Cure da se javim ❤️
19.12. U 4:30 je stigao naš VITO 💙💙

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Aurora znas da smo sve uz tebe mislima.. I mislimo na seku... samo neka se oporavi.. zao mi je za baku 😔
Baka će cuvat bebicu s neba.. a I ti si nam brzo tu sa svojom bebicom... 💖

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Cure evo napokon i malo boljih vijesti kod nas, seka je sad na kisiku, samostalno dise i jutros su je skinuli s respiratora ❤ Nadam se da je to to i da je nece vracati, rekli su da su pluca ok i rendgen je bolji od nedavno. Dolaze joj i za fizikalne terapije pa su joj pomogli i da sjedne. Dr. kaze da je velika razlika u odnosu na prije i da su i oni optimisticniji sad. Ide polako ali nadamo se samo da nece biti komplikacija i da ce se sve redom rjesavati, znamo da to traje ali samo neka nam se oporavi. Zao mi je sto nista ne popratim bas, nove bebice stalno stizu i drago mi je da nam se mame dobro oporavljaju. Nas par smo sljedece na redu, bar po terminu i zelim puno srece svima 💞💙
Ovo je bas divna vijest. Nadam se da ce seki sad svaki dan bit sve bolje🥰
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Prica ide ovako…
Prvo sve pohvale imam za Rijecko rodiliste svi su bili bas jako jako ljubazni i dragi :)
18.12. U 20:30 mi odjednom puca vodenjak na 37+3 , ja se otusirala, speglala kosu sve lipo odradila , u 22:30 stizemo u Rijeku voda je curila bas ono ful ful …
Oko 11 pocinju trudovi samo odjednom na 3 minuta razmaka . U 02:00 kazem sestri da vise nemogu i da zelim epi ( nije jos uvik bilo bas toliko strasno) kaze ona ok zvat cemo doktora da vas pregleda ja si mislim ok vj sam 3 cm kad ono on meni vi ste na 5 cm i ako zelite epi moze… ja kazem super , dali mi infuziju u 2:30 dosle tete dat epi i tu je sve eskaliralo 😂😂😂 tad je pocelo bolit ful nakon sta su mi dale epi oko 2:45 rekle su da treba 15 min da pocme djelovat ALI djeluje samo na trudove cim se otvoris i pocne pritisak za izgon epi vise ne djeluje na taj dio.
Ja onako ok ok sta to je najlakse vec kad dodem do tamo u roku 20 minuta meni krenuo pritisak vec u 15:10 ja ludaaa nemogu stiskat moram tiskat… sestra ne pusti da tiskam. Pa tiskam 2 puta pa opet na bok 2 truda prodisat i tako do 4 i nesto i to mi je bilo bas grozno najtezi dio definitivno ja sam bila gotova 🙈 i onda sam tiskala dosao doktor s rukama malo pritisnuo trbuh i u 2 najbolnija truda izasao Vito nase najsavrsenije stvorenja na svijetu 💙 posteljica je isto dosta tesko izasla , reznuli su me i zasili. Rez me bolio ali nista strasno tek jucer i danas znaci 5-ti dan me boli bas boli vjerovatno se suše šavovi. U bolnici sam cak vise manje normalno sjedila za rucak 🙈😂
Evo nam ga vec je frajer imao polu profi slikanje doma :)

