Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    22. Siječanj 2022. 13:11

Bok cure, kod mene već 2 večeri menstrualni bolovi, totalno kao pred stvari, već sam bila zaboravila kakav je to osjećaj. Skroz su drukčiji od grčeva koje sam imala do sada. Traju nekih 2 sata pa prestanu. I bol u preponama kao da sam jahala konja 😂...ili dugo vozila bicikl...noćas sam sanjala da javljam ljudima da sam rodila pa sam ujutro brzo stavila bebinu robicu na pranje...sad sam 35+4 meni se tih 37 tjedana čini tako daleko i nedostižno...a u biti je još 9 dana do toga...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

jelenas
    22. Siječanj 2022. 14:21

Melani, ja sam isto dolje sva rasklimana i bole me prepone i imam pojačan iscjedak, mislim da je to sve normalno i da može potrajat još tjednima da se tijelo pripremi. Imala sam i par kontrakcija (tipa 2 u 5 dana) ako sam se malo više oko nečeg isforsirala. Mislim da ćemo svi sad dočekati da smo u terminu i da nema više straha :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Embarasada
    22. Siječanj 2022. 17:20

Meni jučer krenuli grčevi, trajalo par sati, čak sam i probala mjeriti razmake ali bilo je jako nepravilno pa nije imalo smisla mjeriti. Već sam mislila to je to, samo sam čekala da postanu bolni i redoviti aliiiii... Ništa. Otišla spavat i danas ništa. Tu i tamo neki grc, pratim pokrete bebe i osjetim svako malo tako da je sve to redovno i normalno valjda. Nadam se da me to jučer bar nešto otvorilo. U utorak sam bila otvorena 1cm a od tada je prošlo već 4 dana, i danas sam 40+5. Ako ne bude nikakvih događanja, idem u pon u 8 u trudničku na pregled :) 

jelenas
    22. Siječanj 2022. 22:51

Embarasada držim fige da krene sutra! Barem bude parkinga nedjeljom 😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    22. Siječanj 2022. 23:29

Embarasada navijamo da krene sutra! Ako ne i veceras! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LadyD
    23. Siječanj 2022. 09:46

Da nastavim  sa zaostacima ... 😂😂😂
    Upitnica nasmijala si i mene za rodin mail 😂😂😂😂
    Slee trepuske kazes😍😍
    Dianatal gel ja sam pitala na zadnjem ctg-u sestru za njega potaknuta ogromnom reklamom ispred sebe na sta mi je ona komentirala da je to pre skupo i da kod nekih zena pali.. da je prirodno najbolje i da bez obzira na njega kad sve pocne tada se i odradi.. nisam ju vise nista pitala 😂😂😂😂😂
    Uskoromama nasmijala si me sa pranjem kose 15 dan i chill faze 😂😂😂😂😂 ja sam imala blok uci u tus u bolnici ( sve mi je nekako bilo prljavo 😂😂😂) .. znaci noge otusiram i ostalo se operem dio  po dio 😂😂😂😂 kad sam dosla kuci boiler citav sam potrosila i sat vremena nisam izasla tako da je dragi kucao jesam dobro 😂😂😂😂 sreca beba je spavala 😂😂😂
    Jelenas super za doulu💗
    Vidim da je aktivna tema masaze cajevi datulje... ja sam pripremila loptu i datulje i  kontala tu masazu i keks 😂😂😂😂😂😂😂 sve spremno reko taman imam vremena kad ono 0 bodova😂😂😂😂😂 tako da drage moje sretno vam  sta god pokusale i nadam se da ce vam se rezultati pokazati 😉
    TemaPrenetal & magnezij - ja sam ponela u bolnicu sto mi je ostalo za 3 dana po preporuci svoje gin. da pijem jos neko vrieme i da je to dobro ...  ali sestre i glavna sestra su se pobunile kad su vidile i rekle da nepijem vise to kao netreba i jos ja rekla da cu popit jos ovo da nebacim i necu vise kupovat ali ni to nisu bas dale... al sam svejedno popila i nisam vise nista kupovala i za magnezij su rekle da neuzimam...
    Kilaza - ja sam dobila cca 8kg u trudnoci i sad vidim da su izgleda sve otisle... mislim i kila dvije vise... nisu mi dozvolili da se izvazem u bolnici ( nemam pojma zasto) ali po robi vidim da je sve otislo... noge i ruke su se stanjike/ispuhale samo stomaka dosta imam.. ( kad sam vadila krv neki dan sestra me pitala kad je termin 😂😂😂😂😂😂😂)  sutra se nadam kupiti bateriju za kucnu vagu pa cu popratit kilograme... a do tada cu se nastaviti gledati u ogledalo iz Jyska na kojem izgledam bar 5kg mrsavija 😂😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 09:48

