Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    26. Siječanj 2022. 08:26

Jutro, cure i sretno danas! 🍀🍀
    Jelenas, ako ti tako želiš, onda držim fige da kreneš sljedeći tjedan po svoju bebolinu.. 😁🥰
    PiaBuu, čestitam i samo hrabro! ❤️

• Clarissa
    26. Siječanj 2022. 08:39

Hej cure, cestitke na lijepim vijestima i dobrim pregledima!
    Ja sam vam u trudovima od sinoc... Izmorili me a tko zna koliko ce jos trajati.... Krenuli s razmacima po 40-30 min pa se smanjivalo na 20-15-10 min, reko super budem ja to uskoro, ali corak, onda se pred jutro opet produljilo na 35-40 min, uglavnom nepravilni su. Zvala sam pred jutro u rodiliste za svaki slucaj pitati je li to normalno, rekla sve sto jucer jos bilo (od jutra lagano krenuo sluzni sa sukrvicom ili roskastim sto vidim kad se obrisem + ciscenje x puta jer me sarafa i iz ledja) - sve normalno, nema pravila, moguce i da se neko vrijeme trudovi smire pa kasnije opet vrate... Nek nastavim cekati da budu na 5 min. Malog osjetim redovito, nisam ga jedno 2 h pred jutro osjetila ali smirili me iz rodilista da i on mora spavati. Tipkam vam ovo i digne mi se evo zeludac pa je bio rigoletto, a nemam vise nista u sebi, pa evo show program! 
    Koristim pauze izmedju trudova da zaspim malo, noc me bas izmorila, posebno kad su u cescim valovima dolazili, a vidjet cemo u kojem smjeru ce ovo ici, izgleda zbilja kao da se sad smiruje, evo nemam pojma... Skuzio mali kolki je minus vani pa se jos ne da! 
    Drzite se sve, javim se poslije, sretno na pregledima!

melani32
    26. Siječanj 2022. 08:58

Clarissa sretno!!!!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

jelenas
    26. Siječanj 2022. 09:06

Clarissa sretnooooo!!! To je sad to!!!! Jedva čekam da se javiš s malim smotuljkom!!!! Drži se i znaš da smo tu i navijamo!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Mum of four
    26. Siječanj 2022. 09:19

Clarissa i Embarasada sreetnooo danas

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Tigrica
    26. Siječanj 2022. 09:21

Jutrooo!!!!
    Clarissa sretno!!!
    Čestitam na punim tjednima ,ulasku u termin i sretno na pregledu . 
    jelenas hvala:)
    Nažalost budemo se mimoišle :( 
    Danas sam u terminu, ne mogu vjerovat . Otvorena za prst, glavica dolje, moze se napipat. Nalaz na streptokok uredan. Brzo sam došla na red možda 5 min. čekala al to nije vrijedno spomena. Bila mi je dr. Ida na pregledu, super na prvu. Sve pita, sve objasni...

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Alexandraaa90
    26. Siječanj 2022. 09:35

PiaBuu cestitam.  ❤
    Clarissa sretno i da bude brzinski ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    26. Siječanj 2022. 09:36

Bravo Tigrica, to je odličan pregled!!! Ja se isto nadam biti bar maaaaalo otvorena idući utorak 🤞🏼 Jel tebi onda uzv utorak, pregled srijeda ili si samo u utorak? Kako da stavim na listu? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Tigrica
    26. Siječanj 2022. 09:59

jelenas

Bravo Tigrica, to je odličan pregled!!! Ja se isto nadam biti bar maaaaalo otvorena idući utorak 🤞🏼 Jel tebi onda uzv utorak, pregled srijeda ili si samo u utorak? Kako da stavim na listu?

Sve je u utorak uvz + TA.
    Hvala :) 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Bambina
    26. Siječanj 2022. 10:09

Clarissa, sretnoooooo! ☺️☺️☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.