Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    23. Siječanj 2022. 23:07

Cure hvala vama:)
    Moram reorganizirat torbu za rodilište i dodopunit za rađaonu. Jedna puna a druga skoro prazna. Ulosci i podlog za previjat bebe puna torba. 
    Uzela sam blaznice za dojenje...strpala cijelu kutiju, multimam komprese nisam ni uzela. Jel to treba? I imam kremu za bradavice od babylove. Za jest nisam nista uzela bar još, neznam sta bi, od grickalica me ubija zgaravica. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

jelenas
    23. Siječanj 2022. 23:32

Tigrica ako uloške možeš ponijeti pola paketa ili ovako kako je Clarissa napisala to će ti puno mjesta osloboditi. Takoder mislim da ti je 1-2 podloge za presvlačenje sasvim dovoljne. Ja nosim komprese jer ih odmah planiram stavljati i mazati purelanom. Za jelo ja imam te kao slatke pločice, sjećam se s prvom curkom da me po noći znala baš loviti želja za slatkim. I ubacit ću još rižine krekere s čokoladom ili jogurtom. Muž ima u autu vreću sa sokovima, vodom, ledenom kavom i smoothijima iz Lidla i to će mi onda donijeti odmah nakon poroda. Tako da se nadam da prvi dan neće biti ni potrebe da mi donosi neke stvari.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

JanaL.
    23. Siječanj 2022. 23:35

Večer drage ženice! 😎
    Da vas kratko pozdravim… čitam tu I tamo ali teško nađem vremena da se javim. Mi lijepo napredujemo, ali imamo grčeve i baš se patimo. Pisale ste o grčevima… Mi smo do sad probali razne cajeve koje sam ja pila…komorač,kamilica, rooibos, dojim ga ležeći da sporije jede, termofor, masaže (s Tiba uljem), vježbe, probiotike (biogaia, waya) I espumisan u raznom primjenom (prije/poslije jela). Pazila sam sta jedem i pisala ne bi li skuzila sta mu smeta…ali baš ništa nije pomoglo osim homeopatskih kapi Homeolab Kids Relief Colic. Uglavnom je individualno kod beba, sta nekome pomogne drugome ne, ali nama stvarno pomažu  (kucam u drvo!!!). Inače grcevi kreću u 17, 45 (da, stvarno budu skoro uvijek pa točni) I jadnicak se pati (i mi s njim) Do 21. Ove kapi djeluju za 10,15 min i stvarno mu bude bolje…onda je pauza od nekih sat vremena pa onda ide „drugi val“ koji također prođe s kapima za 10,15 min. Eto htjela podijeliti svoje iskustvo pa ako nekome pomogne super! 
    Čestitam novim mamicama i bebicama! 🥰
    Lijepo mi vas je citat i dalje i pratit nove bebice!
    Puse od nas!😘

💙👶 07.12.

Tigrica
    23. Siječanj 2022. 23:57

jelenas

Tigrica ako uloške možeš ponijeti pola paketa ili ovako kako je Clarissa napisala to će ti puno mjesta osloboditi. Takoder mislim da ti je 1-2 podloge za presvlačenje sasvim dovoljne. Ja nosim komprese jer ih odmah planiram stavljati i mazati purelanom. Za jelo ja imam te kao slatke pločice, sjećam se s prvom curkom da me po noći znala baš loviti želja za slatkim. I ubacit ću još rižine krekere s čokoladom ili jogurtom. Muž ima u autu vreću sa sokovima, vodom, ledenom kavom i smoothijima iz Lidla i to će mi onda donijeti odmah nakon poroda. Tako da se nadam da prvi dan neće biti ni potrebe da mi donosi neke stvari.

Znači muž može poslje poroda do mene, ili kod sestara ostavi tako vrecu " hrane  "za mene?  Meni je najbitnija voda. To cu potrpat nekoliko srednjih boca da imam za porod i poslje. Spasila si me, meni najlakse potrpat cijeli paket i gotovo. Al spremanje za rodiliste mi je muka... hvala ti spasila si me...
    A budem i ja po komprese sutra . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Alexandraaa90
    24. Siječanj 2022. 00:43

Clarissa LadyD hvala vam.  Ja jos ne vjerujem.  Cekam ga sad svaki dan 💙

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    24. Siječanj 2022. 07:38

Pregledi 🤰🤰💞:
    Alexandraaa90-24.1.
    Jelenko93-24.1.
    Jagodica1988-24.1.
    Luu- 24.1.
    Josipab- 24.1. 
    Clarissa- 24.1.
    Embarasada-24.1.
    Lori- 24.1.
    Teeny- 24.1.
    Limunka- 24.1.
    Xoxo- 25.1.
    Lorena-25.1.
    Jelenas- 25.1.
    Baltazar- 25.1.
    Tigrica- 25.1. UZV
    Tigrica- 26.1.
    Bea- 26.1.
    Fluffy02- 26.1.
    Nada- 27.1.
    Anemi- 27.1.
    Scarlett-27.1.
    Bruna- 27.1.
    Bambina-27.1.
    Leoni-28.1.
    Mumof4-28.1.
    Slee- 28.1.
    AnnaO- 31.1.
    melani32- 2.2.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    24. Siječanj 2022. 07:39

Jutro svima i sretno na pregledima! 
    Čim manje čekanja i čim više beba! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bambina
    24. Siječanj 2022. 08:27

Jutro, cure i sretno na pregledima! 💙💗💙💗
    --
    LadyD, neka si se ti nama javila, samo piši! 😁
    --
    Ja sam se jučer malo preforsirala oko čišćenja pa me sve živo boluckalo, ali danas sam kao nova.. Zezne me to što imam snage i volje, ali kasnije sam kao neka stara bakica.. 😀

Lori🍀
    24. Siječanj 2022. 11:11

Hej cure,
    obavila pregled u TA, danas sam čekala samo sat i polSve je dobro, beba ima oko 3300, lijepo napreduje, plodne vode ima dovoljno, posteljica izgleda dobro. Idući pon opet pregled, tada radimo i ctg. Imala sam proljev noćas i neke bolove menstrualne pa me doktorica pogledala vaginalno, sve je ok, smekšan cerviks i uloživ ali nema otvaranja, maloj se ne žuri 
    Clarissa mene isto jeza hvata od te glupe korone, da je ne poberem pred porod ili u rodilištu ali od živciranja nemamo ništa. Ja sam ju i nedavno preboljela al sad me ovaj omikron nervira jer vidim da se ljudi i za 3 mj opet zaraze Samo pozitivno i valjda ćemo ostat negativne
    Jelena ma ja sam blesava, prvo sam mislila da nije nitko rodio pa sam to napisala, pa sam skužila kasnije poruku od Ri i čestitala ali sam zaboravila izbrisati to od gore
    Super za malenu da je bez simptoma!
    Super si me sjetila za piće, ja sam samo hranu za bolnicu pripremila i bocu vode jer kao dat će mi tamo oni ali bolje ne ovisiti o nikome. U Dm-u navodno ima i sokova za dojilje baš ću ići pogledati šta se nudi.
    Torba za rodilište- i meni pola torbe zauzimaju ulošci u ruksak za rađaonu sam stavila ove osnovne stvari, tipa spavaćica za porod, šlape, čarape, boca vode, hrana, vrećica za robu kad se skinem, maramice, vlažne maramice, punjač, labelo, dezinficijens, maske, novčanik...to nosim i sad na preglede sa sobom. Ostalo u torbu, stalo je.
    Jana žao mi je što se mučite s grčevima i želim vam da čim prije prođu! Hvala na savjetu za lijek, ja sam ha početak uzela Bio Gaiu probiotik i Espumisan pa ću si zapisati i to što si navela ako ovo neće pomagati.
    Bambina hahah ista stvar kod mene, mogu sve, puna sam energije i onda navečer kad se uvalim u kauč sam ko morž, ne mogu se pomaknuti više 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

Nada 🍀
    24. Siječanj 2022. 11:12

Dobro jutro cure, sretno danas na pregledima…  
    Evo i nas od danas u terminu, punih 37 🥰
    LadyD samo piši kad imaš volje i vremena, ja baš volim čitati tvoje postove, drago mi je da ste dobro i da se sve polako uhodava. Seka će bracu jako brzo vrtiti oko malog prsta, u to ne sumnjam ☺️😍
    Jelenas super da je malena negativna, jedna briga manje, nadam se da će nas sve korona zaobići bar još nekih 3-4 mjeseca dok ne rodimo i ojačamo sve, i mi i bebe. I hvala na detaljnom popisu stvari za bolnicu.
    Iako ja živim u Njemačkoj i vjerovatno da ponesem samo par presvlaka i robu za izać za mene i maloga mi nebi ništa falilo jer ovdje stvarno u bolnicama svega ima šta treba, al opet volim ponijeti svoje stvari i biti spremna a vaši savjeti su mi više nego dobrodošli… 
    Pridružujem se klubu kontrakcija i menstrualnih bolova, bome zadnjih dana, pogotovo navečer zna biti baš neugodno. Vidjećemo hoće li mali biti strpljiv do termina za carski…
    Bambina 🙋‍♀️ evo još jedna sestra bakica, po danu se kotrljam nekako a navečer me muž mora skidati i oblačiti mi pidjamu, ne mogu makniti ☺️  Radujem se jer je malac još malo tu, a i skidanju iz drugih razloga 🙈 ne znam hoću li znati još kako se to radi. Mada sam u nedostatku (od početka trudnoće nismo) smislila par novih poza kako ću napastovati muža, ako rupa nije zarasla 😂🙈
    Puse i sretno svima, čekamo nove bebice 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.