. Ne može škoditi.. ☺️
Nemam iskustva osim s onom odličnom na odjelu u rodilištu 😁, doma koristim Avent ručnu.
Ali žene oko mene su zadovoljne Avent električnom.
Nama je dojenje špansko selo, ali računam da ćemo se doma s tim pozabaviti, ako ne, ide izdajanje i bočica da bar jede domaće 😊 znam da je to duplo posla, ali bit će šta bude. Umara ovo izdajanje svako 3h pa pranje izdajalice pa jovo nanovo. A štaću, nadam se da će ipak dojenje profunkcionirati.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani ja imam iskustva samo s Avent električnom i ona mi je super. Naručila sam sad iz Slovenije i Haakaa izdajalicu, jako je hvale, ali osobno nisam probala pa ne znam iz prve ruke.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Vjer ima za kupiti rabljenih ili ne korištenih čak pa uzmite u obzir... Ja sam čula samo za Avent ali i da je Mendela elektricna najbolja.
Danas sam bila na pregledu, otvorena 2,3 cm. Radili su pregled plodne vode i to je bilo dosta bolno. Ugl sve je ok ali nije još za porod. Sutra radim pcr i u srijedu u zoru indukcij! Nema više odgađanja :) tad ću biti 41+2. Taman i muž stigne napraviti pcr a ja otic na frizuru :D
Je li napetije čekati dogovorenu indukciju ili da samo krene? 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji