Jutrooo 😊
LadyD bas mi je drago da si se javila, tebe smo cekali 😊
Margo javljaj nam novosti.
Ja jos danas i sutra izdrzim i u terminu sam 😁
Pogledajte mi samo trakicu 😊💙💙
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Naša Prstenova družina je to odlično izgurala! 🥳🥳
A mi neke preko reda 😂
-
Danas prvi put hranila bebu na neonatologiji bočicom. Divna je 🥰 ali još sitnija nego sam imala dojam dok je bila u inkubatoru 😲
Moramo nekoliko dana uhvatit ritam i da ojača pa da je ne treba budit i podsjećat da diše između gutljaja i doma će. Sestre su malo stroge, al ajd. Njima je to normalno, a nama nekima prvo iskustvo s bebom. Al same su rekle da je u redu ako beba ne uhvati dojenje, ima bočica, ima izdajanje. Zasad mi dobro ide.
Eto, idem uživat u danu s ovom novootkrivenom srećom 😍
3 MPO postupka
💜 01/22.
Inače, LadyD (a i ostale), probaj se maksimalno štediti u početku! Izgleda kao da možeš sve, ali ne moraš i ne bi trebala. Iskoristi svu pomoć koju imaš jer se lako dogodi da se žena previše iscrpi pa padne imunitet i sl.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo cure i ja u terminu🤭🥳
Sad može doći kada god poželi naša mala cura🤗
Malo zeza od jutra nije se baš javila ali osjećam ju lagano, valjda je spavala a ja sinoć bila okupirana pa nisam puno obraćala pažnju 😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Uputnica bas mi je drago da si tako srecna. Mozda je beba sitna ali zilave su one, ne bi vjerovala koliko. Jos malo pa ste skupa. ❤😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jelenko, čestitke na ulasku u termin! 🎉
I moj je danas nekako uspavan, ali ga osjetim, pretpostavljam da oni sada imaju sve manje i manje mjesta pa se zato i ne mogu previše ritati.. 😀
Upitnica, baš mi je drago što ćeš još malo pa u potpunosti uživati sa svojom ljepoticom.. 💗
LadyD, ženo, pomalo! ☺️☺️
Inače, LadyD (a i ostale), probaj se maksimalno štediti u početku! Izgleda kao da možeš sve, ali ne moraš i ne bi trebala. Iskoristi svu pomoć koju imaš jer se lako dogodi da se žena previše iscrpi pa padne imunitet i sl.
Slažem se. Znate li da kažu da kako paziš na sebe i svoje tijelo u postpartumu (40 dana), to ti odredi zdravlje nakon 40 godina... Meni je baš fora izjava.
Tijelo treba svoje za oporavak jer je prošlo i učinilo ogromnu ogromnu stvar :)
Meni sutra termin i ništa posebno se ne događa :)
Samo neko probadanje u rodnici baš... Ali pokretna sam, trbuh ne se čini posebno spusten. U utorak mi je pregled i baš me zanima hoće biti ikakav pomak.
Meni sutra termin i ništa posebno se ne događa :)
Samo neko probadanje u rodnici baš… Ali pokretna sam, trbuh ne se čini posebno spusten. U utorak mi je pregled i baš me zanima hoće biti ikakav pomak.
Ti budeš taman rodila kad ja krenem u trudničku 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
LadyD drago mi je da si se javila, doma je najljepše, uživaj sa svojom princezom i pazi se… ❤️
Jelenko čestitam na ulasku u termin 🎊
Alexandra trakica je predivna 😍 izgurala si, još malo i družite se konačno ❤️
Ja te pratim, još tjedan dana i ja sam u terminu 🥰 stvarno je družina prstenova rasturila, puno mi srce, sve smo skoro već do termina izgurale ❤️
Sretno svima cure, ko je na redu?
Embarasada možda? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji