Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    23. Prosinac 2021. 16:49

Cure evo napokon i malo boljih vijesti kod nas, seka je sad na kisiku, samostalno dise i jutros su je skinuli s respiratora ❤ Nadam se da je to to i da je nece vracati, rekli su da su pluca ok i rendgen je bolji od nedavno. Dolaze joj i za fizikalne terapije pa su joj pomogli i da sjedne. Dr. kaze da je velika razlika u odnosu na prije i da su i oni optimisticniji sad. Ide polako ali nadamo se samo da nece biti komplikacija i da ce se sve redom rjesavati, znamo da to traje ali samo neka nam se oporavi. Zao mi je sto nista ne popratim bas, nove bebice stalno stizu i drago mi je da nam se mame dobro oporavljaju. Nas par smo sljedece na redu, bar po terminu i zelim puno srece svima 💞💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    23. Prosinac 2021. 16:51

I hvala vam svima na podrsci i sto me pustite da se tu izjadam umjesto da sam s vama na nekim ljepsim temama, nadam se da ce doci vrijeme i za to ❤❤❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

jelenas
    23. Prosinac 2021. 16:57

Aurora divne vijesti!!! Baš sam sretna! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Nada 🍀
    23. Prosinac 2021. 17:56

Čestitke cure na dobrim pregledima…
    Hvala na savjetima za robicu i šta obući bebi, iako nisam sama pitala dobro mi je došlo čuti vaša mišljenja.
    Čestitke novim mamicama, želim brz oporavak  🍀❤️
    Jelenas moj sljedeći termin je 30.12.
    Aurora tako mi je drago zbog seke, neka joj Bog da puno zdravlja, sada će baka čuvati i nju i maloga praunuka ❤️ Samo se ti tu izjadaj kad god osjetiš potrebu, tu smo i za tužne kao i za sretne priče ❤️

Maša🤰🏼
    23. Prosinac 2021. 18:00

Cure da se javim ❤️
    19.12. U 4:30 je stigao naš VITO 💙💙

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Miraclebaby28
    23. Prosinac 2021. 18:01

Aurora znas da smo sve uz tebe mislima.. I mislimo na seku... samo neka se oporavi.. zao mi je za baku 😔
    Baka će cuvat bebicu s neba.. a I ti si nam brzo tu sa svojom bebicom... 💖

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Mum of four
    23. Prosinac 2021. 18:05

aurora12

Cure evo napokon i malo boljih vijesti kod nas, seka je sad na kisiku, samostalno dise i jutros su je skinuli s respiratora ❤ Nadam se da je to to i da je nece vracati, rekli su da su pluca ok i rendgen je bolji od nedavno. Dolaze joj i za fizikalne terapije pa su joj pomogli i da sjedne. Dr. kaze da je velika razlika u odnosu na prije i da su i oni optimisticniji sad. Ide polako ali nadamo se samo da nece biti komplikacija i da ce se sve redom rjesavati, znamo da to traje ali samo neka nam se oporavi. Zao mi je sto nista ne popratim bas, nove bebice stalno stizu i drago mi je da nam se mame dobro oporavljaju. Nas par smo sljedece na redu, bar po terminu i zelim puno srece svima 💞💙

Ovo je bas divna vijest. Nadam se da ce seki sad svaki dan bit sve bolje🥰

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Maša🤰🏼
    23. Prosinac 2021. 18:06

Prica ide ovako…
    Prvo sve pohvale imam za Rijecko rodiliste svi su bili bas jako jako ljubazni i dragi :)

18.12. U 20:30 mi odjednom puca vodenjak na 37+3 , ja se otusirala, speglala kosu sve lipo odradila , u 22:30 stizemo u Rijeku voda je curila bas ono ful ful …

Oko 11 pocinju trudovi samo odjednom na 3 minuta razmaka . U 02:00 kazem sestri da vise nemogu i da zelim epi ( nije jos uvik bilo bas toliko strasno) kaze ona ok zvat cemo doktora da vas pregleda ja si mislim ok vj sam 3 cm kad ono on meni vi ste na 5 cm i ako zelite epi moze… ja kazem super , dali mi infuziju u 2:30 dosle tete dat epi i tu je sve eskaliralo 😂😂😂 tad je pocelo bolit ful nakon sta su mi dale epi oko 2:45 rekle su da treba 15 min da pocme djelovat ALI djeluje samo na trudove cim se otvoris i pocne pritisak za izgon epi vise ne djeluje na taj dio.

Ja onako ok ok sta to je najlakse vec kad dodem do tamo u roku 20 minuta meni krenuo pritisak vec u 15:10 ja ludaaa nemogu stiskat moram tiskat… sestra ne pusti da tiskam. Pa tiskam 2 puta pa opet na bok 2 truda prodisat i tako do 4 i nesto i to mi je bilo bas grozno najtezi dio definitivno ja sam bila gotova 🙈 i onda sam tiskala dosao doktor s rukama malo pritisnuo trbuh i u 2 najbolnija truda izasao Vito nase najsavrsenije stvorenja na svijetu 💙 posteljica je isto dosta tesko izasla , reznuli su me i zasili. Rez me bolio ali nista strasno tek jucer i danas znaci 5-ti dan me boli bas boli vjerovatno se suše šavovi. U bolnici sam cak vise manje normalno sjedila za rucak 🙈😂

Evo nam ga vec je frajer imao polu profi slikanje doma :)

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Nada 🍀
    23. Prosinac 2021. 19:21

Maša čestitam još jednom. Drago mi je da ste doma. Vito je stvarno savršen, predivan…. 🥰❤️

aurora12
    23. Prosinac 2021. 21:13

Hvala cure na podrsci, jos ne mogu vjerovati da ovo pisem ali popodne sam vidjela seku ❤❤ Dr. je rekao da mozemo doc mama ili ja, samo najblizi a mi smo u splitu pa sam odlucila otici. Mami sam naknadno javila da se ne brine. Seka super izgleda i vidi se da je puno bolje, ne izgleda iscrpljeno nego je bas budna i ima bistar pogled, sve razumije i moze pisati pa smo se lako sporazumjele. Dosta sam joj pricala, najvise kako ce uskoro doci necak i kako ce ga cuvati, jako se razveselila i dirala mi trbuh 🥰 Zapisala je danasnji datum i kad je termin, pitala sam hoce li da joj zet dode pa se nasmijala i napisala da ga obozava. Za doktore je napisala da su najbolji 🤗 Rekla sam joj da ce joj netko doci cim rodim da joj kaze i pokaze slike ❤ Skoro dva mjeseca su prosla otkad smo je vidjeli ispred bolnice i tad sam se jako bojala za nju. Svasta je prosla za to vrijeme ali jako je hrabra i sigurna sam da moze sve izdrzati 🙏 Nadam se da ce i za jetru naci neko rjesenje kad je prebace na odjel.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.