Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    16. Siječanj 2022. 09:25

Jutrooo 😊 
    LadyD bas mi je drago da si se javila, tebe smo cekali 😊
    Margo javljaj nam novosti. 
     Ja jos danas i sutra izdrzim i u terminu sam 😁
    Pogledajte mi samo trakicu 😊💙💙

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Upitnica_Split
    16. Siječanj 2022. 11:08

Naša Prstenova družina je to odlično izgurala! 🥳🥳
    A mi neke preko reda 😂
    -
    Danas prvi put hranila bebu na neonatologiji bočicom. Divna je 🥰 ali još sitnija nego sam imala dojam dok je bila u inkubatoru  😲
    Moramo nekoliko dana uhvatit ritam i da ojača pa da je ne treba budit i podsjećat da diše između gutljaja i doma će. Sestre su malo stroge, al ajd. Njima je to normalno, a nama nekima prvo iskustvo s bebom. Al same su rekle da je u redu ako beba ne uhvati dojenje, ima bočica, ima izdajanje. Zasad mi dobro ide.
    Eto, idem uživat u danu s ovom novootkrivenom srećom 😍

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    16. Siječanj 2022. 11:11

Inače, LadyD (a i ostale), probaj se maksimalno štediti u početku! Izgleda kao da možeš sve, ali ne moraš i ne bi trebala. Iskoristi svu pomoć koju imaš jer se lako dogodi da se žena previše iscrpi pa padne imunitet i sl.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Jelenko93
    16. Siječanj 2022. 11:44

Evo cure i ja u terminu🤭🥳
    Sad može doći kada god poželi naša mala cura🤗
    Malo zeza od jutra nije se baš javila ali osjećam ju lagano, valjda je spavala a ja sinoć bila okupirana pa nisam puno obraćala pažnju 😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alexandraaa90
    16. Siječanj 2022. 11:59

Uputnica bas mi je drago da si tako srecna.  Mozda je beba sitna ali zilave su one, ne bi vjerovala koliko.  Jos malo pa ste skupa.  ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Bambina
    16. Siječanj 2022. 13:50

Jelenko, čestitke na ulasku u termin! 🎉
    I moj je danas nekako uspavan, ali ga osjetim, pretpostavljam da oni sada imaju sve manje i manje mjesta pa se zato i ne mogu previše ritati.. 😀
    Upitnica, baš mi je drago što ćeš još malo pa u potpunosti uživati sa svojom ljepoticom.. 💗
    LadyD, ženo, pomalo! ☺️☺️

• Embarasada
    16. Siječanj 2022. 15:07

Upitnica_Split

Inače, LadyD (a i ostale), probaj se maksimalno štediti u početku! Izgleda kao da možeš sve, ali ne moraš i ne bi trebala. Iskoristi svu pomoć koju imaš jer se lako dogodi da se žena previše iscrpi pa padne imunitet i sl.

Slažem se. Znate li da kažu da kako paziš na sebe i svoje tijelo u postpartumu (40 dana), to ti odredi zdravlje nakon 40 godina... Meni je baš fora izjava.
    Tijelo treba svoje za oporavak jer je prošlo i učinilo ogromnu ogromnu stvar :) 

• Embarasada
    16. Siječanj 2022. 15:15

Meni sutra termin i ništa posebno se ne događa :)
    Samo neko probadanje u rodnici baš... Ali pokretna sam, trbuh ne se čini posebno spusten. U utorak mi je pregled i baš me zanima hoće biti ikakav pomak. 

jelenas
    16. Siječanj 2022. 15:22

Embarasada

Meni sutra termin i ništa posebno se ne događa :)
    Samo neko probadanje u rodnici baš… Ali pokretna sam, trbuh ne se čini posebno spusten. U utorak mi je pregled i baš me zanima hoće biti ikakav pomak.

Ti budeš taman rodila kad ja krenem u trudničku 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Nada 🍀
    16. Siječanj 2022. 18:16

LadyD drago mi je da si se javila, doma je najljepše, uživaj sa svojom princezom i pazi se… ❤️
    Jelenko čestitam na ulasku u termin 🎊
    Alexandra trakica je predivna 😍 izgurala si, još malo i družite se konačno ❤️
    Ja te pratim, još tjedan dana i ja sam u terminu 🥰 stvarno je družina prstenova rasturila, puno mi srce, sve smo skoro već do termina izgurale ❤️
    Sretno svima cure, ko je na redu?
    Embarasada možda? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.