Torbe i pripreme 😂😂😂😂😂 pakujte se i pripremite da vas nezatekne 😂😂😂😂  kako ste me popratile kroz sve moje pripreme od kamaretina robice, raznoraznih kupovina, radova i hirova sto trudnickih sto obiteljskih nekako se sve slozilo kad sada gledam unazad.. to gnjezđenje koje se spominje je bilo i kod mene 😉 ( jos samo ovo-  jos samo ono) uglavnom kad je hrana u skrinji i puna kuhinja, roba sva oprana, kupaona i sve ocisceno, krevetic bio sastavljen i namjesten, bocice sterilizirane  i sve za bebu zgotovljeno i torba napokon zatvorena ja sam ostala rodit...   tako da mi se ljepo sve   slozilo 💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 09:50

Torba:  nadodat cu da sam jedino najmanje trosila uloske ( pezly )  od svega to mi je nekako bilo nepotrebno jer nisam bas obilno krvarila... trosila sam jedan za dan i jedan za noc cisto da me stegne da u glavi budem mirna da nece bit presvlacenaj...  koristila sam tako da sam stavila prvo vir vateni jedan i preko taj veliki... i mjenjala vir svaki puta kad sam isla u wc. ( 3 pak tocno za tih 5 dana) doma sam jos 2 dana koristila samo vir i presla na libress normalne koje uvjek koristim..  malo sam produzila s vatenim jer su mi dlacice rasle pa me znalo svrbiti dok se nenamjestim... tako mi je bilo lakse...  preporucila bih vam da si ponesete jogurt radi stolice i/ili  mlijeko... meni je olaksalo tako da sam bez problema obavila nuzdu 😉 preporucila  bih i caj za dojilje u slucaju da izdajete ili mljeko nije krenilo... olaksat ce te si pocetak (ja sam imala  2 filter vrecice samo  i bilo je dovoljno ) + kremicu, komprese i sesirice +izdajalicu - za laksi izdoj ili za olaksanje pri prvom hranjenju ili za uvucene bradavice ili za bolji i pravilniji hvat bebe.. zavisi kako vam krene.. uglavnom da vam nesto zatreba da ste spremne 😉 i da nezaboravim... s obzirom da sam koristila izdajalicu i sesirice za boravka u bolnici nisam imala gdje sterilizirat to poslje koristenja pa sam prala pod vrelom vodom i trudnica je imala kuhalo pa sam ispirala u prokuhanoj vodi.. i posusila papirnatim rucnicima i spremala u vrecicu sa zipom da Smanjim zagađenje u datim okolnostima 😉 - pripremite si te rucnike ako vam budu trebali da vam donesu (kao meni )

Pelene za bebu - ja sam ponela 3 kom samo i nisu mi trebale... s obzirom da je beba zavrsila na pedijatriji tamo sam trebala donijeti paket i vlazne maramice ( dovoljno je onaj mali  paket  pampersa iz dm-a br.1 i 99% voda vlazne 😉)

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Siječanj 2022. 09:54

Nemojte zamjeriti na ovako dugim postovima ali dopisujem u biljeske redom kako vas citam u zaostatcima u pauzama dok moja princeza spava 😉
     Sad nastavljam 😉 
     Svima zelim ljep i miran dan i  sretno vam u iscekivanju i na pregledima 😘💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    23. Siječanj 2022. 10:49

Ma Lady Samo ti nama piši! Vidiš da imamo sad neko zatišje pred buru pa stignemo čitati a i sva iskustva super dođu, pa čak i nama koje smo nedavno rodile (gledam to sve maleno i pelene i sve i mislim si: pa kako ću ja to?!) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani