Torbe i pripreme 😂😂😂😂😂 pakujte se i pripremite da vas nezatekne 😂😂😂😂 kako ste me popratile kroz sve moje pripreme od kamaretina robice, raznoraznih kupovina, radova i hirova sto trudnickih sto obiteljskih nekako se sve slozilo kad sada gledam unazad.. to gnjezđenje koje se spominje je bilo i kod mene 😉 ( jos samo ovo- jos samo ono) uglavnom kad je hrana u skrinji i puna kuhinja, roba sva oprana, kupaona i sve ocisceno, krevetic bio sastavljen i namjesten, bocice sterilizirane i sve za bebu zgotovljeno i torba napokon zatvorena ja sam ostala rodit... tako da mi se ljepo sve slozilo 💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Torba: nadodat cu da sam jedino najmanje trosila uloske ( pezly ) od svega to mi je nekako bilo nepotrebno jer nisam bas obilno krvarila... trosila sam jedan za dan i jedan za noc cisto da me stegne da u glavi budem mirna da nece bit presvlacenaj... koristila sam tako da sam stavila prvo vir vateni jedan i preko taj veliki... i mjenjala vir svaki puta kad sam isla u wc. ( 3 pak tocno za tih 5 dana) doma sam jos 2 dana koristila samo vir i presla na libress normalne koje uvjek koristim.. malo sam produzila s vatenim jer su mi dlacice rasle pa me znalo svrbiti dok se nenamjestim... tako mi je bilo lakse... preporucila bih vam da si ponesete jogurt radi stolice i/ili mlijeko... meni je olaksalo tako da sam bez problema obavila nuzdu 😉 preporucila bih i caj za dojilje u slucaju da izdajete ili mljeko nije krenilo... olaksat ce te si pocetak (ja sam imala 2 filter vrecice samo i bilo je dovoljno ) + kremicu, komprese i sesirice +izdajalicu - za laksi izdoj ili za olaksanje pri prvom hranjenju ili za uvucene bradavice ili za bolji i pravilniji hvat bebe.. zavisi kako vam krene.. uglavnom da vam nesto zatreba da ste spremne 😉 i da nezaboravim... s obzirom da sam koristila izdajalicu i sesirice za boravka u bolnici nisam imala gdje sterilizirat to poslje koristenja pa sam prala pod vrelom vodom i trudnica je imala kuhalo pa sam ispirala u prokuhanoj vodi.. i posusila papirnatim rucnicima i spremala u vrecicu sa zipom da Smanjim zagađenje u datim okolnostima 😉 - pripremite si te rucnike ako vam budu trebali da vam donesu (kao meni )
Pelene za bebu - ja sam ponela 3 kom samo i nisu mi trebale... s obzirom da je beba zavrsila na pedijatriji tamo sam trebala donijeti paket i vlazne maramice ( dovoljno je onaj mali paket pampersa iz dm-a br.1 i 99% voda vlazne 😉)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nemojte zamjeriti na ovako dugim postovima ali dopisujem u biljeske redom kako vas citam u zaostatcima u pauzama dok moja princeza spava 😉
Sad nastavljam 😉
Svima zelim ljep i miran dan i sretno vam u iscekivanju i na pregledima 😘💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ma Lady Samo ti nama piši! Vidiš da imamo sad neko zatišje pred buru pa stignemo čitati a i sva iskustva super dođu, pa čak i nama koje smo nedavno rodile (gledam to sve maleno i pelene i sve i mislim si: pa kako ću ja to?!)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas tako i ja gledam te pelenice broj 1 koje su tako minijaturne...moj maleni je još u pelenama i početak će bit jako čupav s njih dvoje pelenaša ali nadam se da će on na proljeće skinut skroz. Kako tvoja curica reagira na to da će dobiti seku? Mene je uhvatilo gnježđenje na najjače i pripremam sve kad se osjećam ok, a maleni gleda te stvarčice za bebu, puno pričamo s njim o dolasku bebe, ali mali je on još. I još nas okolina straši da je 2 i pol godine najgora razlika, da će bit ljubomoran, što ako baci nešto na bebu itd...muž i ja smo nekako uvjereni da će sve to bit ok, ali me živcira kad ljudi oko nas unaprijed misle da će nam biti strašno teško...