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša čestitam još jednom. Drago mi je da ste doma. Vito je stvarno savršen, predivan…. 🥰❤️
Hvala cure na podrsci, jos ne mogu vjerovati da ovo pisem ali popodne sam vidjela seku ❤❤ Dr. je rekao da mozemo doc mama ili ja, samo najblizi a mi smo u splitu pa sam odlucila otici. Mami sam naknadno javila da se ne brine. Seka super izgleda i vidi se da je puno bolje, ne izgleda iscrpljeno nego je bas budna i ima bistar pogled, sve razumije i moze pisati pa smo se lako sporazumjele. Dosta sam joj pricala, najvise kako ce uskoro doci necak i kako ce ga cuvati, jako se razveselila i dirala mi trbuh 🥰 Zapisala je danasnji datum i kad je termin, pitala sam hoce li da joj zet dode pa se nasmijala i napisala da ga obozava. Za doktore je napisala da su najbolji 🤗 Rekla sam joj da ce joj netko doci cim rodim da joj kaze i pokaze slike ❤ Skoro dva mjeseca su prosla otkad smo je vidjeli ispred bolnice i tad sam se jako bojala za nju. Svasta je prosla za to vrijeme ali jako je hrabra i sigurna sam da moze sve izdrzati 🙏 Nadam se da ce i za jetru naci neko rjesenje kad je prebace na odjel.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Maša Čestitam🥳🥳 Vito je presladak 😍 Želim ti brz oporavak
Aurora Drago mi je da imaš lijepe vijesti ☺️
Meni je jutros ispao sluzni čep i na tome je stalo. Znam da to ne mora ništa značiti ali evo...nadam se da možda noćas krenu i trudovi. Inače je ujutro idući pregled plodne vode.
Čestitam Mašo na prekrasnom smotuljku...sad lijepo odmaraj (koliko možeš) i uživaj sa bebicom. I baš mi je drago za ekspresan porod, svaka čast.
Aurora, drago mi je zbog seke, veliki borac. Ma bit će to sve ok.
Večer cure!
Hvala na savjetima za pranje madraca Ja sam malo stala stala pripremama za bebu zadnja 2, 3 dana jer su bile pripreme za blagdane
od pon udarno ala LadyD
Aurora moja sućut za baku
Jako mi je drago za seku da više nije na respiratoru, vjerujem da će svakim danom biti sve bolje ❤ Super da si ju vidjela nakon toliko vremena, mogu misliti koliko ti je sada lakše kad vidiš da je ona bolje!
Nada bravo za pregled i postojani cerviks
Ditaedi držim fige da uspostavite uskoro dojenje kako spada Super da malac napreduje, to je najvažnije!
Miraclebaby ti još sitno brojiš u svakom slučaju Sretno!! Možda na Božić dodje beba
Clarissa super za fetalni echo! Što se tiče žgaravice i blagdana, slažem se s Jelenom YOLO it is! Cure su tu pisale da im soda bikarbona pomogne ppa probaj s tim ako neće ići s tabletama. Ja sam roknula večeras u gradu germ knedlu, znala sam da ću umirati od žgaravice do doma al bila je tako dobra da mi nije žao
Roberta i Popsi čestitam na bebicama!!! Kad uhvatite vremena javite se malo na forumu!
Mašo Vito je pravi mali maneken
LadyD super za pregled i za planove za odmor kod tebe hihi
Nanna super za sobicu i za porodiljni
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Bokić, kasnim malo...
Pregledi 🤰🤰💞:
Alin-24.12.
Novasrećica- 26.12.
Tigrica-27.12.
Nanna-27.12.
Angel-27.12.
Upitnica_st-28.12.
Alexandraaa90-28.12.
Lorena-28.12.
Embarasada-28.12.
deedee505-28.12.
Aurora12-28.12.
Anemi- 28.12.
Lota_twins-29.12.
Slee-29.12.
Ri-29.12.
Lori-29.12.
Lilli07-29.12.
Lovely22 - 29.12.
Sirenita-29.12.
Bea- 29.12.
Scarlett-30.12.
Bambina-30.12.
LadyD-30.12.
Danchy-30.12.
Nada- 30.12.
Larchi29-3.1.
Jagodica1988-3.1.
Jelenko93-3.1.
Josipab-3.1.
jelenas- 4.1.
AnnaO-4.1.
Luu-4.1.
Margo-5.1.
Clarissa-5.1.
Baltazar- 5.1.
Mo_zg- 5.1.
Mumof4-7.1.
Josipab-10.1.
Xoxo- 13.1.
Jelenas-13.1.
Leoni-28.1.
Sretno Alin!!
Mi smo danas puna 32tt i 8mj 🥰🥰

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji