Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    23. Siječanj 2022. 18:14

Slee mislim da joj se sve sviđa cim se nebuni kad je u kreveticu preko noci pa ni na prematalici cak ni u 100 dekica i kojekakvih lezajeva po kolicima i kutnoj... malo se nismo volili presvlaciti ali sad dudamo dudu ili nam tata prica pa smo i to svladali... nadam se temi o robici 😂😂😂😂 do sad sam vec oprala 6-7 tura njene 😂😂😂😂 ipak nemam toliko da nemoram prat 😂😂😂😂😂

Upitnica imas pravo za odmaranje i trudim se koliko mogu sjedit... za sve ove dane nije mi islo lezanje jer mi je lakse sjediti a sto se spavanja tice jednom sam uspjela sat a drugi puta 5 min...  osjetim ja pad imuniteta i taj svrab s osipom mislim da je od toga ali eto trudim se jesti zdravo i piti dosta tekucine... cuvam se od kuhanja i pranja suđa i usisavanja i  izlazaka  pa radim samo koliko mogu i po malo ... kucu gledam da odrzavam kad sta koristim tako da se nezatrpa 😉 al eto dragi se trudi max sve sta mu kazem da treba.. ( upravo je poskidao lampice sa prozora i pere suđe 💪💪💪😆)  tako da drage moje iskoristite svu pomoc i brigu koja vam je na raspolaganju i koja se nudi 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Lori🍀
    23. Siječanj 2022. 18:44

Večer cure! Opet nitko nije rodio? Nisam ni ja
    Nema nikakvih naznake, malo me noćas bolilo/probadalo al mislim da je od probave
    Sutra sam na pregledu, nadam se da ću čekati manje od 4h
    Ri ajme tako mi je drago da si se javila i da je sve u redu! Čestitam na bebici, uživajte Javi se koji put s novostima da vidimo kako ste 
    Melani, Bambina, Slee super za preglede!
    Jelena nadam se da je malena i dalje bez simptoma!
    LadyDNovasrećica super za bebice koje lijepo napreduju! LadyD žao mi je za muke po dojenju, držim fige da to sve prođe! 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

LadyD
    23. Siječanj 2022. 19:04

Melani meni su rekli da moram siroko povijati mjesec dana i raditi vjezbe.. a rekli su kao samo kome treba da to oni kazu... inace netreba
    Margo cestitke od srca i brz oporavak tebi i tvom knezu Borni 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 19:05

Ditaedi bas mi je drago za bebicu da ljepo napreduje 💪💗 saljem kiss 😘 ja sam dobila preporuku od 15tog dana da joj dajem D3 kapi ili oleovit ( koji je bolji i taj i koristimo 😉)  a sto se tice reza moj je nekako normalan... neosjetim natecenost i cini se normalno za sada.. nevidim i neosjetim  nateknuca ili neka zadebljanja ili tvrđe nesto samo je gornji dio stomaka deblji  pa onako izgleda kao da visi preko ali taman je do sava... vidim jos na jednoj strani tockicu i jedan sav koji jos nije zarastao ... ja od kako sam skinila savove stavljam svaki dan flaster 25cm preko al prije toga naspricam octeniseptom i posusim.. za sada nemam nikakve tegobe a rekli su mi u bolnici da ce svrbit i pec i bolit.   al ni jedno od toga se jos nije pojavilo samo je bolilo onako izunutra prvih 7-10 dana  nakon carskog 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 19:08

Slee & alexandra & bambina  bas mi je neopisivo drago da ste u terminu 💗💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 izgurale ste najtezi dio sad samo trebate docekati i sreca nikad nece prestati  😉
    Bela_le bas mi je drago da bebica napreduje i da ste se uhodali 💗💪 saljem malenome Izaki kiss i nebrini se kad pocne rast neces moci brojeve pohvatati 😉
    Jelenas drzim fige da te zaobiđe kao i malenu 💪💗 a sto se tice dok rodis vjeruj mi samo ce se sloziti i nemozes ni sanjati sta ces skuzit sve da vec znas i da si brzo naucila i svladala i naravno  koliko mozes biti spretna sa bebom  😉 samo bez straha i pozitivno do bebice 😉💪
    Ditaedi bas si me nasmijala sa gremlinom 😂😂😂 moja je lopuza za sada 😂😂😂 al bude dana kad ju oslovljavam sa gremlinom 😂😂😂😂
    Ri cestitke od srca i brz oporavak tebi i tvojoj Gabrielli😘💪💗
    Novasrecica  bas ljepo da se mazite i sto je tako dobra saljem virtualni kiss 😘
    Melani nemoj se brinuti i nervirati za tuđe predpostavke 😉 vjerujem da ce sve biti u redu kada bebica stigne i ako se i desi koji izljev ljubomore nesumnjam ni malo u vas da cete sve to ishendlati i da ce opet biti sve ok 😉 zagrljaji i mazenje cuda cine (i ovaj moj veliki voli da ga mazim pa sve poslje bude ok - makar i na par sati 😂😂😂😂) 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 19:11

Zatrpala sam vas 😂😂😂😂😂 puta me dragi sta to toliko tipkam 😂😂😂😂😂😂  neka ga neka zivi u neznanju 😂😂😂😂
     Uglavnom nisam vam cestitala na dobrim pregledima i nadam se da ce noc proteci mirno i da nas ceka tjedan sa ljepim vjestima 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Clarissa
    23. Siječanj 2022. 19:48

Vecer curke! Joj bas je lijepo vidjeti toliko stranica, bas mi je godilo citati. LadyD legendo! 

Cestitke na novim bebicama! I ulascima u termine i pune tjedne.  Aleksandra bravo zeno, bravooo!
    Jelenas kako je curka, sorry sto kasnim s pitanjima oko testa za koronu, sad sam tek iscitala. Nadam se da ce vas zaobici. 
    Zadnjih tjedan dana ne prodje dan a da mi dosta ljudi ne javi da su pozitivni, ili opet pozitivni... Iako se zbilja pazim, sad kad sam krenula u TA gdje je guzva i ne mogu izbjeci blizinu drugih, prolazi mi kroz glavu pa nece valjda sad grom u koprive, nece me taman pred porod tako nesto usositi...ali sto cu, bit ce kako grah padne. Bolje zapravo o tom ni ne razmisljati, ionako ne mogu kontrolirati...
    I kod mene prosle dvije veceri/noci bili menstrualni bolovi, bas me izmorilo to (ili sam samu sebe izmorila analizama i nespavanjem) jer nisam znala jel probava (sinoc kao da je i mini ciscenje bilo - opet, ne znam jel to samo reakcija na nesto od klope), jel da pocnem mjeriti, mah, dubioze  Ali kako je bilo nepravilno, trbuh bi se stvrdnuo, pa onda dugi tupi menstrualni bolovi/grcevi, pa bi prestali na sat-dva, reko ma nije to to, vjerojatno se tijelo dalje priprema. Bas sam postala umorna, zgaravica na vrhuncu, ako je moguc jos veci vrhunac od dosadasnje

Curke sve vas pozdravljam iako nisam sve izdvajala, saljem power i virtualni hug! 

Tigrica
    23. Siječanj 2022. 20:14

Dobra večer !!!
    Ri čestitam na dolasku Gabrijele
    LadyD  nisi ništa zatrpala, pusto je kad se ne javiš. Drži se....
    Da se i ja prijavim u klub sa grcevima,  menstrualnim bolovima,  vec sam zaboravila kako to izgleda i žgaravicom. 
    Cure koje ste spremile torbu za rodiliste, koliko je velika?  Meni moja izgleda pre ogromno, imam unutra vise ulozaka nego odjece. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    23. Siječanj 2022. 20:29

Tigrice ja sam potrpala u mali kofer na kotacice (onaj koji sluzi kao rucna prtljaga/cabin luggage), a na rucku sam zakacila ceker s chicco uloscima i vrecicom u kojoj su jedne mrezaste gacice + ulozak + spavacica za slucaj da me sestre presvlace odmah iza poroda pa da ne moraju po koferu kopati). Da sam te uloske stavljala u kofer, bio bi vec napola pun, zbilja su najveca stavka  Netko je prije bio napisao da ih je tako okacio na drsku i to mi je ispao spas kod pakiranja

jelenas
    23. Siječanj 2022. 20:39

Lori rodila nam je Ri, curicu Gabriellu. To je bila zadnja vijest 😂 Čekamo ko ozebli sunce! Ovaj tjedan prognoziram Danchy, Embarasada i Luu! 
    Tigrica ja imam onaj kofer za avion i unutra: 5x čarape, 10x gaćice, 2x tajice, 3x potkošulje za dojenje, 2x grudnjak, 1 vesta onako kao neki mantil, 1 mali ručnik, 1 veliki ručnik. Od kozmetike: vlažne maramice, mala pakiranja za tuširanje, mazanje, pasta, četkica, mali češalj, gumice za kosu, 1 rola wc papira, papiri za sjest na wc, dezić, maske, gel za dezinfekciju. 10 chicco uložaka, 10 blazinica za dojenje, 6 multimam kompresa i purelan. Za bebu: 5 pelena, male vlažne maramice, 2 tetre, mala krema za guzu. I najvažnije... za jest: fitness pločice jedno 20kom 😂 Imam još onak platnenu torbu za radaonu di mi je spavaćica, gumene šlape, čarape, jedne gaćice i uložak, par malih voda i ona ffp2 maska za mene i muža. Još moram ubacit u kofer dudu za bebu i punjač i slušalice. 

Hvala cure na brizi, K nam je super, nema simptoma i jučer smo je testirali, negativna. Sad nek brzo prode do petka da je mogu odvesti u parkić i nek zasja i sunce da sjednem na kavicu za ulazak u termin 😂😂😂
    Sutra vas je puno na pregledima, moglo bi bit svakakvih vijesti, ali ono što svima najviše želim je čim manje čekanja po bolnici 🤞🏼

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.