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani pa zasad curka super reagira i jako se veseli. Stalno govori kako će ona meni pomagati i nositi seku i zabavljati ju. Ali je razlika ipak malo veća, moja K će imati 3 godine i 3 mjeseca kad dođe beba i inače je malo zrelija za svoju dob i nema tantrume, ispade i slično. Naravno, ne znači da će biti tako u praksi i sigurna sam da ćemo kad tad naići na neko nepoželjno ponašanje, ljubomoru i slično. Ono što definitivno spašava je što je ona dosta samostalna tipa nema pelenu, sama se oblači, obavlja nužde, jede i slično pa će mi fizički biti lakše to hendlati. A psihu ćemo dan po dan 😂😂😂 Ali ti mogu reći da smo isto već čuli dosta komentara u stilu: “ma vidjet ćete kad dode beba, nije lako s dvoje, sve će se promijenit blablabla...” mi to ja jedno uho unutra, na drugo van... i dalje čvrsto vjerujem da smo mi ti koji smo djeci najbolji primjer i da su njihova ponašanja 90% odraz nas samih. Uopće se ne bojim, štoviše toliko se veselim i radosna sam da će kroz život imati jedna drugu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas tako i ja gledam te pelenice broj 1 koje su tako minijaturne…moj maleni je još u pelenama i početak će bit jako čupav s njih dvoje pelenaša ali nadam se da će on na proljeće skinut skroz. Kako tvoja curica reagira na to da će dobiti seku? Mene je uhvatilo gnježđenje na najjače i pripremam sve kad se osjećam ok, a maleni gleda te stvarčice za bebu, puno pričamo s njim o dolasku bebe, ali mali je on još. I još nas okolina straši da je 2 i pol godine najgora razlika, da će bit ljubomoran, što ako baci nešto na bebu itd…muž i ja smo nekako uvjereni da će sve to bit ok, ali me živcira kad ljudi oko nas unaprijed misle da će nam biti strašno teško…
I kod nas je razlika 2 i pol godine i nitko mi nije rekao da je to loša razlika, dapače, svi govore da je super jer nije premala da imaš 2 bebe, a nije ni prevelika da se ne mogu nikako povezati niti igrati skupa za godinu, dvije... Starije dijete mi više nema pelene pa je lakše, čak mi može nešto donest I pomoć, mislim da će sve bit ok. Jedino, treba jako paziti na to šta si rekla, da nekako ne ozlijedi bebu, da joj ne daje sitne igracke ili da ju s nečim pogodi... To ćemo morat jako paziti.
Slažem se sa svime što ste napisale cure. Mene jako veseli da će oni imat jedan drugog i skupa rast i bit će to sve dobro kad se malo uhodamo. A onda će taman krenut toplije vrijeme i uživanje u šetnjama sa naša dva mala dečka
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ja i sestra smo 20 mjeseci razlike i bila sam grozno ljubomorna na nju i gađala je igračkama. Al mislim da je to i do mog karaktera 😶😂
S godinama smo skoro došle do statusa blizanki, super se slažemo, mala razlika, slično društvo 😁
Uostalom, ne može se sve isplanirati u životu, al bit će to sve ok 😎
3 MPO postupka
💜 01/22.
Eto mene da nastavim 😉
Upitnica nasmijala si me sa granicama zenstvenosti 😂😂😂😂 potpisujem da se sve zaboravi💪💗 nadam se da ce bebica brzo napredovati i da ce sve rezultirati uskorom pustanju doma a ti se drzi 💪 i samo ostani pozitivna jer znam da nije lako biti razdvojen od bebice i nemoci ju gledati uvjek nego samo kad je dozvoljeno ( a to nekad tako brzo proleti)- ja sam dusu isplakala tih par dana svakim odlaskom sa pedijatrije ali sam ostala optimisticna i pripisala to hormonima -jos uvjek onim trudnickim 😉 saljem kiss i big hug 💗💪😍😘
Moram napomenuti da sam zaboravila za punjac... imas pravo i u Sl.Brodu je neophodno dugi kabel ili prenosni jer su daleko uticnice 😉
Pitale ste 😉 Sto se tice uzivanja mazimo se i ljubimo i igramo skakiljanja sa mojom kosom koja urodi kolutanjem ociju i dremanje 😂😂😂 Veliki brat dodje ljuljat kolica i vracat dudu kad ispadne ako moram na wc 😂😂😂😂 al eto za sve ove dane jucer je pitao sta da prica bebi 😂😂😂😂😂😂 reko pricaj joj kao da pricas sam sa sobom ionako mrmljas sebi u bradu pa posto te mi nerazumijemo mozda ona hoce 😂😂😂😂 naravno da me pogledo i zakolutao ocima (mislim da im je to prva slicnost 😂😂😂😂) 😂😂😂😂😂 pa joj pjevusio citavih 4 minute i zbriso cim sam izasla iz kupatila 😂😂😂😂😂😂, kamilica vec u opticaju pa razmisljam kako bih mogla drmnit nesto kratko 😂😂😂😂 salim se naravno 😆😆😆 cuclam 505 bombone i zapalim s vremena na vrijeme uz hladnu kavu kad spava ili kad ju tata preuzme tako da su mi to luft minute... nije idealno al neki poroci uvjek napadnu kad je stres zato molim vas bez osude 😥
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji